ציטוטים אהובים..

• פותח הנושא TkTk
  • פורסם בתאריך

TkTk

New member
../images/Emo79.gifציטוטים אהובים..../images/Emo79.gif ../images/Emo103.gif

וואל,זה שרשור דיי מתבקש פה,לא? אז...יאללה,שרשרו - ציטוטים אהובים עליכם משירי רוק ישראלי..
"אין מלאכים בגן עדן.יש פה רק גיהינום שנותן לחלום שיש מלאכים בגן עדן. אבל אין מלאכים,ואין גן-עדן."(אין מלאכים בגן עדן/אביב גפן)
"והיה ומישהו בא,אל תסתובב.כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב..."(יומן מסע/אביב גפן)
"בעוד קיבוץ נאנסת ילדה.נרתיק אקדח,אמא עם מסיכה..נשארים בבתים,שלא יראו את פנינו.."(אלימות/אביב גפן)
"אם לא מצאתם,זה אולי סימן שאין."(מיליארד טועים/אביב גפן)
"תני לו לברוח,תני לו לבחור.תני לו ללכת,כדי שהוא יוכל בסוף לחזור.במילא הוא עצוב בלעדייך..."(עצוב בלעדייך/אביב גפן)
"רומיאו ויוליה היו נפרדים,אם הם לא היו מתים."(רומיאו ויוליה/אביב גפן)
"´אתה לא אוהב אותי יותר´,היא אומרת...ומפנה אליי את הגב..רק בשביל לקבל חיבוק.."(רק בשביל לקבל חיבוק/איפה הילד)
"לשכונה ההיא קראו ע"ש יו"ר הכנסת.רומנים,מרוקאים,פולנים התערבבו בחולות.הרבה מלפפון חמוץ..הרבה לחם עם חלווה.."(כמה יוסי/ברי סחרוף)
"..כ"כ הרבה מקום,את יכולה להישאר לישון.ואם תהיי לגמרי שלי,לא ישאר מקום בשבילי.."(מפנה מקום/ברי סחרוף)
"קוק בצהריים,חרא של הרגל."(קוק בצהריים/החברים של נטאשה)
"איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא?!"(מחפש תשובה/היהודים)
"פרחים לפנים,בסוף של סרט.את אמרת ´זה נעים´..אנחנו שטים בתוך אגמים בצבע תכלת..מעלינו שלטים שהעולם מקסים.."(דברים קטנים/טל שגב)
"בסוף כל משפט בעברית,יושב ערבי עם נרגילה"(שיר כאב/מאיר אריאל)
"אז למה לי פוליטיקה עכשיו?!?"(אז למה לי פוליטיקה עכשיו/משינה)
"אנה חשבה שמותר לה לבחור,וכך,מן-הסתם,נשארה מאחור.."(אנה/משינה)
"אנשים נגמרים ברגע אחד.אימפריות נופלות לאט"(אימפריות נופלות לאט/דן תורן)
"תקשיבי,D.J זה לא שם פרטי.למרות שחצי ת"א תסתובב כשתצעקי.."(בתי קפה/ברי לידר)
"חצי משניים,זה אחד לא שלם."(הכוס הכחולה/עברי לידר)
"אני עוצם את העיניים בשביל להירדם,ומנסה לספור כבשים. אז השלישי תמיד עוצר,ויש לו זמן יותר מאחרים.והוא לוחש לי ´ילד,תיזהר מאנשים שמחייכים.גם אצלנו יש כאלה...חרא של כבשים.."(כבשים/עברי לידר)
"כי תוך כמה חודשים,אני מחליף את החיים.בגירסה אחרת,במשהו יותר נעים..ובמקום אנשים,יהיו לי מכשירים,שיעשו מה שאני אגיד,ולא מה אחרים.."(מלטף ומשקר/עברי לידר)
"בצהרי היום,הכל צבוע אדום,ואין קץ לילדות שחלפה כך פתאום.."(בצהרי היום/רמי פורטיס)
"את מסננת אותי,את מסננת אותי,את מסננת אותי,את מסננת..."(את מסננת אותי/קוקו)

actress

New member
לא עובדת בשביל אף 1 (לא מופיע)אבל

זה קשור וזה וואחד שיר רוקרי של סי היימן ויש לה עוד המון שירים כאלה בעיקר שירי מחאה נהדרים.

TkTk

New member
"לא עובדת בשיל אף אחד"..

מזכיר לי את: "אם נרטבתי - בחיים אנל´א מחליד, ואם רציתי - את סי היימן הייתי מעביד.." (הפינאלי/סאבלימינל). חחח..

actress

New member
הם בקרוב יתחילו לעבוד יחד וזה הולך

להיות מעניין

actress

New member
לא רמזתי אצלו אלא אצלה

שיהיו עידכונים אני אביא... ראפ ורוק

TkTk

New member
בקשר לדיסק הבא של סאב

הוא יהיה כ-נ-ר-א-ה אוסף של אומני TACT.

