ציטוטים אהובים..

• פותח הנושא TkTk
  • פורסם בתאריך

רון65

New member
חלילה...

איך אני יכול לשנוא אותך אם אף פעם לא נפגשנו?? על סמך הטעם המוסיקלי שלך (שהוא, דרך אגב, ממש ממש לא רע...)? בקיצור, ממש ממש לא!

Wh0Af

New member
:)

סחה על החתימה... בדיוק מה שאני חושבת... ודרך אגב- זה לא העישון מזיק לבריאות זה הבריאות מזיקה לעישון;)

זה המשפט

"מאמי יא מאמי תפתחי את הרגליים, שבעה מדוכאים, שבעה פלסתנים..ביזע ובזרע נגאל את פלסטין!" (אהוד בנאי/ מאמי-האונס)

עטלף77

New member
השיר הוא מתוך המחזמר "מאמי"

שהוא מחזמר מחאה ולכן התוכן הבוטא (ככה כותבים את זה?) של השיר. חלק מהמטרה שלו זה לזעזע. המחזמר עומד לצאת בקרוב מחדש עם אורית פטרובר (זה השם שלה או שהתפדחתי?
) מהיהודים וערן צור בתפקידים הראשיים.

Snow Yte

New member
זה מהולך קדימה...

ואהבתי גם את המשפט "בצל המלחמה תגיע הזכות שלנו לאהוב" (מאותו שיר
הולך קדימה של אביב גפן

אורן1979

New member
התוספות שלי...

* "גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח כולם יחיו פה טוב גם בלעדי..." - "אחלום לנצח"\ מופע הארנבות של ד"ר קספר. * "ואהבתי אותך והיה לנו טוב, טוב עד גדותינו והיה לנו רע, ואהבתי אותך לא פחות..." - "יש דברים שרציתי לומר"\ יהודה פוליקר * "לומד אהבה משגיעות..." - "ירח כחול"\ גן חיות * "עוד מעט רוח חדשה תגיע, תהפוך אותי ציפור..." - "ציפור"\ אבטיפוס אך אין ספק שהציטוט החשוב ביותר, המתוחכם ביותר והמרגש ביותר בהיסטוריה של המוסיקה העברית הוא : * "בלעדיך המחשבות נטולות תקווה - אז לא חושב..." "בלעדייך"\ אייל גולן ותחשבו על זה!!!

casperit

New member
אממ

טוב יש מלא יש תשלושה שיש לי בחתימה מהשיר שלי: "אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב אז אשיר תשיר שלי" או לחלופין "אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב רק להיות שוב עם עצמי..." "כי הגעתי לכאן לבד אני לא צריך פה אף אחד" "ולא אכפת לי מה תחשבו תשנאו או תאהבו" * "גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח, כולם יחיו פה טוב גם בלעדי" (אחלום לנצח\מופע הארנבות של ד"ר קספר) "תראו אותי (יהההה) אני שמח סתם פתאום, תראו אותי (יההה) הכל נראה לי יפה היום כמו חלום סתם פתאום..." (איזה באסה זה יהיה אם אני אטעה בשורה!) (תראו אותי\מופע הארנבות של ד"ר קספר) "שוב אני מוצא אותי רק מחכה מחוץ לדלת רק מציץ מהחלון רק בחלום אבל בבוקר הווילון נסגר הדלת שוב ננעלת הדלת שוב ננעלת" (אני יודע\מוניקה סקס) את כל החבר´ה כבר טחנו אז אני לא אוסיף למרות שיש שם ציטוטים מצוינים. "גשם חזק קשה לי לראות אפילו כשעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי לי לברוח (והכל לשכוח)" (גשם חזק\מוניקה סקס) טוב יש עוד מלא אבל נעשה רק עוד משניים. "היא אמרה לי תראה החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום ת"א ונחיה כמו גדולים..." (מכה אפורה\מוניקה סקס-כי זה שיר כזה שאין מישהו שלא מכיר) "כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפה כולם יודעים שבסרטים אמריקאים יש תקווה כולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה" (מלכת היופי\מוניקה סקס) יעל

שׁזִיף

New member
יש לי אלפים...

אני מכור אני גמור אבל רואה נכון.. הדפוק הזה עושה לך טוב (הדפוק הזה/ירמי קפלן)
כמו שבאת לי הלכת לי זה הכל חלומות ואולי לא היית שם לאהוב כנראה שנשכחתי (ברי סחרוף/מונסון)
חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה טעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק (שייגעצ/לב מפלסטיק)
ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר אבל אני הייתי עומד במקום מחכה לך (שייגעצ/רוצה ללכת)
כי בחורות זה בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה, מחפש לי בחורה(שייגעצ/את דומה לכלב)
|הדגש)את מחייכת אבל לא בדיוק אליי אולי תגידי מתי יהיה לך פנאי להיכנס לתוך חיי(שייגעצ/שזיף)
פתאום בא אחד והתחיל להרביץ לי והעיפו אותו רק אחרי שבכיתי(אביב גפן/מסיבת מתגייסים)
את מזכירה לי שלכת כשאת נופלת שותקת (אביב גפן/שלכת)
אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מידיי(אביב גפן/אולי)
לא מכיר אותך וכבר צריך אותך תני לי לילה אחד (אביב גפן/רוצה לשכב איתך)
אבל צריך להיזהר אסור לדבר אחרת הם יהרגו גם אותי בשם אלוהים(אביב גפן/אופיום להמונים)
איש זקן בגוף של ילד שעשה רק נזקים (אביב גפן/גן החטאים)
אל תכעסי שאהבת אותי אל תכעסי שירים שטבולים בשקרים הענקתי לך כמו שושנים (אביב גפן/סוף העולם)
שרת החינוך אני תלמיד מחורבן אבל יש לי מוסר ולזה לא צריך שיעורים מה הם רוצים מאביב(אביב גפן/ מה הם רוצים מאביב)
רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושב שהיא תפסה והיא כבר מתעייפת(אביב גפן/שנינו שווים)
על הכנרת בזריחה מאוהבים בשק שינה עם ברבורים של הזהיות לומד לדאות לומד לרקוד (אביב גפן/על הכנרת בזריחה) (ויש עוד אלפים... זה מה שעלה לי לראש ברגע זה)

עכשיו תורי!!

"באדמה אין ריח מלחמה, רק עשב בר מכה בסלע שורשים, מעליו טיפות רכות של סתיו, הכל מוסיף לנוע, מסוגר וממשי...".
" פרוש חלומי כמרבד לרגליך, צעדי אהובה על פרחיו פסיעותייך...".
" את חיוכך תינוקת קברו האדמה;איך צומח שקט מתוך המהומה(...) את החיים לקחו לך, הו, מלחמות קדושות, מלאכים בכו לך בעניים יבשות...".
" המתיקי את יומך, הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב".
" אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת...". יש עוד מרבה משפטים חזקים. אוהבת, יערה

למעלה