אע וזה גם הצלצול שלי בפלא' XDD
B butbut New member 16/7/07 #25 יש לי 30 שירים שלהם בפלא' שלי חח למי שיש פלאפונים דור 3 הם יכולים להתחבר על המחשב על כבל USB..ואז פשוט שמים תמונות\שירים\סרטונים של מי שבא לך ומעבירים מהמחשב לפלאפון או ההיפך=]
יש לי 30 שירים שלהם בפלא' שלי חח למי שיש פלאפונים דור 3 הם יכולים להתחבר על המחשב על כבל USB..ואז פשוט שמים תמונות\שירים\סרטונים של מי שבא לך ומעבירים מהמחשב לפלאפון או ההיפך=]
B butbut New member 16/7/07 #30 גם לי חחח=] פשוט אני לא שמה תמונות ואני מנצלת את שאר המקום רק לשירים=]
ה המלאכית בלבן New member 17/7/07 #33 הקטע שיש לי נגן, אז אני לא ממש צריכה שירים בפלאפון... והנגן זז איתי לכל מקום
M M C F L Y 1 New member 16/7/07 #22 ווואאי קששה ! נמנמנמנממנמ .. אחרי התלבטויותת רבות .. ושימוש בשיטות מחוכמותת כגגון אן דן דיינוו .. החלטטתי ש> That Girl לממרוות שאני חוללה על Star Girl
ווואאי קששה ! נמנמנמנממנמ .. אחרי התלבטויותת רבות .. ושימוש בשיטות מחוכמותת כגגון אן דן דיינוו .. החלטטתי ש> That Girl לממרוות שאני חוללה על Star Girl
ש שוליטה New member 16/7/07 #29 ההחלטה קשה... נראה לי שthat girl גם חרשתי עליו בזמן האחרון אבל את star girl אני גם ממש אוהבת והקליפ ממש מגניב... אז ההחלטה הסופית היא... that girl!!!
ההחלטה קשה... נראה לי שthat girl גם חרשתי עליו בזמן האחרון אבל את star girl אני גם ממש אוהבת והקליפ ממש מגניב... אז ההחלטה הסופית היא... that girl!!!
A ADI jons New member 17/7/07 #35 ממש, אבל ממש קשה ! אני יודעת קשה לבחור אבל... בגלל ש That girl היה השיר הראשוןןן של מקפלושש שהיכרתי וחרשתי עליו מספיק אז אני בוחרת ב... *Star Girl*
ממש, אבל ממש קשה ! אני יודעת קשה לבחור אבל... בגלל ש That girl היה השיר הראשוןןן של מקפלושש שהיכרתי וחרשתי עליו מספיק אז אני בוחרת ב... *Star Girl*
S sweet shir New member 17/7/07 #36 אומנות השרשור. ../images/Emo9.gif ואפעם אל תקפצו עלי. ]; יש למישהו תמונה כזאתי יותר ברורה? ^^