רוצים לזכות בדיסק החדש של עידן יניב

../images/Emo79.gifרוצים לזכות בדיסק החדש של עידן יניב../images/Emo35.gif

פורום פופ ישראלי מחלק לכם את האלבום השני של עידן יניב: "חכי לי". ספרו לנו לאיזה אירוע אתם הכי מחכים השנה ולמה ותוכלו לזכות בדיסק
ניתן להשתתף בפעילות עד יום חמישי 27.9 בחצות.

אושRתי

New member
../images/Emo41.gifהאירוע שאני מחכה לו הוא:

הוא יום הולדת שלי שיגיע בסוכות
(ב-5.10) ואני הכי מחכה לו כי: כל האומנים שאני אוהבת מופיעים בשבוע של תאריך יום ההולדת שלי וקשה להחליט למי ללכת , (למה הם לא יכולים להופיע כולם ביחד ולפתור לי תדילמה
)

ady18

Well-known member
האירוע

שאני מחכה לו זה ב6.10.07 שלושה אומנים שאני אוהבת בעז בנאי יעל נחשון ואיתי פרל שזו נשמעת לי חוויה לא רגילה לראות אותם ביחד... ואני מחכה לעוד אירוע חשוב שירי מימון הדיסק הסינגלים שיבואו ומקווה שהדיסק של יעל נחשון יהיה כבר ועוד הרבה דיסקים טובים... ללא ספק החזרה של שירי לבמות ולדיסק מרגשת אותי במיוחד ומקווה שהיא לא תאכזב...

ג ב ש ו ש

New member
האירוע שאני הכי מחכה לו../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

הוא ליום שבו אתגייס [כרגע זה ב-18.11 בעז"ה] מכמה סיבות.. קודם כל זו תקופה חדשה בחיים שלי,פרק חדש שכמעט כל אחד מחכה ורוצה לעבור. מתחילים משהו חדש,מכירים אנשים חדשים,מסגרת שונה מכל דבר אחר שנתקלתי בו בעבר. מה גם שהשירות הצבאי זה דבר מאוד חשוב ואם מחכים לו זה כבר טוב
זהו..

SuperCrazySheep

New member
האירוע שאני הכי מחכה לו

הוא סיום ביה"ס שלי, מצד אחד הוא מסמל סיום של תקופה ומצד שני גם תחילתה של תקופה חדשה. 11 שנים אני לומדת ועכשיו נשארה לי עוד שנה אחת בודדה.. אחרייה אני אתגייס ואתחיל את חיי האמיתיים מצד אחד זה נורא מלחיץ אותי, מצד שני אני מאוד מחכה לתקופה הזאת. מסיימים ביה"ס פעם אחת בחיים, זה משהו שאני בטוח לא אשכח.. לא את החברים מהביה"ס, לא את המורים, לא את השיעורים ובטוח שלא את ההפסקות.

הארוע שאני הכי מחכה לו

זה מפגש פורום ראש גדול שיהיה בסוכות ומפגש פורום רוני עם רוני חח אולי זה לא הארועים שאני הכי מצפה להם בשנה כי אני עוד לא יודעת מה ייקרה השנה אבל כרגע זה שני הארועים האלה כי אחרי שאתם מדברים עם אנשים בפורום ולא רואים אותם פניפ מול פנים כל כך הרבה זמן כבר יש לכם חשק לראות אותם באמיתי ולדבר איתם בעיקר כשבאים שחקנים שאני מאוד אוהבת ופורום רוני כי ממש אותו דבר חח והתרגלתי לראות את רוני פעמיים בחודש וכבר חודשיים לא ראיתי אותה אז חסרה לי המנת רוני הזאת:)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif הארוע שאני הכי מחכה לו

הוא המעבר דירה מהבית של ההורים ללגור לבד לעצמאות אמורה לעבור לגור לבד או עם שותפים אבל מה שבטוח כבר לא עם ההורים וזה מרגש וזה מפחיד וזה לקפוץ למים של העצמאות שלמרות שתמיד הייתי עצמאית פתאום גם לא לגור בבית מבחירה שלי הופך את זה לרישמי ומפחיד ומרגש שיהיה לי בהצלחה ;]

האירוע שאני הכי מחכה לו...../images/Emo39.gif

היום בו אמצא את בחיר ליבי שישיר לי: "את לא צריכה להתאפר, שימי פס על הפסים..." זה יחסוך לי ה-ר-ב-ה זמן וכסף

roey406

New member
האירוע שאני הכי מחכה לו הוא...

בר המצווה שלי. השנה בחודש דצמבר אני אחגוג את הבר מצווה שלי,אירוע שאני מחכה לו כבר כל כך הרבה זמן. האירוע הזה מאוד מאוד משמעותי,ואני גם מאוד מתרגש... רועי

האירוע שאני הכי מחכה לו הוא...

היום שאחרי החתונה של אחותי היחידה . אנחנו אח ואחות - והיא כבר עברה את גיל 30 ...וסוף סוף לא ישגעו אותנו עם שאלות ואחרי החתונה אני מקווה שלא יגידו לי יותר "בקרוב אצלך".... זה שמחה אמיתית ומלאה - אבל בשבילי די סיוט כי כל העיניים יהיו נשואות אלי למעשה .... אז אני רוצה לעבור הכל בשלום ולהיות "אחרי".בעיקר:) שיהיה במזל ותאחלו לי בהצלחה. ואם אזכה בדיסק של עידן יניב מבטיח להקדיש לה שיר מתוכו בחתונה!!!!עלי.

