קח-תן משהו לשמוע

• פותח הנושא naudg
  • פורסם בתאריך

Funk Punk Girl

New member
תקליטיםםםםםםםם למכירה!../images/Emo88.gif

BOB DYLAN- JHON WESLEY HARDING KISS DANCE PRADE- HITS 75-76 RICHIE HAVENS – ALARM CLOCK DAVE BRUBECK- JACKPOT DR.JOHN – BABYLON SIMPLE MIND-DON’T YOU FORGET ABOUT ME SIMPLE MIND LIVE- IN THE CITY OF LIGHT *2 RUFUS- ASK RUFUS DIANA ROSS AND THE SUPREMS- LOVE CHILD ISAAC HAYES- TO BE CONTINUED ISAAC HAYES- JOY BOOKER T & THR MGS'S MELTTING POT BOOKER T & THE MGS- GREATST HITS SHAFT(ISAAC HAYES) *2 SHIRLEY BASSEY – IF YOU GO AWAY THE O'JAYS- SHIP AHOY SPINNERS- MIGHTY LOVE CAROLE KING- TAPESTRY JOE COCKER- SHEFFIELD STEEL JOE COCKER- MAD DOGS & ENGLISHMEN*2 FAME-THE ORGINAL SOUNDTRACK PAUL SIMON-PAUL SIMON BEACJ BOYS-GREATEST HITS GLORIA GAYNOR- NEVER CAN SAY GOODBY RAMSEY LAWIS- UP POPS RAMESEY LAWIS BEE GES-BEST OF BEE GEES THE MOODY BLUES-A QUSTION OF BALANCE EXPLOSION- HITS ELTON JOHN – JUMP UP ELTON JOHN – TOO LOW FOE ZERO FOOTTLOOSE- SOUNDTRACK OF THE MOVIE SADE-DIAMOND LIFE LEONARD COHEN- SONGS OF LEONARD COHEN SATURDAY NIGHT FEVER- SOUNDTRACK ELVIS – G.L BLUES U2- WAR ERIC CLAPTON- POP HISTIRY VOL9 BARRY WHITE- CANT GET ENOUGH RAY CHARLES- VOLCANIC ACTION OF MY SOUL RAY CHARLES- HIS ALL TIME GREAT PERRFORMANCE*2 JOHNNY CASH- AT SAN QUENTIN IKE&TINA-WHAT YOU HEAR IS WHAT YOU GET*2 BARRY MANILOW- SWING STREET RARE EARTH- ECOLOGY RARE EARTH- GET READY TOM JONES- 13 SMASH HITS DONNA SUMMER- GREATEST HITS VOLUMES 1+2 *2 SIMON & GARFUNKEL – THE CONCERT IN CENTRAL PARK SIMON & GARFUNKEL – BRIGE OVER TROIBLED WATER SILVER CONVENTION- SILVER CONVENTION- MY FAIR LADY- ORGINAL SOUNDTRACK DIRE STAITS- LOVE OVER GOLD LOUIS ARMSTRONG- HELLO DOLLY! LOUIS ARMSTRONG,DUKE ELLINGTON-"THE GREAT REUNION" LOUIS ARMSTRONG-WHAT A WONDERFUL WORLD M. DIBANGO- SUPER KUMBA M..DIBANGO- O BOSO RAMSEY LEWIS- MADE IN THE WATER CANNOBAL ADDERELEY- THE BEST OF CANNOBAL ADDERELEY ISAAC HAYES- HOT BUTTERED SOUL NINA SIMON- FORBIDDEN FRUIT NEWPORT IN NEWYORK '72 BLACK SABBATH- ATTENTION GRAND FUNK- SURVIVAL GRAND FUNK- GRAND FUNK THE PLATINA- LIVE AT THE BARBARIM JIMMY SMITH- THE BEST OF JIMMY SMITH JIMMY SMITH- THE AMAZING JIMMY SMITH TRIO JIMMY SMITH- IM GON' GIT MYSELF TOGETHER JIMMY SMITH&WEST MONTGOMERY- DUO YUSEF LATEEF- THE GENTLE GIANT YUSEF LATEEF- THE BEST OF YUSEF LATEEF KING CURTIS- THE BEST OF KING CURTIS DEEP PURPLE- DEEP PURPLE DEEP PURPLE-THE ROYAL PHILHARMONIC ORCHESTRA JAMES LAST- BISCAYA NEIL SEDAKA-LITTLE DEVIL AND OTHER HITS FRANCK POURCEL- ET SON GRAND ORCHESTRE LE DRAND ORCHSTRE DE PAUL MAURINT KHA CHATURIAN-PETER KATIN LIOING SHAKESPEACE- HAMLET MARIA TANASE-DIN CINTECELE ART OF NOISE-THE BEST OF 9HT ART OF NOISE LARRY ADLER-SOUNDTRACK,HITS TCHAIKOVSKY SWAM LKE ITZHAK PERLMAN- SAINT –SAENS ARCHIE SHEPP-THE DEDCATION SERIES*2 EKSEPTIONS- ROYAL PHILHARMONIC ORCHESTRA EKSEPTIONS- EKSEPTIONS THE