קח-תן משהו לשמוע

Smash my face

New member
מחפשת דיסקים של "אנרגיה חולנית"

מעוניינת לקנות יד שנייה אחד מהדיסקים של "אנרגיה חולנית" להקה דיי מוזרהו חביבה שאין דיסקים שלה בכלל בארץ!! *חוץ מכמה מקומות כאלה פינתיים שאני בחיים לא אמצא..* אז למי שיש אחד מהדיסקים שלהם ומעוניין למכור,נא לשלוח לי מסר
*מחזיקה אצבעות שאני אמצא* אמןןן

mb13

New member
תקליטי ירושה

הגיעו כמות מטורפת של תקליטים מירושה לפניקה רחובות צריך לבוא ולראות כדי להבין רחוב טלר 21 רחובות טלפון089475381

Erap

New member
למכירה/החלפה: תקליטים משנות ה-80

למכירה 70 תקליטים ו - 20 דיסקים משנות ה-80: אלטרנטיבי, תעשייתי, גל חדש וכו'. תוצרת הארץ ותוצרת חוץ, 3 עד 40 ש"ח לתקליט. מוכן גם להחליף או לקנות תקליטים מאותם סגנונות. אפשר ליצור קשר במייל [email protected] או בטלפון 03-6204231 כל יום עד 11:30 בלילה (אפשר גם בשישישבת). אני גר במרכז תל-אביב. צחי

tomr987

New member
מוסיקה קלאסית יד שניה

האם מישהו יודע על חנויות בת"א (ובאזור המרכז) שמציעות למכירה דיסקים יד-שניה של מוסיקה קלאסית ? תודה מראש

benmel

New member
חיפוש קלטת הילדים בארץ כלום

האם ידוע למישהו היכן אפשר להשיג את הקלטת הזו?

duchamp

New member
כל האוסף שלי למכירה: 3 ב-100

הדיסקים במצב חדש-נוצץ לחלוטין. מחיר גמיש למי שמעוניין בכל האוסף. אפשר לשלוח מסר, או להתקשר: 0546 294322 Beth Orton: Central Reservation Beth Orton: Trailer Park Bob Marley: Collection Breeders: Last Splash Blondie: Collection Gazzara: Grand Central Boogie Beastie Boys: Ill comunication Jamiroquai: The Return Of The Space Cowboy Jamiroquai: Emergency On Planet Earth The Charlatans: Some Friendly Tom Waits: SwordFishTrombones Beach Boys: Collection Jane's Addiction: Live The Roots: Things Fall Apart Nirvana: Unplugged in NYC Sonic Youth: Washing Machine Lemonheads: It's A Shame About Ray Jimi Hendrix: Ultimate Experience Iggy Pop: Lust For Life Iggy Pop: The Idiot The Fugees: The Score Mazzy Star: So Tonight That I might See אפשר לשלוח מסר, או להתקשר: 0546 294322

miromiro

New member
מחפש תקליט מהילדות-

עבור הילדים. פתי מאמין של דליה פרידלנד (ז"ל) העותק שבידי כבר שרוט לגמרי , למי שיש, או שמכיר חנות שמוכרת, אשמח לשמוע. תודה.

למעלה