קח-תן משהו לשמוע

liorasta

New member
מחפשת דיסק

של סער בדישי, מה שסביר להניח שאין לכם, אבל מישהו יכול לתת רשימה של חנויות דיסקים יד שניה בארץ?

DJ FuN

New member
מחפש סינגלים של להקת ווסטלייף

נא לחזור לאי סיק יו 156080230

alond8

New member
דיסקים ב 20 שח

דיסקים ב 20 שח כא .כפול זה כפול... הדיסקים במצב חדש אורגינל ניתן ליצור קשר בד.א. [email protected] Title Beatles > Anthology 2 2cd Charlatans > Songs from the other side David bowie > Station to station Deus > Worst case scenario Deus > Roses Eels > Beautiful freak Eric clapton > 24 Nights 2cd Eric clapton > The blues years Eric clapton > Rainbow concert Jimi hendrix > Stone free tribute to j.h. Heather nova > Live from the milky way Heather nova > Oyster Inxs > Welcome to wherever you are Kingmaker > Eat yourself whole Kingmaker > Sleepwalking Kula shaker > K Kula shaker > Summer sun Leonard cohen > Im your fan (tribute ) Lou reed > Magic and loss Velvet underground > 3rd album Mazzy star > She hangs brightly Mercury rev > See you on the other side Neil young > Weld 2cd Neil young > Sleeps with angels Neneh cherry > Homebrew Neneh cherry > Remixes Pearl jam > Ten P.j.harvey > Dry Pink floyd > Atom heart mother Pink floyd > Ummagumma the live album Pixies > BBC Pixies >Trompe le monde Pixies > Bossanova Pixies > Doolittle Rare earth > 20th century collection Radiohead > No surprises Sheryl crow > Live from central park Sparklehorse > Viva..... Sinead o'connor > lion and the cobra "Threesome" movie soundtrack This mortal coil > Blood U2 > Pop U2 > One Waterboys > The best of Waterboys > The secret life of the waterboys

naudg

New member
דיסקים, DVD, וידאו למכירה...

דיסקים באנגלית: Celine Dion - Celine Dion 1992 Celine Dion - The Colour Of My Love Celine Dion - Live A Paris Celine Dion - Falling Into You Celine Dion - Let's Talk About Love Celine Dion - A New Day Has Come Celine Dion - One Heart Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits Laura Pausini - From The Inside Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits Spice Girls - Spice Hanson - Middle Of Nowhere VA - The Best Of 95 VA - The Hits Album 1997 VA - Fresh Two דיסקים בספרדית: David Bisbal - Corazon Latino Elena Gadel - Es Por Ti סינגל דיסקים בעברית: כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים העונה הראשונה אביב גפן - המכתב היהודים - מציאות נפרדת היהודים - LIVE (2CD) עברי לידר - זה לא אותו דבר מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול רמי קלינשטיין - האוסף דוד ד´אור - בגובה משתנה רינת גבאי - רגעים ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר DVD: Celine Dion - The Colour Of My Love Concert Israel In The Eurovision - ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים וידיאו: ריטה - אהבה גודלה - ההופעה (וידיאו של ההופעה + חוברת תמונות + דיסק) פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני בדיבוב עברי חשוב להזכיר שהכל מקורי וכמו חדש!!! לגבי המחיר: דיסק בודד - 30 ש"ח 2 דיסקים - 50 ש"ח וידאו/DVD בודד - 40 ש"ח 2 וידאו/DVD - ש"ח 70

^hunter^

New member
תקליטים של להקת KISS

מעוניין מאוד לקנות תקליטים של להקת KISS והדגש הוא רק על תקליטי ויניל כמובן. אז אם למישהו יש אז נא לשלוח מסר. ובבקשה אנשים מאזור המרכז כי אין לי יכולת להגיע למקומות ממש רחוקים.

hagari9

New member
תקליטי להקת kiss

הכתובת המדויקת למצוא אותם היא בחנות בשם פניקה ברחובות , רחוב טלר 21

מוכר כמה דיסקים בזול...

כולם מקוריים כמו חדשים ...אני מבקש עבור כל דיסק מחיר מגוחך של 20 שח. 1.nirvana - unplugges in new york 2. nirvana - nevermind 3. madonna - ray of light 4. nick cave - murder ballada 5. אריק איינשטיין - גיטרה בס תופים 6. beatles - live at the bbc (כפול 40 שח) 7. kylie - fever לפנות אליי במסרים פרטיים! תודה...

god4you

New member
מחפש את הדיסק "סליחות" של רע

מוכיח, אשמח לכל פיסת מידע עליו ואיפה אפשר להשיג אותו

ולדמן

New member
חור בשחור-תל אביב

אפילו עולה 20 שקל. הבאסה-הדיסק עדין ביותר-משמע מצב גרוע,וקשה עד בלתי אפשרי לשמוע בדיסקמן=לא שווה,אם היה במצב יותר טוב,הייתי קונה,אם אתה ממש נואש,תקנה שם.

cold as ice

New member
מחפש סינגלים...

מחפש סינגלים של דנה ברגר... מי שמעוניין למכור, שייצור איתי קשר במסרים.

^hunter^

New member
תקליטי רוק

שלום לכולם מוסיף להודעה הקודמת שלי.. מעוניין מאוד להשיג תקליטי רוק . הדגש על תקליטי ויניל של הלהקות הנ"ל: AC DC KISS GUNS AND ROSES Iron maiden ולהקות בסגנון הנ"ל.

דנטל

New member
יש לי ויניל של איירון מיידן

וזה אומר שאני צריכה ללכת אל אמא שלי ולראות בדיוק מה יש וגם לבקש רשות מאח שלי למכור אותם, כי כל האיירון מיידן שלנו הוא בשותף. מקוה לזכור לעשות את זה במהרה
.

למעלה