SOVIET ARMY THE SUPREMES- NEW WAYS BUT LOVE STAYS LATIN-AMERICA WAVE COSMO'S FACTORY-CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL NANA MOUSKOURI DEMIS ROUSSOS= FOREVER ANF EVER OTIS REDDING IN PERSON- AT THE WHISKY A GO GO THE THREE DEGREES- THE THREE DEGREES RAVELS-GREATEST HITS HAROLD MELVIN &THE BLUE NOTES BLACK&BLUE SAMMY DAVIS, JR- I GOTTA BE ME SAMMY DAVIS – SOMETHING FOR EVERYONE CHRISTOPHE- CHRISTOPHE SAVE YOUR KISSES FOR ME- SAVE YOUR KISSES FOR ME LOS AMANTES DEBEN APRENDER-SOUNDTRACK THE 5TH DIMEENTION- THE 5TH DIMEENTION GREATEST HITS SHAFT- SHAFT IN AFRICA JOHANN STRAUSS WALTZES – ORGINAL JOHANN STRAUSS WALTZES BARAABAS-MUSICA CALIENTE HERB ALPERT AND THE TIJUANA BRASS- GOING PLACES AFRIC SIMONE-RAMAYA- AFRO DANCE PARTY '67 NON STOP DANCING- JAMES LAST BAND EL TANGO-HIGH FIDELITY GOLDEN CONTINENTAL TANGO-THE ROYAL GRAND ORCHESTRA CANNED HEAT FUTURE BLUSE JOE TEX- BUYING A BOOK DONOVANS – DONOVANS GREATEST HITS BUDDY RICH-A DIFRENT DRUMMER DAVID PORTER- INTO A REAL THING THE TEMPTATIONS – ALL DIRECTION THE TEMPTATIONS-1990 COPACABANA- COPACABANA DEMIS ROUSSOS- SOIVENIRS SMOKI- GREATEST HITS BILLY PAUL- WAR OF THE GODS "THE STING" HILEL&AVAV-NIGHT ON THE DESERT FILL YOUR HEAD WITH ROCK-THE SOUND OF SEVENTIES DIRE STAITS-LOVE OVER GOLD SANTANA-SANTANA ABRAXAS SANTANA-SANTANA SANTANA-SANTANA THE SHADOWS- GREATEST HITS THE SHADOWS-SHADES OF ROCK CLIF-MORE HITS BY CLIF 30 GREATEST HITS OF THE 60'S - *2חזרה לאושר" THE FLYING PICKETS- LOST BOYS ANTONIN DVORAK - SYMFONIE 1) ירדנה ארזי – מה נשמע 2) נורית גלרון-נגיעה אחת רכה 3) מתי כספי 4) יהודה פוליקר- אפר ואבק 5) שלום חנוך- מחכים למשיח 6) אריק איינשטיין שם טוב לוי- פסק זמן 7) אל תקרא לי שחור! (מחזמר) 8) עופרה חזה- ימים נשברים 9) כוורת- סיפורי פוגי 10) אתי בר-בכל מקום 11) שושנה דמארי 12) אורי שבח עם קול סלוניקה 13) צהל שוב יוצא בזמר 14) דויד ברוזה- האישה שאיתי 15) שושנה דמארי- שירי עם לוחם 16) אריק סיני- צל כבר 17) אסתר עופרים בהיכל התרבות 18) אריק אינשטיין מיקי גבריאלוב בדשא אצל אביגדור 19) יהורם גאון- להיטי זהב. 20) אסתר עופרים 21) גבירתי הנאווה 3 4 5 וחצי הפסטיגל הישראלי לשירי ילדים מס' 11 *2 100 סיפורים ראשונים (סיפורים לגיל הרך) ציפי שביט והדרדסים נירה רבינוביץ- שירי משחק (לפי תוכנית הטלויזיה "מה פתאום") להיטים לילדים הפלא ופלא – אסתר עופרים ונחמה הנדל שרות לילדים 100 שירים ראשונים- כל שירי הילדות שלנו כוכב נולד הפסטיגל הישראלי לשירי ילדים מס' 12*2 במדינת הגמדים- להיטי זהב לילדים

hadaryair1

New member
תקליטים

אני רוצה את אל תקרא לי שחור ועופרה חזה כמה אתה רוצה אליהם

non forever

New member
**קורן** למכירה

דיסקים של korn למכירה, במצב מצוין: follow the leader issues life is peachy untouchables - limited edition לפרטי

true light

New member
אני מחפשת את הדיסק של ניר הוד. ../images/Emo79.gif

"מכתבים אחרונים לאנה", משהו כזה. אני יודעת שהפסיקו לייצר אותו, ודי נמאס לי לברר בחנויות יש שנייה. אם למישהו יש והוא מעוניין למכור, אני אשמח. יסמין.

