להחלפה בהזדמנות-תקליט מלכת האמבטיה
חברי פורום יקרים שלום רב, ברשותי התקליט של המחזה הסאטירי השערורייתי הידוע של חנוך לוין "מלכת האמבטיה". מחזה שעלה לראשונה באפריל 1970 והחל להציג במהלך מלחמת ההתשה. המחזה האנטי ממסדי, האנטי מלחמתי והאנטי קונפורמיסטי לא זכה אפילו להגיע להצגה ה-20 בטרם החליט תיאטרון הקאמרי להורידו לחלוטין מהבמה, בעקבות גל המחאה הממלכתית והציבורית ההולך וגובר כנגדו. התקליט כולל את כל שירי המחזה. את הטקסטים כתב חנוך לוין וזוהר לוי את המוזיקה. במוסף 7 לילות של ידיעות אחרונות מתאריך 26/8/05 פורסמה כתבה על התקליטים הכי יקרים שיצאו בישראל לאומנים ישראלים ובה דירוג של 10 התקליטים היקרים והנדירים ביותר. התקליט "מלכת האמבטיה" זכה להיכנס לחמישייה הפותחת של הרשימה וערכו לפי הכתבה נמדד בכ-1700 ש"ח. הכתבה אף מציינת כי "התקליט של ההצגה יצא באופן עצמאי, הודפסו ממנו כמה מאות עותקים, והוא הפך למצרך יקר ערך לאספנים. על התקליט לא מצוינת חברת תקליטים ולא ברור מי בעלי הזכויות על ההקלטה. זו אולי הסיבה שהוא עדיין לא יצא על דיסק". התקליט והעטיפה במצב טוב מאוד. העטיפה מנויילנת מלא משני הצדדים (למינציה), שלא כמו עטיפות אחרות של "מלכת האמבטיה" שיצאו זמן מה מאוחר יותר ללא למינציה. התקליט בעל לייבל אדום, שלא כמו תקליטים אחרים של "מלכת האמבטיה" שיצאו זמן מה מאוחר יותר ובעלי לייבל לבן. ובכן, יש לכם כעת הזדמנות לקבל את התקליט הנהדר הזה בהרבה פחות מהסכום הרשום לעיל. יתר על כן, אינני רוצה כסף. אני מעוניין להחליפו בפריטים אחרים שברצוני לפרט בפניכם. אני אתן את התקליט האמור בתמורה לאחד (רק אחד) מהתקליטונים הבאים (לא משנה איזה אחד מבין הארבעה): 1. או בלה די, או בלה דה - תקליטון בהדפסה ישראלית של הביטלס עם עטיפת תמונה אדומה (תמונה לדוג' מצורפת לשרשור זה). 2. Something\Come Together - תקליטון בהדפסה ישראלית של הביטלס עם עטיפת תמונה (תמונה לדוג' מצורפת בשרשור הבא). 3. הבלדה על ג'ון ויוקו - תקליטון בהדפסה ישראלית של הביטלס עם עטיפת תמונה בצבעים ירוק וכתום (תמונה לדוג' מצורפת בשרשור הבא). 4. תקליטון של להקת Revolver הבריטית שיצא בארץ (עם עטיפת תמונה). התקליטון הוקלט בארץ בזמן שהלהקה שהתה פה ומכיל בצד א' ביצוע כיסוי לשיר I'm Down של הביטלס (תמונה לדוג' מצורפת בשרשור הבא). לחילופין אהיה מוכן לתת את התקליט האמור בתמורה לשני התקליטונים הבאים (שני התקליטונים יחדיו): 1. Helen Wheels\Country Dreamer - תקליטון בהדפסה ישראלית של פול מקרתני עם עטיפת תמונה. 2. Cold Turkey\Don't worry Kyoko - תקליטון בהדפסה ישראלית של ג'ון לנון עם עטיפת תמונה. לצערי, אין לי תמונות של שתי העטיפות של שני תקליטוני הסולו של פול וג'ון, אך אני בטוח שתוכלו לפשפש אצלכם בבית ולמצוא אותם. לפרטים, שאלות, הצעות אחרות ו/או כל העולה בראשכם, ניתן להתקשר 24 שעות ביממה לדניאל באחד משני המס' האלה: 03-5220607 או 052-3239388 תודה, דניאל.