SK3000 של פלאפון
S Shakira paradise New member 22/2/03 #23 ../images/Emo12.gif רינתיי הפלאפון שלך הוא כזה... אפור שנפתח ונסגר עם אור כחול כזה?
P perrinat New member 22/2/03 #24 ../images/Emo26.gifהנה, סרקתי לך...../images/Emo103.gif למה כי אני משוגעת... (במבטא של דודו טופז...... ) חחחח....... אפשר לראות את השעה....... ואיזה סרט חמוד יש לי לפלאפון אגב, קוראים לפלאפון שלי: אסקאיטו........
../images/Emo26.gifהנה, סרקתי לך...../images/Emo103.gif למה כי אני משוגעת... (במבטא של דודו טופז...... ) חחחח....... אפשר לראות את השעה....... ואיזה סרט חמוד יש לי לפלאפון אגב, קוראים לפלאפון שלי: אסקאיטו........
S Shakira paradise New member 22/2/03 #25 ../images/Emo99.gif אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת איזה שקסיייי!! והכלבבב יאווו רינתייי הוא פנוי?
S smgfan New member 23/2/03 #26 יש לי מוטורולה של חברת אורנג'../images/Emo56.gif ויש בו אפשרות לעריכת מנגינה, מישהו מכיר? יודע? יכול להסביר? איך עושים את זה??
יש לי מוטורולה של חברת אורנג'../images/Emo56.gif ויש בו אפשרות לעריכת מנגינה, מישהו מכיר? יודע? יכול להסביר? איך עושים את זה??
S Shakira paradise New member 23/2/03 #29 ../images/Emo39.gif אמממ את לא עושה סוגריים , איפה שיש לך סוגריים את לוחצת על המספר בסוגריים לחיצה ממושכת עד שמופיעה לך נקודה כוכביות את עושה על ידי לחיצה על מקש הכוכבית בפלאפון
../images/Emo39.gif אמממ את לא עושה סוגריים , איפה שיש לך סוגריים את לוחצת על המספר בסוגריים לחיצה ממושכת עד שמופיעה לך נקודה כוכביות את עושה על ידי לחיצה על מקש הכוכבית בפלאפון