מישהו...
P perrinat New member 18/1/03 #22 במיוחד בשבילך מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif הכנסתי את רשימת השירים למאמרים
במיוחד בשבילך מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif הכנסתי את רשימת השירים למאמרים
M michalas New member 18/1/03 #23 תודה רינתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אין כמוך
P perrinat New member 19/1/03 #26 תנסי קודם לשמור את זה../images/Emo103.gif תעמדי על איפה שכתוב מצורף קובץ MID, תלחצי על הכפתור הימני של העכבר ותבחרי בשמירת יעד בשם. מקווה שזה יפתח לך.....
תנסי קודם לשמור את זה../images/Emo103.gif תעמדי על איפה שכתוב מצורף קובץ MID, תלחצי על הכפתור הימני של העכבר ותבחרי בשמירת יעד בשם. מקווה שזה יפתח לך.....
P perrinat New member 19/1/03 #27 יש לי תוכנה קריוקי../images/Emo103.gif ואפשר לעשות שם חיפוש של שירים. ואתה שומע שאקירה או שסתם התעניינת לגבי הקריוקי
יש לי תוכנה קריוקי../images/Emo103.gif ואפשר לעשות שם חיפוש של שירים. ואתה שומע שאקירה או שסתם התעניינת לגבי הקריוקי
S smgfan New member 19/1/03 #28 לא. זה נפתח ב-winamp ומנגן, אבל זה לא משמיע לי כלום. במה את משתמשת כדי לפתוח את השירים, או מאיפה אפשר להשיג אותם?
לא. זה נפתח ב-winamp ומנגן, אבל זה לא משמיע לי כלום. במה את משתמשת כדי לפתוח את השירים, או מאיפה אפשר להשיג אותם?
N nedisrael New member 20/1/03 #37 אני אוהב את שאקירה מאוד! (למרות שאני אוהב יותר לראות את הקליפים שלה... P וגם מתעניין בקריוקי. אכפת לך לכתוב את שם תוכנת הקריוקי שלך?
אני אוהב את שאקירה מאוד! (למרות שאני אוהב יותר לראות את הקליפים שלה... P וגם מתעניין בקריוקי. אכפת לך לכתוב את שם תוכנת הקריוקי שלך?
P perrinat New member 20/1/03 #39 אז קודם כל../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif ברוך הבא אתה תמיד מוזמן לפורום ואתה יכול חופשי להשתקע וכאן הקישור לאתר שמשם מורידים את תוכנת הקריוקי. אחרי שמורידים יש שם אפשרות לחיפוש שירים.
אז קודם כל../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif ברוך הבא אתה תמיד מוזמן לפורום ואתה יכול חופשי להשתקע וכאן הקישור לאתר שמשם מורידים את תוכנת הקריוקי. אחרי שמורידים יש שם אפשרות לחיפוש שירים.
H Hurakano New member 19/1/03 #29 בןןןןןןןזונההההההההה *חפיף עם הקטע של השפה היפה יאללה...* באמת יפה !!!!! כל הכבוד !!!! ותודה ! איזה יופי.... למרות ששיר של שאקירה בלי שאקירה... זה כמו סנויץ´ בלי לחם
בןןןןןןןזונההההההההה *חפיף עם הקטע של השפה היפה יאללה...* באמת יפה !!!!! כל הכבוד !!!! ותודה ! איזה יופי.... למרות ששיר של שאקירה בלי שאקירה... זה כמו סנויץ´ בלי לחם
S smgfan New member 19/1/03 #30 איך לעזאזל אתם שומעים?!?!?!?! לי זה לא משמיע כלום!!!!!! בבקשה עזרה!!!!
S smgfan New member 19/1/03 #32 רינת, זה לא עוזר. את יכולה אולי להביא אותם בקובץ אחר או משהו... או שפשוט תשלחי לי לאי-מייל. תודה!
P perrinat New member 19/1/03 #33 ../images/Emo182.gifסבבי../images/Emo103.gif אני אשלח לך במייל תשלחי לי במסר את הכתובת שלך.
S Shakira paradise New member 20/1/03 #35 ../images/Emo3.gif איזהההההה נחמדדדדדד מסכן המחשב שלי אם הוא ישמע אותי שרהההה
S smgfan New member 20/1/03 #36 תודה רינת!!!! הצלחתי!!!!!../images/Emo24.gif|4u אחלה שרשור!!!!!!! שאלה, זו תוכנה שאת עושה בעזרתה את הקריוקי או שאת מורידה את זה מאיפשהו מקום???
תודה רינת!!!! הצלחתי!!!!!../images/Emo24.gif|4u אחלה שרשור!!!!!!! שאלה, זו תוכנה שאת עושה בעזרתה את הקריוקי או שאת מורידה את זה מאיפשהו מקום???
P perrinat New member 20/1/03 #38 מורידה......מורידה........./images/Emo103.gif לא צריך להגזים למרות שהייתי רוצה לדעת באמת איך מכינים את זה ובבקשה אני שמחה שנהנת
מורידה......מורידה........./images/Emo103.gif לא צריך להגזים למרות שהייתי רוצה לדעת באמת איך מכינים את זה ובבקשה אני שמחה שנהנת