קח-תן משהו לשמוע

BeholderThe3rd

New member
דיסקים למכירה שלי

Di'Anno - Nomad (הרכב של פול די'אנו מאיירון מיידן באלבום משנת 2000) Killers - Menace To Society (עוד הרכב של די'אנו, מ 94', נשמע קצת כמו פנתרה) Halford - Crucible - אלבום הסולו האחרון של רוב הלפורד מ JUDAS PRIEST Two - Voyeurs - הרכב אינדאסטריאל של רוב הלפורד מ JUDAS PRIEST, עם TRENT REZNOR, המפיק של NINE INCH NAILS. יצא בשנת 98', שנה אחרי היציאה מהארון Bullet Boys - Freak Show - גלאם מ 1990 כמדומני, באריזת LONG BOX (ככה שזה דיי נדיר אני מניח... עם חור בקוד סידורי) Ian Parry - Ian Parry Consortium Project - פרוגרסיב מטאל חביב ביותר Wytchfynde - The Awakening - למקרה שאתה אוהב NWOBHM - דיסק שמאחוריו סיפור ארוך... (להקה עם שם כמעט זהה שהסולן שלהם הקים את הלהקה הזאת והוציא אלבום אחד... מניח שזה לאספנים שבתחום - אבל לא התחברתי כי זה דיי POWER... ואני טיפוס של האבי ות'ראש...) Brad Gillis - Gilrock Ranch - אם אתם אוהבים גיטריסטים אולי תאהבו את זה... אלבום אינסטרומנטלי... בראד גיליס ניגן עם אוזי באיזה תקופה Black Widow - III - פרוג-רוק מ 1972 (הוצאה רוסית ככה שפחות אטרקטיבי בכל מקרה) Manic Street Preachers - Generation Terrorists Manic Street Preachers - Gold Against The Soul Van Halen - Van Halen אפשר להתקשר ל 052-6935942

למעלה