יש לי אלפים...
אני מכור אני גמור אבל רואה נכון.. הדפוק הזה עושה לך טוב (הדפוק הזה/ירמי קפלן)
כמו שבאת לי הלכת לי זה הכל חלומות ואולי לא היית שם לאהוב כנראה שנשכחתי (ברי סחרוף/מונסון)
חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה טעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק (שייגעצ/לב מפלסטיק)
ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר אבל אני הייתי עומד במקום מחכה לך (שייגעצ/רוצה ללכת)
כי בחורות זה בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה, מחפש לי בחורה(שייגעצ/את דומה לכלב)
|הדגש)את מחייכת אבל לא בדיוק אליי אולי תגידי מתי יהיה לך פנאי להיכנס לתוך חיי(שייגעצ/שזיף)
פתאום בא אחד והתחיל להרביץ לי והעיפו אותו רק אחרי שבכיתי(אביב גפן/מסיבת מתגייסים)
את מזכירה לי שלכת כשאת נופלת שותקת (אביב גפן/שלכת)
אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מידיי(אביב גפן/אולי)
לא מכיר אותך וכבר צריך אותך תני לי לילה אחד (אביב גפן/רוצה לשכב איתך)
אבל צריך להיזהר אסור לדבר אחרת הם יהרגו גם אותי בשם אלוהים(אביב גפן/אופיום להמונים)
איש זקן בגוף של ילד שעשה רק נזקים (אביב גפן/גן החטאים)
אל תכעסי שאהבת אותי אל תכעסי שירים שטבולים בשקרים הענקתי לך כמו שושנים (אביב גפן/סוף העולם)
שרת החינוך אני תלמיד מחורבן אבל יש לי מוסר ולזה לא צריך שיעורים מה הם רוצים מאביב(אביב גפן/ מה הם רוצים מאביב)
רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושב שהיא תפסה והיא כבר מתעייפת(אביב גפן/שנינו שווים)
על הכנרת בזריחה מאוהבים בשק שינה עם ברבורים של הזהיות לומד לדאות לומד לרקוד (אביב גפן/על הכנרת בזריחה)
(ויש עוד אלפים... זה מה שעלה לי לראש ברגע זה)