../images/Emo79.gifציטוטים אהובים..../images/Emo79.gif ../images/Emo103.gif
וואל,זה שרשור דיי מתבקש פה,לא? אז...יאללה,שרשרו - ציטוטים אהובים עליכם משירי רוק ישראלי..
"אין מלאכים בגן עדן.יש פה רק גיהינום שנותן לחלום שיש מלאכים בגן עדן. אבל אין מלאכים,ואין גן-עדן."(אין מלאכים בגן עדן/אביב גפן)
"והיה ומישהו בא,אל תסתובב.כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב..."(יומן מסע/אביב גפן)
"בעוד קיבוץ נאנסת ילדה.נרתיק אקדח,אמא עם מסיכה..נשארים בבתים,שלא יראו את פנינו.."(אלימות/אביב גפן)
"אם לא מצאתם,זה אולי סימן שאין."(מיליארד טועים/אביב גפן)
"תני לו לברוח,תני לו לבחור.תני לו ללכת,כדי שהוא יוכל בסוף לחזור.במילא הוא עצוב בלעדייך..."(עצוב בלעדייך/אביב גפן)
"רומיאו ויוליה היו נפרדים,אם הם לא היו מתים."(רומיאו ויוליה/אביב גפן)
"´אתה לא אוהב אותי יותר´,היא אומרת...ומפנה אליי את הגב..רק בשביל לקבל חיבוק.."(רק בשביל לקבל חיבוק/איפה הילד)
"לשכונה ההיא קראו ע"ש יו"ר הכנסת.רומנים,מרוקאים,פולנים התערבבו בחולות.הרבה מלפפון חמוץ..הרבה לחם עם חלווה.."(כמה יוסי/ברי סחרוף)
"..כ"כ הרבה מקום,את יכולה להישאר לישון.ואם תהיי לגמרי שלי,לא ישאר מקום בשבילי.."(מפנה מקום/ברי סחרוף)
"קוק בצהריים,חרא של הרגל."(קוק בצהריים/החברים של נטאשה)
"איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא?!"(מחפש תשובה/היהודים)
"פרחים לפנים,בסוף של סרט.את אמרת ´זה נעים´..אנחנו שטים בתוך אגמים בצבע תכלת..מעלינו שלטים שהעולם מקסים.."(דברים קטנים/טל שגב)
"בסוף כל משפט בעברית,יושב ערבי עם נרגילה"(שיר כאב/מאיר אריאל)
"אז למה לי פוליטיקה עכשיו?!?"(אז למה לי פוליטיקה עכשיו/משינה)
"אנה חשבה שמותר לה לבחור,וכך,מן-הסתם,נשארה מאחור.."(אנה/משינה)
"אנשים נגמרים ברגע אחד.אימפריות נופלות לאט"(אימפריות נופלות לאט/דן תורן)
"תקשיבי,D.J זה לא שם פרטי.למרות שחצי ת"א תסתובב כשתצעקי.."(בתי קפה/ברי לידר)
"חצי משניים,זה אחד לא שלם."(הכוס הכחולה/עברי לידר)
"אני עוצם את העיניים בשביל להירדם,ומנסה לספור כבשים. אז השלישי תמיד עוצר,ויש לו זמן יותר מאחרים.והוא לוחש לי ´ילד,תיזהר מאנשים שמחייכים.גם אצלנו יש כאלה...חרא של כבשים.."(כבשים/עברי לידר)
"כי תוך כמה חודשים,אני מחליף את החיים.בגירסה אחרת,במשהו יותר נעים..ובמקום אנשים,יהיו לי מכשירים,שיעשו מה שאני אגיד,ולא מה אחרים.."(מלטף ומשקר/עברי לידר)
"בצהרי היום,הכל צבוע אדום,ואין קץ לילדות שחלפה כך פתאום.."(בצהרי היום/רמי פורטיס)
"את מסננת אותי,את מסננת אותי,את מסננת אותי,את מסננת..."(את מסננת אותי/קוקו)
וואל,זה שרשור דיי מתבקש פה,לא? אז...יאללה,שרשרו - ציטוטים אהובים עליכם משירי רוק ישראלי..