יש לי 2 סינגלים שלו עם ירון בכר

בגלל שהדיסק כבר לא מיוצר, אשמח לצרוב לך אותם. בכל סינגל יש 2 שירים: 1. אלוהים שלך, קרקס האהבה 2. אוהב אותך, המכחול שבלב

true light

New member
תודה רבה, אבל עותק צרוב כבר יש לי.

אני פשוט נורא מקפידה שכל הדיסקים שלי יהיו מקוריים. אבל המון תודה בכל מקרה :)

לא הייתה כאן שום כוונת סחר

אני בעצמי נגד צריבות. התכוונתי לתת לה עותק ולא למכור אותו, כיוון שהדיסק כבר לא מיוצר יותר..

דנטל

New member
צריבות זה מעצבן ../images/Emo4.gif

נראה לי שזה גם אסור לגבי דיסקים שכבר לא מיוצרים, אבל אני מבינה את ה"מילא" שבזה, כי אם הדיסק כבר לא מיוצר, אז הרי אין פגיעה בפרנסה.

מסכימה אתך לגמרי

לו היית מכירה אותי היית יודעת שאני נגד צריבות. יש לי מאות דיסקים (99% מהם ישראליים) ואין לי אפילו אחד צרוב. אני ממש נגד. לגבי דיסקים שכבר לא מיוצרים אני קצת יותר סלחנית. מה גם שניסיתי לברר את העניין באקו"ם, הם די עשו לי פרצוף על שפניתי אליהם בכלל ואפילו לא טרחו לענות לי על זה..

olivninja

New member
לחברה שלי

יש אותו, היא דווקא מצאה אותו בחנות יד שניה קטנה בתל אביב...

true light

New member
אני מניחה שהיא לא מעוניינת למכור :)

באמת דיסק נפלא. אולי רק תפנה אותי לשם החנות?

olivninja

New member
אין לי מושג

מה שם החנות, היא נמצאת ממש לא רחוב מכיכר דיזינגוף (כשמתרחקים מהסנטר). חוץ מזה, אני בספק אם תמצא את הדיסק הזה שם- היא מצאה אותו במקרה והיה רק עותק אחד. מצטערת, אבל אני אברר אם היא מוכנה למכור אותו. בכמה אתה מעוניין לקנות?

true light

New member
olivninja ?

שאלת בשרשור הקודם כמה אני מוכנה לשלם (בעבור הדיסק של ניר הוד), אמממ... וול... אני לא יודעת. כמה היא שילמה בעבורו? כמה היא קשורה אליו? בקיצור, תשאל אותה כמה היא רוצה (אם לא אכפת לך). אם זה הגיוני אז אני אשלם.:) יסמין.

duchamp

New member
חיסול! מלאי דיסקים במחיר מציאה

הדיסקים הנ"ל חדשים ואני מוכר כל שלישיה שתבחרו ב-100 ש"ח. אפשר להתקשר בכל שעה ל- 294322 0546, או לשלוח מסר (אני מאזור ת"א). רשימת הדיסקים: פ'אנק: Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy The Brand New Heavies - Shelter רוק: The Beach Boys - 20 Golden Greats David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street ג'אז-האוס : St.Germain - Boulevard St.Germain - Tourist דאב/רגאיי/ג'אנגל: Acid Dubs - Acid Jazz Meets Street Dub (Bob Marley - in Memorium (collection אלטרנטיבי: Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Beck - Odelay Jane's Addiction - Live היפ-הופ: The Roots - Things Fall Apart Fugees - The Score Beastie Boys - Ill Communication קלאסי: Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert

05287

New member
קניית דיסקים

השלשה שלי מורכבת מ: 1)Beck - Odelay 2)The Rolling Stones: Exile on Main Street 3)ו- David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars או - Nirvana - Unplugged in New York אשמח אם תחזור אלי בהקדם...

amirxbox

New member
יש לי כמעט כל הדיסקים של ארוסמית

הכל שמור עם החוברות במצב כמעט חדש. הצעת מחיר בפרטי.

duchamp

New member
מצטער...

אני לא מוכר דיסקים יחידים כי נאי רוצה להיפתר מכמה שיותר דיסקים בבת אחת. ב-100 ש"ח בלבד זה שווה לקנות 3 :)

למעלה