קח-תן משהו לשמוע

duchamp

New member
לא לפספס! אוסף דיסקים-רשימה מעודכנת

הדיסקים הנ"ל חדשים ואני מוכר כל שלישיה שתבחרו ב-100 ש"ח. אפשר להתקשר בכל שעה ל- 294322 0546. רשימת הדיסקים: פ'אנק: Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy רוק: The Beach Boys - 20 Golden Greats The Rolling Stones: Exile on Main Street דאב/רגאיי/ג'אנגל: (Bob Marley - in Memorium (collection אלטרנטיבי: Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Jane's Addiction - Live היפ-הופ: The Roots - Things Fall Apart Fugees - The Score Beastie Boys - Ill Communication קלאסי: Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert

gildatz1

New member
דיסקים למכירה.................

יהודית רביץ - עד לאן שהלב לוקח אתניקס - אדם ונחש בן ארצי - חיים משל עצמי דני סנדרסון - קופץ לשניה East 17 - Up All Night Moody Blues - Sur La Mer Jhon Bon Jovi - Crush Micheal Jackson - Dangerous Ace Of Base - Happy Nation Spice Girls - Spice Beauty And The Beast - Original Soundtrack Take That - Greatest Hits Elton Jhon - Made In England Elton Jhon - The Big Picture

mediamen8

New member
אני רוצה את כל המדיות ויש לי מהכל

אני רוצה תקליטים וידאו דיסקים די וי די קלטות טייפ ועוד אורגינליים ומעניינים ויש לי מכל הפריטים הנ"ל להחלפה, כדאי לראות יש לי עשרת אלפים פריטים.

daniel9977

New member
למכירה 3 אלבומים כפולים של הביטלס

אני מציע למכירה שלושה אלבומים כפולים של הביטלס (על גבי תקליטים, כלומר, כל אלבום מכיל שני תקליטים). שלושת האלבומים בהוצאה אמריקאית במצב sealed, כלומר, חדש סגור בצלופן. כל אלבום מכיל זוג תקליטים צבעוניים. על גבי הצלופן של כל אלבום מודבקת מדבקת limited edition. אני חוזר ומדגיש: שלושת האלבומים חדשים, סגורים ומעולם לא נוגנו. שלושתם יצאו בהדפסה ראשונה בשנת 1978 בארה"ב. שלושת האלבומים הם: 1. האוסף הכפול האדום - 2 תקליטים בצבע אדום. מצב: חדש סגור באריזה. 2. האוסף הכפול הכחול - 2 תקליטים בצבע כחול. מצב: חדש סגור באריזה. 3. האלבום הלבן - 2 תקליטים בצבע לבן עם פוסטר וארבע תמונות. מצב: חדש סגור באריזה. עבור כל אחד מן השלושה הרשומים לעיל אני מבקש סכום של 250 ש"ח בלבד. כל הקודם זוכה. המעוניינים לקנות ו/או לקבל פרטים נוספים מוזמנים להתקשר אלי לסלולרי: 0523239388 תודה. דניאל.

goldyboy

New member
עזוב אותך

קנה את הטרילוגיה כולה (הסרט השלישי הכי טוב מכולם
), שכוללת גם דיסק עם בונוסים נחמדים. מה זה כבר 300 ש"ח לעומת הנצח (והטרילוגיה המדהימה הזאת)?

למעלה