רוצים לזכות בדיסק החדש של עידן יניב

perichen

New member
הארוע שכל המשפחה שלי מחכה לו:

סבתא רבא שלי תחגוג בשמחת תורה גיל 95. נכון, היה יותר מתאים אם הגיל שלה היה עגול, אבל מה לעשות, הלואי על כולנו להגיע לגיל הזה. בנתיים היא זכתה לילדים,נכדים ונינים שאני אחד מהם. היא לא שומעת הכי טוב, אבל צלולה כמו כל אדם רגיל. השאיפה שלה היא לזכות לראות גם את בני הנינים שלה. בימים אלה אנחנו מתכננים ארוע הפתעה לסבתא בסגנון: "חיים שכאלה" עם דמויות מהעבר שלה וסרטוני מזכרת מתקופות שונות. בקיצור, חגיגה אמיתית וסבתא: הרבה בריאות ואריכות ימים!!!

kashat13

New member
הארוע שלי הוא הכי ציבורי: שלום!

הארוע שאני הכי מחכה לו ושיגרום לשקט ושלווה בכל המזרח התיכון, הוא שלום עם השכנות שלנו, מדינות ערב. אפילו שיהיה שלום קר, לא חייבים לבקר אחד אצל השני, אבל שלא נאלץ לאבד יותר חיי אדם בגלל המלחמות המיותרות האלה, אמן!!!

natanchale

New member
אירוע דמיוני שמקווה שיהפוך למציאות שלי:

אני כותב תסריטים שונים,בנתיים שומר אותם לעצמי ולא יודע איך לנסות לעניין את אנשי הקולנוע המתאימים. הארוע שאני רוצה שיקרה לי שבמאי מפורסם יקח את התסריט הכי טוב שלי ויהפוך אותו לסרט שיהיה הסרט הכי מוצלח לאותה השנה ושאני אתמודד על פרס האוסקר בקטגוריית הסרט הזר של השנה. אין לי בעיה אם אהיה בין המועמדים הסופיים ולא אזכה... התמודדות בטקס האוסקר זה הארוע שאני חולם עליו

די לריב..זה לא יפה.....

תעצרו את זה פה.....חבל לעשות משרשור של פעילות יפה שרשור של מריבה....התוצאות יהיו ברורות...חסימת יוזרים ומחיקת הודעות.....תהיו נחמדים אחד לשני....כמו האירוע שכתבת פה kashat13 .....רצית שלום?תתחילו את השלום פה קודם כל..... חג שמח לשתיכם...

mori17

New member
אני רוצה לזכות ../images/Emo3.gif

האירוע שאני הכי הכי הכי מחכה זה ליום השיחרור....14.8.08 אני שנה+ בצבא וסבלתי הרבה הרבה הרבה וזהו עכשיו טוב לי אחרי מלחמות רבות יאוש גדול ואני אשמח לזכות בתור פרס על כל הזמן שהחזקתי וזה יהיה מתנת שיחרור מתוק נ.ב יש מישהי שאיתי בחטיבה משתחררת באותו יום
מקווה לזכות בדיסק
מורי

teasme7577

New member
הארוע שאני מחכה לו

אני מאושפז כבר שבוע בבית חולים במחלקה האורולוגית, כי מצאו לי אבן בכליה והיא עדיין לא יצאה אז אני נמצא שם תחת השגחה ומחובר באינפוזיה. בעוד כמה ימים יעשו לי ריסוק של האבן בלייזר והארוע שאני כבר מחכה לו בקוצר רוח, זה להשתחרר מבית החולים ולחזור לחיים הרגילים והנורמאליים שלי

למעלה