עבר לך עוד שבוע, תלכי כבר לעבוד

מתנות

New member
רוב הסיכויים שלא. ../images/Emo13.gif

אני לא מחבבת אירועים המוניים שכאלה. (עשרות אלפי אנשים זה לא בדיוק הכיף שלי.)

../images/Emo165.gif

שיר השבוע של דנה - היום זה אנחנו שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - זוהרים משהו שעשה את השבוע - שמצאתי את האקורדים של "זה רק הלב.."
משהו שביאס את השבוע - יום השואה ומה שמסביבו משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - אני לא חושבת שיש כזה מגיעים לרוק עצמאות
לא בראשון או בחיפה
- תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם >
תראו, יש לנו לימון בצורת לב
מסר לאומה - עודת תפוחים זה טעים
רוצים לתת תות או דגל למישהו
חחח
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע
אנגלית
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו - 3 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן>
משהו שהגיע עם הפלאפון
טענות? תלונות? שאלות נוספות
אין

../images/Emo85.gifneed u by my side

שיר השבוע של דנה - חירותי שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> -everytime we touch-cascada משהו שעשה את השבוע- נשארו עוד 3 מתכונות עברתי את כולם כמעט משהו שביאס את השבוע-המתכונות משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-לראות אנשים טובים מגיעים לרוק עצמאות? כן בראשון או בחיפה?חיפה תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם > מסר לאומה- רוצים לתת תות או דגל למישהו? איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע?כימיה והיסטוריה תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו-2 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> טענות? תלונות? שאלות נוספות? וול, המשך סופשבוע מצויין שיהיה לכולנו

../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דנה - לו נוח לי שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - הכל יהיה בסדר\לירז צ'רכי משהו שעשה את השבוע- שיעור גיטרה? משהו שביאס את השבוע- סתםם.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- רוק עצמאות.. מגיעים לרוק עצמאות? חחחח כן בראשון או בחיפה? ברור שראשון תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם > אין מסר לאומה- תאכלו זה טעים!! רוצים לתת תות או דגל למישהו? לא
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? ביולוגיה ותנך. תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 6 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> אקונה מטאטא
טענות? תלונות? שאלות נוספות? אין

היא מעיפה שניינים.. ונותנת לי כח..

לשכוח שיר השבוע של דנה - אהבה שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - זה רק הלב שכואב לך - אביב ו-taking over me של אוונסנס משהו שעשה את השבוע- אתמול- היה יום כיפ עם פריצה. משהו שביאס את השבוע- מתכונת בערבית משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- רוקע"צ
לייק דה?! מגיעים לרוק עצמאות?
בראשון או בחיפה? בטח שבראשון. חיפה זה סתם רוקע"צ וואנאבי- ועוד בלי עברי מסר לאומה- אל תשימו גומיות בשיניים כחולות לבנות
רוצים לתת תות או דגל למישהו?
לכולכם איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? בגרות בערביתמדוברת מבחן באנגלית ומתכונת בערבית תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 5 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> זה לא אותו דבר- עברי טענות?
תלונות? כן
פעם ידעתי ממש טוב תאים. ועכשיו שכחתי הכל. וגם יש לי מתכונת בערבית וכמה ימים אחרי מתכונת בכימיה- לא פייר!
שאלות נוספות?
וול, המשך סופשבוע מצויין שיהיה לכולנו
גם לך יקירתי. אני רואה אותך ברוקע"צ!! לאב לאב קיס קיס מילי
כפרעלייך.

ומסתובב הראש ממשקאות קלים... ../images/Emo48.gif

שיר השבוע של דנה - חירותי
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> -
משהו שעשה את השבוע- על קו המים - עברי
משהו שביאס את השבוע - שלא הייתי אתמול ביגור :(
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - רוק"צ
מגיעים לרוק עצמאות? אכןאכן
בראשון או בחיפה? תאמינו לי אם אני אגיד שאני עדיין לא יודעת?
תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם > ואם לא בא לי?
מסר לאומה - אני מסטולה!!!!11
רוצים לתת תות או דגל למישהו? לא.
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? מתכונת באנגלית ביום ראשון שאלון C
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 4.5
איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> call me מהפרסומת של HOT ו"לא יכול" של כלא 6
טענות? תלונות? שאלות נוספות? אני אוהבת את דנה! ואתם אחלה
סופשבוע דבש לכוווולם.

I don't know

מצד אחד הפורום המטורף הזה שאני מתה עליו... [ראשון] ומצד שני החברות שלי [חיפה] מה עושים?!?!

N1ce guy

New member
בואי לפורום P:

מבחינה אובייקטיבית, בראשון יהיו הופעות הרבה הרבה הרבה יותר טובות. זה גם הרבה יותר קרוב, ובגלל זה יותר זול. ובקשר לחברים או הפורום, זאת כבר החלטה שלך. אבל בראשון יהיה יותר טוב.

למעלה