מה יש בנו שגורם לך לרצות פיצה ?
L limors2 Active member 2/7/06 #47 תודיעי לי כשתדעי../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif ותביאי לי פיצה בדרך
ג גינגימניה New member 2/7/06 #12 איך קפצתי עכשיו../images/Emo12.gif היה את האות, ופתאום הדר מרקס התחילה לדבר..קפצתי.. זה לא אישי,כבר קרה לי עם שדרנים אחרים..
איך קפצתי עכשיו../images/Emo12.gif היה את האות, ופתאום הדר מרקס התחילה לדבר..קפצתי.. זה לא אישי,כבר קרה לי עם שדרנים אחרים..
ע עורוס New member 2/7/06 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif |שורק||שורק||שורק| מעניין מה זה ה"בגידה" הזה
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif |שורק||שורק||שורק| מעניין מה זה ה"בגידה" הזה
L limors2 Active member 2/7/06 #26 רק בלי הטמטום הפקאצי../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif ויסלחו לי מעריצות הבוייז
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 2/7/06 #35 ../images/Emo46.gif היום סיפרתי לחברה שלי שרציתי לקנות לה את הדיסק.....חחחח נראה לי אני אצרוב לה כי היא בדיכאון. כפרעליה
../images/Emo46.gif היום סיפרתי לחברה שלי שרציתי לקנות לה את הדיסק.....חחחח נראה לי אני אצרוב לה כי היא בדיכאון. כפרעליה
L limors2 Active member 2/7/06 #39 לצרוב?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif למרות שזה גיי בוייז, קני. לא צורבים דיסקים
ע עורוס New member 2/7/06 #25 נכון!! ../images/Emo97.gif נורא אהבתי לא הייתה מנוחה אפילו בלילה, אין לי מי שחס על קוחי חח זה כבר נתקע לי בראש
נכון!! ../images/Emo97.gif נורא אהבתי לא הייתה מנוחה אפילו בלילה, אין לי מי שחס על קוחי חח זה כבר נתקע לי בראש
L limors2 Active member 2/7/06 #29 לא שמעתי טוב../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif יש לי סטטי ונאלצתי לקום באמצע