עבר לך עוד שבוע, תלכי כבר לעבוד

../images/Emo79.gifעבר לך עוד שבוע, תלכי כבר לעבוד

בלי למה בלי מדוע את תודי לי עוד.."
<היהודים> וול, היה לפני שעה בעערך את חירותי ב24 וזה עשה לי את היום
השיר מקבל טאץ נוסף שרואים אותו ויזואלית. חבל שהוא לא בתדירות גבוהה יותר.
שיר השבוע של דנה -
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> -
משהו שעשה את השבוע-
משהו שביאס את השבוע-
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-
מגיעים לרוק עצמאות?
בראשון או בחיפה?
תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם
>
מסר לאומה-
רוצים לתת תות
או דגל
למישהו?
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע?
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו-
איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן>
טענות? תלונות? שאלות נוספות? וול, המשך סופשבוע מצויין שיהיה לכולנו
לאב לאב קיס קיס
מילי

עונה ../images/Emo107.gif

שיר השבוע של דנה - חרותי ומלך
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - עברי- הכוס הכחולה live של עברי לידר לועזי- מי הייס דונט קרי החדש של שאקירה. פשוט מעולה. נדבק אליי
משהו שעשה את השבוע- ציוני בגרויות חורף
100 בE!
משהו שביאס את השבוע- 2 המתכונות בתושב"ע ואישות. תושב"ע הלך כה גרוע ולאישות לא הגעתי בכלל
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- רוקעצמאות וסופרלנד!
מגיעים לרוק עצמאות? כמובן
בראשון או בחיפה? ראשוןןן
תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם >
מסר לאומה- אין לי מה ללבוש למסיבת סיום בעוד חודשיים!
רוצים לתת תות או דגל למישהו? הממ, לכל החדשים בפורום
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? יום ראשון אנגלית
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 7 וחצי
איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> הממ הורדתי את "למעני" של בית הבובות ובלעדייך של מאיה בוסקילה
טענות? תלונות? שאלות נוספות? עוד חודש הופעת בכורה. אללה
סופ"ש נעים

חחח את צוחקת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פתחתי גם אחד
וואי וואי...
כמה משעשע

N1ce guy

New member
שלום :)

שיר השבוע של דנה - אני לא כל כך שומע את דנה P: שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - Dream Theater - Fatal tragedy. שיר ענק. משהו שעשה את השבוע- זה שסופסוף יש לי סוף שבוע שאין לי מלא דברים להגיש אחריו ואני יכול קצת לנוח עכשיו. משהו שביאס את השבוע- סוף חופש פסח, שהיה קצר גם ככה בשבילי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- רוק עצמאות, כמובן :) מגיעים לרוק עצמאות? הרגע אמרתי P: בראשון או בחיפה? ראשון :) בחיפה יש הופעות גרועות וזה רחוק. תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם >
מסר לאומה- אני רוצה למסור לאומה הרבה מזל טוב לרגל יום הולדתה ה-58, רוצים לתת תות או דגל למישהו? אני רוצה לתת
למנהלת :)וגם
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? לא מצפים לי מבחנים עד סוף יוני P: תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 7 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> סתם רינגטון שהיה לי בפלאפון, אני לא מצליח להוריד כמו שצריך. היה אמור להיות לי את "אחלום לנצח" או את "פצעים ונשיקות" אבל שניהם לא ירדו טוב. טענות? תלונות? שאלות נוספות? כן. מה אני עושה פה? P:

N1ce guy

New member
בינתיים אני פה :)

אבל כרגע זה סתם כי אני אוהב את המנהלת, אני לא כל כך אוהב את דנה ברגר

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif בר? רוק עצמאות? הוו:]

סוף סוף רואים אותך כמובן.. אם תרצה

N1ce guy

New member
אני אשמח לפגוש אותך סופסוף ../images/Emo9.gif

את תמיד באה דווקא למפגשים שאני לא מגיע אליהם

מתנות

New member
בלי למה, בלי מדוע. את תודי לי עוד.

שיר השבוע של דנה - היום זה אנחנו. "באמצע הרחוב צועקת- אני לא רוצה יותר, לא יכולה יותר..." שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - היהודים - תענה לי. משהו שעשה את השבוע- ההופעה אתמול ביגור. משהו שביאס את השבוע- היא.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- לראות אותה. מגיעים לרוק עצמאות?
בראשון או בחיפה? ראשון. תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם > אבל לא בא לי... מסר לאומה- לכו תשלימו שעות-שינה. רוצים לתת תות או דגל למישהו? אני אמורה לרצות? איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? עזבו אותי, הפסקתי ללמוד הרבה לפני שהגעתי למתכונות. תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 4. איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> האמת שאני כבר לא זוכרת. בזמן האחרון זה על רטט וזהו. טענות? תלונות? שאלות נוספות? מה הקונספציה?

מתנות

New member
לא היה.

ודווקא התאימה לי הופעה בלי you've got (שזה אחד מה-שירים שלי)... והאמת שזו הופעה ראשונה מזה כמה זמן שאני נהנית בה. היה פשוט שווה
שבת של קסם!

אני שמחה שנהנת

רציתי ללכת, אבל עם העשור ורוק"צ וכל הבגדים לקיץ
נחכה להופעה ביום הסטודנט. גם היהודים גם דנה וגם חינם. מה עוד צריך לבקש
את תבואי?

למעלה