רבלדה פרק 109!

סוכריה16

New member
אממ.. הם רוצים כאפה?!

מי מתרגמים שם!?! מה זה "לפני הקיום שלי ..." זה בכלל "להתגעגע אלייך זה הצורך שלי" לא?!?! איזה חרטטנים! חח העיקר שייצאלהם משוו שנשמע טוב כזה.. מכירים!? כמו בספרי מחזור שהעיקר שיהיה חרוז אבל אין הגיון

חניניתה

New member
איזה פרק יפה... ג'ובאני קרע אותי!!!

חחח הוא יעשה הכל כדי שהבנות ישימו עליו.. מיה ומיגל היו כל כך חמודיםםםםם חחח איך היא ברחה לו מסכן!! אם אני היתי במצב כזה איתו בחייייייים לא היתי בורחת לו!!!! איזה חמודים רוברטה ותאו.. מסכנה לוחן... ח הרג אותי שלוחן היתה מתחת למיטה.. חח מה היא לא יכולה לבדוק בספר על המיטה..חח איזה מכות הלכו לופיטה ולוחן.. פששש לופה מראה את הצד השני שבה..

CrazyAngel1

New member
חח אהבתי אותם דברים שאת אהבת...

איך היא אמרה לרוברטה שניקו כלב או בן זונה לא זוכרת מה היא אמרה... הייתי בשוק כשהיא אמרה את זה

eveligne406

New member
"אני רוצה להפוך לאישה לידך"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיייי זה פשוט כלל כךךךך קרע אותי!!!! אני כזה במתח רוצהלראות מה היא צגיד לו, ולא יודעת זאת ה ייתה כזאת יציאההה...!!! די זה קרע אותי מצחוק המיה הזאת... מעניין מההיא הרגישה... ;) ולופיטה מעצבנת אותי היא סתם כזאת לפי דעתי היא לא מכוערת אבל גם לא כזאת יפהה... אבל המשחק שלה מעצבן היא כזאת מאופקת ולא מבינים מההיא אומרת, גם ככה התרגום מעפן
ולפי דעתי הכי יפה אחרי אנהי המהממת שלי זאת פילאר, למרות שהיא צריכה טיפה דיאטה... אבל תראו את הפרצוף יש לה עיניים מהממות...

oren456

New member
יש לי קראש על פילאר

עוד מימי 406 ששם היא הייתה סנדרה פאולה.

סוכריה16

New member
הכותרת שלך חח מזכירה לי

את השיר של לו ובנחמין " אני אלמד אותך להיות אישה" חח זה מה שהוא אמר לה וזה הכי דפוק שיש

oren456

New member
פרק מעולהההההההההה

לופיטה המושלמת שלי כפרות על ראשה איזה מצחיקות היא וחוסה לוחן. ג'ובאני מעצבן אותי וכנ"ל פאולה . ונמאס כבר שכל בעייה שיש למיה היא הולכת לאלמה , וולריה כלבה .

וואי ראיתי רק ב3 בלילה בוידיאו

איזה פרק יפה
איזה מאמי דולסה איך היא באה לנקות באלכוהול...חחח ולופיטה פשוט מדהימההההההההההה עם הכובע והכל היא נראית מעולה...

bigmomentom

New member
מצבך טוב

ראיתי רק עכשיו. טוב שלא מתחיל הפרק הבא עוד שעתיים. אוף שיגמר כבר השבוע המטורף הזה... ותגובתי לפרק: סופית, אני מאושפזת על תאו. אין אין אין דבר יותר חמוד ממנו כרגע ברבלדה. אני מתה על השילוב שלו עם רוברטה. מיה ומיגל-מה יש לומר? שלמות! אני כבר נשמעת כמו איזה תקליט שבור. יאללה שיספרו כבר לסלינה שהם יחד. לסצינה הזאת אני מחכה...

למעלה