שיר לי2

New member
האחרוע שאני מחכה לו

האירוע הוא יום השחרור שלי מצה"ל עד מתי??????? אוגוסט 08

yossi29129

New member
האירוע שאני הכי מחכה לו

זה האירוויזיון השנה.הולך להיות לנו קדם אירוויזיון עם מיטב כוכבי כוכב נולד ואני פריק אירוויזיון קטן ולכן אני מחכה לראות את מי נשלח לבלגראד 2008 אז אני מחכה לזה כול השנה והשנה זה נופל על לג בעומר מה שאומר שאני יפסיד את לג בעומר בשביל האירויזיון!

האירוע שאני מחכה לו הוא...../images/Emo26.gif

יציאת האלבום החדש של ריטה
ריטה היא הזמרת האהובה עליי. אני מעריץ אותה כבר מגיל קטן. אהבתי אליה אינה יודעת מעצורים... כבר 13 שנים שאני לא מפספס שום הופעה שלה - אבל שום הופעה שלה
בעיניי היא הדיווה הכי גדולה שהייתה אי פעם בישראל. בין אם זה היחס החם שלה, הקול הגדול שלה והנוכחות הבימתית המשגעת שלה... פשוט חולה עליה, ומחכה בקוצר רוח ליציאת אלבומה החדש והמסקרן. שיהיה בהצלחה למלכה שלי

מירנדה2

New member
האירוע שאני מחכה לו יותר מדי זמן

[לא יודעת אם זה נחשב כאירוע] אבל שהקסאמים בעיר שלי [שדרות] יפסיקו לרדת מדי יום ואני אוכל לצאת ולבלות בעיר מבלי לפחד ולהקציב לי זמן ושחברים מעיר אחרת יפסיקו לפחד מלבוא אליי ושנחזור להיות עיר רגילה כמו פעם, לזה אני מחכה יותר מתמיד

1mayush

New member
אני מחכה ל... (*)

מסע לפולין שיהיה בסוף השנה מהבי"ס שלי. מבחינתי זה דבר כ"כ חשוב שאסור לפספס. נסיעה לפולין זה דבר כ"כ מרגש, זה מלא ברגשות שונים ומעורבים. סבא וסבתא שלי שהם ניצולי שואה כ"כ רוצים שאני אצא למסע הזה כדי לראות מה עבר בשואה. המורה שלי אמרה לי שמוציאים מבי"ס רק 40 תלמידים!!! מכל השכבה!!! ואנחנו בי"ס ענקי. אז אני לא מתכוונת לוותר לה שתכניס אותה לרשימה!!!

LLLSSS

New member
האירוע שאני מחכה לו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מיני הופעה של מדונה בסקוטלנד בעוד 3 חודשים כל יום בשבילי סיוט!

Volldemort

New member
האירוע שאני הכי מחכה לו

הוא הנסיעה לאירלנד בסוף השנה. במשפחה קבענו שנסע לאירלנד (
) ואני מחכה לזה בכיליון עיניים. הציפייה לנסיעה תעביר לי את השנה במהירות... ואולי גם הדיסק של עידן יניב יעביר לי את השנה במהירות
שנאמר: "את יפה, כל כך יפה, הכי יפה בעולם, אבל את לא יודעת כמה את יפה" אין לזה ממש קשר, אבל רק רציתי להחמיא על המילים העמוקות

os0319

New member
מתוך כל האירועים

האירוע שאני הכי מחכה לו מתוך: לידה של אחיינית, חתונה של אחי, ו-2 לידות של גיסות שלי לעתיד יהיה חייב להיות החתונה שלי :) כי החתונה שלי (מלבד היותה החתונה שלי!) היא האירוע הסוגר (30.12) של שנה מדהימה ומלאת שמחות! ובנוסף ,כל השמחות האלה יתאחדו באירוע האחרון הזה וכולם יהיו שם. ההורים, האחיינים החדשים שבאו לעולם, הגיסה החדשה ואחי שמגיעים מארה"ב לרגל האירוע. אכן שנה מלאה רק בשמחות! אסנת

אני מחכה לזכות בפורום פופ ישראלי....

פגה שכמותי... כל שבוע יש פה תחרות...ואני מנסה את מזלי הכושל....וכן כל שבוע ביום שישי שבת או ראשון כשמודיעים על הזוכים אני נכנסת לפורום פותחת את ההודעה בציפיה וכלום
שבוע אחרי שבוע כל פעם אני מנסה ושום דבר.... יש פה הודעות ותשובות יפות ושלי אף פעם לא זוכה כנראה תמיד יש את ההודעות שאהבו יותר מההודעה שלי... גם כשיש בתחרות מסויימת יותר מזוכה אחת אני לא זוכה...אפילו כשהיו איזה 5 זוכים.....עדיין לא נמאס לי ואני ממשיכה לנסות גם הפעם....בפורומים אחרים אני זוכה ופה עדיין לא יצא לי.....מנסה גם הפעם ואמשיך לנסות.... .....מקווה שהתשובה שלי מספיק מספקת בשביל לתת לי את הדיסק(שדרך אגב אני מאוד רוצה)
בהצלחה לכולםםםםםם ותאכלו הרבה שוקולד

למעלה