Shani5

New member
ממ

"זו לא חובה לחיות- זו זכות להיות חיים" מלייארד טועים\ אביב גפן משפט גאוני..

Wh0Af

New member
אז ככה...

רעיון טוב, הציטוטים האהובים עלי משתנים בערך כל שעה אבל כרגע זה: "אי אפשר לקנות גן עדן בדם"- ענבל פרלמוטר מתוך- אי אפשר לקנות גן עדן בדם... "אומרים שבבוקר הכל מסתדר, זה אותו הסיוט רק עכשיו אתה ער - המכשפות- קוצים של פחד "כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא..." ברי סחרוף- עבדים

Snow Yte

New member
עוד אחד...

"את המוות ננצח בחיים" (הולך קדימה, אביב גפן) ואהבתי גם את "זו לא חובה לחיות זו זכות להיות חיים" אבל כבר כתבו את זה... יש מלא ציטוטים יפים... הזמרים והיוצרים בארץ מאוד מוכשרים...

maayan15

New member
אז..לי יש בערך 01000 ציטוטים אהובים

זו רק רשימה חלקית ביותר.... למיואשים יש רק גורל"-אביב גפן "למיואשים יש רק גורל" "ואם הוא לא יגיע זה אף פעם לא מאוחר-למיואשים יש מחר"- אביב גפן "למיואשים יש רק גורל" "החוק היבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה"- מוניקה סקס "כל החברה" "אבל הם לא מהסוג שהולך לכלא, הם מהסוג שהולך לקרבי"- פמוניקה סקס "כל החברה" "ראש הממשלה הוא ראש אחד יותר מדיי" - שייגעצ "ראש הממשלה" "רק ערסים, זקנות ובני עקיבא" אינפקצייה "פתח תקווה" "אני אשלח לך מכתב לעולם הבא"- אינפקצייה "זכוכיות על הלשון" "הדפוק הזה עושה לך טוב"-ירמי קפלן- " הדפוק הזה" "איך החופש אט הפך לו לבדידות"- אביב גפן "עונות "אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת"- שייגעצ "ניו יורק-רפיח" "לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה"- שייגעצ ניו יורק-רפיח "והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט"-שייגעצ ניו יורק-רפיח "איך שטעית, דפקי ת´ראש מעלית, כן, אני הבנתי כבר מזמן נקבה זה כמו סרטן"- עושה ביד "שייגעצ" "קניתי תפילין וגם אלוהים" שייגעצ- חייל של 100 שערים "עושה סיבוב וחוזר לאותה נקודה מה שעולה חייב לרדת" - מוקי "האדמה בוכה" "אתה עוד תשנה את העולם אם תרצה או לא תרצה" - גידי גוב "עניין של זמן" כי עינו של הנמר ראתה מלחמות וזוועות שלא נדע מצרות"- עין הנמר" אינפקציה "זיינתי את בת שבע"- קצת שיטחי אבל בכ"ז "סוד הדברים הפשוטים- ביית ושני חתולים" - חמי רודנר "סוד הדברים הפשוטים" "והיא הייתה מזן מוזר מזן כי את הכסף היא דרשה במזומן"- הכוכבים דולקים על אש קטנה" - משינה "משיח לא בא, משיח גם לא מטלפן"- שלום חנוך "משיח לא בא" "אני ואת אגדה מוזרה ממציאים את התוכן כאילו מבחירה"- כנסיית השכל "אגדה מוזרה" אני יפסיק עכשיו כי אם לא אני לא יפסיק אף פעם!

פירחוש

New member
כמעט כל מה שכתבת הם הציטוטים שאני

אוהבת.. ובגלל השעה לא עולים לי עכשיו ציטוטים אחרים בראש.. חוץ מזו לא חובה לחיות זו זכות להיות חיים(מיליארד טועים\אביב גפן) שמישהו כבר הזכיר..

יש לי מ-י-ל-י-ו-ן..

אבל במקום לכתוב את כל המיליון, נצטט רק משפט אחד (שאומר הכל): "החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה.." (מוניקה סקס - כל החבר´ה) שזה ד"א שיר ששווה ציטוט שלם..

אושר מ

New member
../images/Emo45.gif מה שרציתי לכתוב

ומשום שאם אני לא טעוה אסור לצטט שיר שלם, הנה ציטוט חלקי, של הבית האחרון "כל החבר´ה, הביעו צער, שכל הסיפור הסתיים וחרטה וכל החרא אז למה הם לא מפסיקים לחייך? כי, השופט הקל את העונש כי, לא צעקת ולא היית בתולה החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה".. בהחלט שיר שווה כולו ציטוט. ראו את חתימתי היקרה.

עטלף77

New member
ידעתם שהמילים של "רקוויאם לבלונדיני

"רקוויאם לבלונדינית" מסודרות בסדר של האלף בית? חוץ מכמה מקומות ששם יש סטיות קלות... בוקר בלונדינית לא לבושה גדר חיה מסתירה את גופה דלת נסגרת לחיצה על דוושה הגה ביד, הילוך הרגשה וכן הלאה....

למעלה