קח-תן משהו לשמוע

• פותח הנושא elr
  • פורסם בתאריך

Madonna Men

New member
למכיה / החלפה

למכירה 3 MAXI SINGLES של מדונה על וויניל LIVE TO TELL CHRISH EROTICA THIS USE TO BE MY PLAYGROUND האלבומים: TRUE BLUE + פוסטר WHOS THAT GIRL MADONNA FIRST ALBUM- הוצאה חו"ל LIKE A VIRGIN סינגלים על CD Nothing really matters Like a Prayer 1 Live a virgin material girl bad girl human nature לרצינים בלבד ! האלבום החדש של מדונה Confessions On a Dancefloor ע"ג שני תקליטי וויניל ורודים סגורים, חדשים ! גם הסינגל SORRY ו HUNG UP המחירים ינתנו במסרים פרטיים עדיפות להחלפה בעד דברים אחרים של מדונה

the mnm factor

New member
מחפש דיסקים של פרנק זאפה

כל חנות מוכרת אותם ב90 שקל אז מיתוך מחסור בכסף, אני פונה ליד שניה.

daniel9977

New member
להחלפה בהזדמנות-תקליט מלכת האמבטיה

חברי פורום יקרים שלום רב, ברשותי התקליט של המחזה הסאטירי השערורייתי הידוע של חנוך לוין "מלכת האמבטיה". מחזה שעלה לראשונה באפריל 1970 והחל להציג במהלך מלחמת ההתשה. המחזה האנטי ממסדי, האנטי מלחמתי והאנטי קונפורמיסטי לא זכה אפילו להגיע להצגה ה-20 בטרם החליט תיאטרון הקאמרי להורידו לחלוטין מהבמה, בעקבות גל המחאה הממלכתית והציבורית ההולך וגובר כנגדו. התקליט כולל את כל שירי המחזה. את הטקסטים כתב חנוך לוין וזוהר לוי את המוזיקה. במוסף 7 לילות של ידיעות אחרונות מתאריך 26/8/05 פורסמה כתבה על התקליטים הכי יקרים שיצאו בישראל לאומנים ישראלים ובה דירוג של 10 התקליטים היקרים והנדירים ביותר. התקליט "מלכת האמבטיה" זכה להיכנס לחמישייה הפותחת של הרשימה וערכו לפי הכתבה נמדד בכ-1700 ש"ח. הכתבה אף מציינת כי "התקליט של ההצגה יצא באופן עצמאי, הודפסו ממנו כמה מאות עותקים, והוא הפך למצרך יקר ערך לאספנים. על התקליט לא מצוינת חברת תקליטים ולא ברור מי בעלי הזכויות על ההקלטה. זו אולי הסיבה שהוא עדיין לא יצא על דיסק". התקליט והעטיפה במצב טוב מאוד. העטיפה מנויילנת מלא משני הצדדים (למינציה), שלא כמו עטיפות אחרות של "מלכת האמבטיה" שיצאו זמן מה מאוחר יותר ללא למינציה. התקליט בעל לייבל אדום, שלא כמו תקליטים אחרים של "מלכת האמבטיה" שיצאו זמן מה מאוחר יותר ובעלי לייבל לבן. ובכן, יש לכם כעת הזדמנות לקבל את התקליט הנהדר הזה בהרבה פחות מהסכום הרשום לעיל. יתר על כן, אינני רוצה כסף. אני מעוניין להחליפו בפריטים אחרים שברצוני לפרט בפניכם. אני אתן את התקליט האמור בתמורה לאחד (רק אחד) מהתקליטונים הבאים (לא משנה איזה אחד מבין הארבעה): 1. או בלה די, או בלה דה - תקליטון בהדפסה ישראלית של הביטלס עם עטיפת תמונה אדומה (תמונה לדוג' מצורפת לשרשור זה). 2. Something\Come Together - תקליטון בהדפסה ישראלית של הביטלס עם עטיפת תמונה (תמונה לדוג' מצורפת בשרשור הבא). 3. הבלדה על ג'ון ויוקו - תקליטון בהדפסה ישראלית של הביטלס עם עטיפת תמונה בצבעים ירוק וכתום (תמונה לדוג' מצורפת בשרשור הבא). 4. תקליטון של להקת Revolver הבריטית שיצא בארץ (עם עטיפת תמונה). התקליטון הוקלט בארץ בזמן שהלהקה שהתה פה ומכיל בצד א' ביצוע כיסוי לשיר I'm Down של הביטלס (תמונה לדוג' מצורפת בשרשור הבא). לחילופין אהיה מוכן לתת את התקליט האמור בתמורה לשני התקליטונים הבאים (שני התקליטונים יחדיו): 1. Helen Wheels\Country Dreamer - תקליטון בהדפסה ישראלית של פול מקרתני עם עטיפת תמונה. 2. Cold Turkey\Don't worry Kyoko - תקליטון בהדפסה ישראלית של ג'ון לנון עם עטיפת תמונה. לצערי, אין לי תמונות של שתי העטיפות של שני תקליטוני הסולו של פול וג'ון, אך אני בטוח שתוכלו לפשפש אצלכם בבית ולמצוא אותם. לפרטים, שאלות, הצעות אחרות ו/או כל העולה בראשכם, ניתן להתקשר 24 שעות ביממה לדניאל באחד משני המס' האלה: 03-5220607 או 052-3239388 תודה, דניאל.

daniel9977

New member
תמונה II

הבלדה על ג'ון ויוקו. שימו לב, בתמונה נראית עטיפה בעלת שני הצבעים כחול וכתום. אני מבקש את אותה העטיפה עם הצבעים ירוק וכתום (על הירוק להחליף את הכחול).

daniel9977

New member
תמונה III

תקליטון להקת Revolver. התקליטון המדובר הוא הראשון מצד ימין בשורה האמצעית (בצבע הכחלחל).

daniel9977

New member
תודה לכולם. התקליט נמכר ב-850 ש"ח!

תודה לכל הפונים. לבסוף, התקליט נמכר תמורת 850 ש"ח ולא בהחלפה. לכל אלה שרצו, אך לא הספיקו, בקרוב מאוד יפורסמו תקליטים נדירים נוספים. תודה, דניאל.

digression

New member
דיסקים לטרייד:

skunk anansie- paraniond & sunburnt 12 stones- 12 stones oasis- the masterplan crush test dummies- god shuffled his feet breaking point- coming of age the troubles- it's about time joe cocker- across from midnight linkin park- hybrid theory american pie 2 soundtrack blink 182- take off your pants & jecket the stokes- room on fire מוניקה סקס- חיות מחמד פנקייק- דלישס דג נחש- חומר מקומי

H A N N I B A L

New member
מחפש תקליטים מחפש תקליטים../images/Emo168.gif

מחפש לקנות תקליטים עדיף מאזור ירושלים. עדיפות למוסיקה:להקות מפוסמות כגון דיאר סטריט, דפש מוד, גיפסי קינג וכו' .. גאז: זקיר חוסין וכו' ... מוסיקת עולם מעניינת תתקבל בברכה .. עוד מעניין אותי: מריי הופקין, אלויס פרסלי, ושנסונים צרפתים. אפשר לפנות במסרים או באימייל [email protected] תודה.

למעלה