קח-תן משהו לשמוע

פּלפּל

New member
../images/Emo79.gifקח-תן משהו לשמוע../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 177. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - תקליט משומש, דיסק יד שניה, קסטה אכולת געגועים. מתנה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). בנוגע לסרטים - פנו ללוח פורום סרטי DVD (קישור מופיע בצד שמאל). בהצלחה!

talinitaly

New member
בוקר אור:)

מחפשת בנרות את הדיסק של פורטיס "להתראות בחלומותיי" משנת 92'...לא מצליחה למצוא אותו עוד בחנויות. אם למישהו יש אותו במצב טוב ומוכן\נה למכור אותו, שלחו לי בבקשה מסר ונתדסקס על המחיר. יום נפלא

jester56

New member
מחלקת התקליטים מתרחבת

הג'אנק קונה ומוכר תקליטים חדשים ומשומשים במחירים מציאותיים הגיע משלוח חדש של תקליטים פינק פלויד - לד זפלין - מטאל - ג'ז ובלוז - ועוד הרבה טובים ומצויינים כולכם מוזמנים ניתן להזמין תקליטים משומשים !

Madonna Men

New member
מחפש סינגלים של מדונה

מחפש סינגלים, ספרים, פוסטרים של מדונה מכל השנים והתקופות

gryphon music

New member
הגיעו אלי מקסי סינגלים של מדונה

צור איתי קשר.039509578 בשעות הפעילות של החנות או במסר

mb13

New member
מדונה שולטת ברחובות !!!!

ידידי, כדי שתקפוץ לנות שלי ברחובות.. פניקה טלר 21 יום טוב

PitZzahat

New member
באמת?.. לא ידעתי... קניתי אותו ב70

כשהוא רק יצא. תודה על ההארה.

JANSTER

New member
מחפש תקליטים מיוחדים לדוגמא:

כרומוזום מאיר אריאל ששת שלמה ארצי נושאי המגבעת תקליטים בסגנון הזה תודה מראש

jester56

New member
יש לי את מאיר

יש לי את מאיר אריאל שלמה ארצי מממ זה הכל מהרשימה

mb13

New member
גש לפניקה (=

ג'אנסטר עם אתה מחפש את הסגנון הזה, קפוץ לפניקה רחובות 089475381 טלר 21 :] יום טוב (=

jester56

New member
רחובות זה רחוק קצת לא ....

אולי שפאניקה יבואו לג'אנק ....

duchamp

New member
4 דיסקים ב-100 ש"ח

למכירה דיסקים חדשים, מהחשובים שיצאו בשנים האחרונות. 4 - ב-100. אני מאיזור ת"א, לפרטים אפשר לשלוח מסר. Mazzy Star - So Tonight That I Might See Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy Fugees - The Score The Strokes - Is This It The Doors - L.A Woman The Beach Boys - 20 Golden Greats David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street Bob Marley - Greatest Hits Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Beck - Odelay Jane's Addiction - Live Tom Waits - SwrordFishTrombones Beth Orton - Central Reservation Beth Orton - Trailer Park The Roots - Things Fall Apart Digable Planets - Blowout Comb Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert Blondie - Greatest Hits The Breeders - Last Splash Jimi Hendrix - The Ultimate Experience Iggy Pop - The Idiot Iggy Pop - Lust for Life The Lemonheads - It's s Shame About Ray Portishead - Portishead The Dandy Warhols-13 Tales from Urban Bohemia (2CDS,special edition

duchamp

New member
רשימה מעודכנת

Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy Fugees - The Score The Beach Boys - 20 Golden Greats David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street Bob Marley - Greatest Hits Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Beck - Odelay Jane's Addiction - Live Beth Orton - Central Reservation Beth Orton - Trailer Park The Roots - Things Fall Apart Digable Planets - Blowout Comb Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert Blondie - Greatest Hits Jimi Hendrix - The Ultimate Experience Iggy Pop - The Idiot Iggy Pop - Lust for Life The Lemonheads - It's s Shame About Ray Portishead - Portishead

למעלה