יאללה.
ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים. גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? ממ תלוי במצב רוח. שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך. בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר. פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול, דה. כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל. [סורי חבר'ה] אביב גפן - היוצר הישראלי מס' 1 שלכם ? מממ לא מס' אחת אבל בין המוכשרים בארץ. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה של מוניקה! אהבה אפורה שיר מעפן שהרס הכל. אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי גוב.
יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? עע... ערן צור או שחר אבן צור? עע... וואי קשה. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף. יוני בלוך או אסף אמדורסקי? עע... אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר. קורין אלאל או דנה ברגר? עע.... המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות. ברור. דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן!
החלונות הגבוהים או תמוז? וואי זה כבר לא בדור שלי. מאיפה לי לדעת משינה או היהודים? משינה. אבטיפוס - מדברים אליכם? לפעמים. הג'ירפות או ד"ר קספר? וואי חתיכת שאלה קשה. לא רוצה לענות!! ]; הקליק - יצא לכם לשמוע? נדמה לי שכן.. נורית גלרון או יהודית רביץ? ]; מאור כהן או דן תורן? דן תורן.. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? עע.... יציאת חירום - טובים או לא? מעולים! עמיר לב או שלומי שבן? עע.. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה!! עבר זמנם.. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו לעשות מוזיקה טובה. :] וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד משום מה. אואזיס או מטאליקה? וואי זה קשה. ]; הקיור או בלר? עע... גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? עע... רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? זה קשה! רד הוט אני חושבת.. דפש מוד או הסקורפיונז? דפש. פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? לד זפלין. קראת? 
ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים. גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? ממ תלוי במצב רוח. שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך. בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר. פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול, דה. כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל. [סורי חבר'ה] אביב גפן - היוצר הישראלי מס' 1 שלכם ? מממ לא מס' אחת אבל בין המוכשרים בארץ. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה של מוניקה! אהבה אפורה שיר מעפן שהרס הכל. אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי גוב.