ברור שדודה שלי P: פרל או אנה?
י יפעתוש123 New member 23/9/10 #65 דם חיות- נזרום עם סטפן../images/Emo3.gif סטפן ודיימון ערפדים או אנשים רגילים?
ש שחף סלבטור שוויץ New member 23/9/10 #66 את צוחקת? ברור שאנשים רגילים סתם סתם סטפן ודי לא היה מספיק מקום סוררי XD הצפון או המרכז?
ע עוברת בטיל New member 23/9/10 #68 אהה עכשיו הבנתי את השאלה.. ויקי! (חשבתי אמא של מאט או אמא של ויקי.. וזאת אותה אחת חח..) סוכות או פסח?
אהה עכשיו הבנתי את השאלה.. ויקי! (חשבתי אמא של מאט או אמא של ויקי.. וזאת אותה אחת חח..) סוכות או פסח?
ש שחף סלבטור שוויץ New member 23/9/10 #69 חחחחחחחחחח רציתי לשאול קודם את זה תשובה למטה פסח יותר ארוך D: לבן או שחור
ע עוברת בטיל New member 23/9/10 #70 ../images/Emo13.gif לבן וואי כבר אין לי רעיון לשאלות.. אז נעשה ככה: (למי שיש רעיון לשאלה) להציל את השירשור ולשלוח שאלות או לנטוש בשיא ? (שאלנו כבר את כל השאלות.. אז עכשיו יש לנו שתי ברירות: או להמשיך להמציא שאלות או לנטוש חח..)
../images/Emo13.gif לבן וואי כבר אין לי רעיון לשאלות.. אז נעשה ככה: (למי שיש רעיון לשאלה) להציל את השירשור ולשלוח שאלות או לנטוש בשיא ? (שאלנו כבר את כל השאלות.. אז עכשיו יש לנו שתי ברירות: או להמשיך להמציא שאלות או לנטוש חח..)
א אלינה elina New member 24/9/10 #72 סטפן כועס לפחות זה יהיה קצת מעניין דיימון בתחלית הסדרה (רשע) או בסופה (תמים בעל רגשות)
K Karma Police3 New member 24/9/10 #73 ../images/Emo79.gifרשעעעע../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif וגם עכשיו ישלו רגעים פסיכוטיים ורשעים עונה 2 לשבור לג'רמי את המפרקת נחשב אני מניחה.. מוזיקה ישראלית או לועזית?
../images/Emo79.gifרשעעעע../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif וגם עכשיו ישלו רגעים פסיכוטיים ורשעים עונה 2 לשבור לג'רמי את המפרקת נחשב אני מניחה.. מוזיקה ישראלית או לועזית?
ש שתיקה אחרונה New member 24/9/10 #74 ../images/Emo60.gifלועזית.. עד לפני כמה זמן הייתי אומרת ישראלית אבל היא הידרדרה בטירוף אלנה או קת'רין?
../images/Emo60.gifלועזית.. עד לפני כמה זמן הייתי אומרת ישראלית אבל היא הידרדרה בטירוף אלנה או קת'רין?
ש שחף סלבטור שוויץ New member 24/9/10 #76 למרות שאני לא רוצה שהיא תיהיה עם מישהו עם דיי (אין מקום) מאט או טיילר
ע עוברת בטיל New member 24/9/10 #78 אלאריק השאלה הזאת הייתה כבר לא? . במבה או ביסלי? ( חח אין לי כבר שאלות אבל משעמם לי..)