סקר קטן

שלי../images/Emo13.gif

טפט של פו הדוב רינגטון של רננה לוסטיג
(מה שיש לה בטלנובלה בע"מ...)

אצלי...

רינגטונים אני כל הזמן מחליפה בין Candy Shop Satisfaction Crazy Frog Sex and the city צעצוע של סיפור
טלנובלה בע"מ לוני טונס אקונה מטטה
ועוד כל מיני פתיחים של תכניות טלוויזיה... טפט הורדתי הרבה אבל הם לא התאימו לי לרזולוציה אז נשארתי עם טפט אחד של אי...

JULI4561

New member
לי יש ...

יש לי הרבה אבל עכשיו הצלצול שלי הוא גסולינה . [ למי שלא מכיר עזוב] והטפט??
מזתומרת טפט?... כאילו הרקע של הפלאפון? הרקע של המחשב?..

Danielushhhh

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

הטפט זה התמונה שלי וחברה שלי והצלצולים כל הזמן משתנים

שלי כמו של טלי שרון!!../images/Emo87.gif

לכל מי שיש לו יס ולא יודע מי זאת טלי שרון אז היא מטלנובלה בע"מ..! באירוח שלה התקשרו אלייה ופתאום שמעתי את הצלצול שיש לי!!!!! אני חשבתי שמתקשרים אליי אז באתי לענות ופתאום היא ענתה! והקטע שיש לי פלאפון מעפאןן! אבל אני מחליף אותו לצבעוני!! ורקע זה שעה וכותרת.. בעע..

tOmMy GiRl 1

New member
באמת סקר הזוי...

בכל מקרה, הרינגטון שלי, הוא ההמנון הלאומי שלי, התקווה. והטפט שלי

JULI4561

New member
כל הכבוד לך ...../images/Emo70.gif

איזה אהבת ארץ .... כל הכבוד באמת .. הטפט יפה!!!!! אבל לא חושבת שקצת הגזמת שהרינגטון הוא התקווה ???

tOmMy GiRl 1

New member
תודה, תודה...

למה הגזמתי? זה לא משהו קדוש? האמת שהרבה העירו לי על זה, אבל אני חושבת הדיוק הפוך, אנחנו צריכים להיות גאים, ולשיר את ההמנון שלנו בגאווה, ולא כמו שאנחנו עושים, שרים את ההמנון שלנו בשקט...

shaya23

New member
שלי הטפט זה אנימציה (בפלאפון שלי

אפשר טפטים של אנימציות..) קיצור אנימציה שהייתה כבר בפלאפון.. והצלצול זה תנו לו צ'אנס.. נדוש אבל בכל זאת..

י5דה רעה

New member
שלי

יש לי כל מיני(קבוצות מתקשרים..) וביניהם וויק מי אפ וואן ספרמבר אנדס,האוו וי דו,1 טהינג ועוד רבים וטובים... טוב אז תכף אני אצרף תמונהשל הטפט שלי(בתמונה--->בילי ג'ו ארמסטרונג..)

משעמם לי.

רינגטון זה תלוי מי מתקשר
אם הילית מתקשרת אז זה 'רבות הדרכים'
. דפט
.

למעלה