שאלון מוזיקה מגניבב :]]

Tin Doll

New member
יאללה.

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים. גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? ממ תלוי במצב רוח. שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך. בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר. פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול, דה. כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל. [סורי חבר'ה] אביב גפן - היוצר הישראלי מס' 1 שלכם ? מממ לא מס' אחת אבל בין המוכשרים בארץ. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה של מוניקה! אהבה אפורה שיר מעפן שהרס הכל. אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי גוב. :) יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? עע... ערן צור או שחר אבן צור? עע... וואי קשה. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף. יוני בלוך או אסף אמדורסקי? עע... אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר. קורין אלאל או דנה ברגר? עע.... המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות. ברור. דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן!
החלונות הגבוהים או תמוז? וואי זה כבר לא בדור שלי. מאיפה לי לדעת משינה או היהודים? משינה. אבטיפוס - מדברים אליכם? לפעמים. הג'ירפות או ד"ר קספר? וואי חתיכת שאלה קשה. לא רוצה לענות!! ]; הקליק - יצא לכם לשמוע? נדמה לי שכן.. נורית גלרון או יהודית רביץ? ]; מאור כהן או דן תורן? דן תורן.. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? עע.... יציאת חירום - טובים או לא? מעולים! עמיר לב או שלומי שבן? עע.. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה!! עבר זמנם.. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו לעשות מוזיקה טובה. :] וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד משום מה. אואזיס או מטאליקה? וואי זה קשה. ]; הקיור או בלר? עע... גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? עע... רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? זה קשה! רד הוט אני חושבת.. דפש מוד או הסקורפיונז? דפש. פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? לד זפלין. קראת? :)

יכלו לשים ציטוטים הרבה יותר טובים..

ירמי קפלן או חמי רודנר? אי אפשר להחליט! רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה, קאט דה בולשיט "דרך חיים" גיטרה אקוסטית או חשמלית? תלוי הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר ומייסד פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר כנסיית השכל או שייגעצ? חחחחחח אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? תותחים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברח יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אי אפשר להחליט :) אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לפעמים ככה לפעמים ככה דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות משינה או היהודים? שניהההם
אבטיפוס - מדברים אליכם? דה הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? שילובבבב הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? מעוליייים עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן לייק דהההה סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיחזרו לאכול עוגיות וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? שניהם אואזיס או מטאליקה? דייייי הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סוקרפיווווווווווונזזזז וההופעה האגדית והמעולה שהייתה להם בארץ פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" -2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1?! "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" -4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -2 "ולא לוותר על החלומות..." -5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." -5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" -2 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -1 "אנחנו דור מזויין" 1- "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" 1- "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -1 "איש זקן בגוף של ילד" -1 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" 4- "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -2

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif להלהלה.. ><

ירמי קפלן או חמי רודנר?
חמי רודנר. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?
סגנון מוזיקה. גיטרה אקוסטית או חשמלית?
אה.. הגזמתם. חשמלית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?
בישיבה! >< שלום חנוך או שלמה ארצי?
פי. >< לאדעת. שנייהם. בן ארצי או שלמה ארצי?
שלמה ארצי! שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?
מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ! פיטר רוט או יהלי סובול?
יהלי#&#$^@#^@#$ כנסיית השכל או שייגעצ?
....כנסיית השכל..... אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?
אלג'יר - טובים או סתם פארשים?
טובים
אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?
מוניקה!
אריק אינשטיין או גידי גוב?
אריק אינשטיין! יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?
אריק אינשטיין
ערן צור או שחר אבן צור?
- רמי פורטיס או ברי סחרוף?
ברי סחרוף
יוני בלוך או אסף אמדורסקי?
יוני בלוך
אביתר בנאי או מאיר בנאי?
אביתר בנאי. קורין אלאל או דנה ברגר?
דנה ברגר. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?
מדברות.. דודו טסה או אריק ברמן?
אריק ברמן
החלונות הגבוהים או תמוז?
תמוז, תמוז. משינה או היהודים?
:) משניה. אבטיפוס - מדברים אליכם?
ברורD: הג'ירפות או ד"ר קספר?
קפסררררררררררר הקליק - יצא לכם לשמוע?
לא.. נורית גלרון או יהודית רביץ?
יהודית רביץ. מאור כהן או דן תורן?
דן תורן.. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?
בית הבובותDDDDD:::::::::::::::::::::: יציאת חירום - טובים או לא?
- עמיר לב או שלומי שבן?
שלומי שבןןןן
סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?
נחמד + דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?
יש התלבטות בנוגע לזה. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?הפינקפלויד [
]
אואזיס או מטאליקה?
מטאליקה. הקיור או בלר?
- גאנס אנ רוזס או קווין?
קווין
ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?
מוריסון. רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?
רד הוט! דפש מוד או הסקורפיונז?
סקורפיונז. פרינס או ג'נסיס?
- דה דורס או לד זפלין?
דורס. ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -
1 [חוצמהקטע שאני כן פוחדת מהמוות..] "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" -
1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -
1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -
5 :) "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" -
5 -___- "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" -
D: -__- 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -
1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -
1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" -
1 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -
4.5 "ולא לוותר על החלומות..." -
5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -
5- "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." -
55555555555555555 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" -
4.7 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -
2.3 "אנחנו דור מזויין" -
5
"את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -
0 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -
1 "איש זקן בגוף של ילד" -
>< "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -
פחחח 1. "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" -
5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -
3.5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -
2.5

טולייצ

New member
כמה שזה חסר לי ../images/Emo7.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? אני לא פאנטית גיטרה אקוסטית או חשמלית? תלוי מאילו בחינות,אני מעדיפה חשמלית כשאני מנגנת,אבל לאקוסטית יש את הייחוד שלה. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? שוב,זה תלוי. במה? באומן. שלום חנוך או שלמה ארצי? חנוך לגמריי!! בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? אומן ענק! פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ. כנסיית השכל איכ. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? לא שמעתי את הגירסא החדשה,אז מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? אוי. קשה לבחור. ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי. אבל שניהם יחד זה הכי הכי! יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף. אבל גם יוני נהדר! אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן!! אבל דודו טסה פשוש!! החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות משינה או היהודים? היהודים. אבל משינה לוקחים בהופעות אבטיפוס - מדברים אליכם? כן הג'ירפות או ד"ר קספר? נו,זה קשה. הג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור כהן
הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? מה קשור בית הבובות?! הבילויים יציאת חירום - טובים או לא? טובים עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? מוזיקה חביבה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו,שימשיכו,שימשיכו.. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד
אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? קיור גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס! רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט! דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס דה דורס או לד זפלין? לד זפלין

טולייצ

New member
המשך

ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3. החיים עוד לא נגמרו "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 1 "איש זקן בגוף של ילד" - 2 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4. לא צריך לשתות בכלל! (אני כזו מורעלת!) "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 4

גוטשה

New member
אוי אלוהים

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? תלוי מאוד הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? בעמידה אבל לא פרועה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך. נו באמת בן ארצי או שלמה ארצי? לא שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מלך פיטר רוט או יהלי סובול? סובול כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא
אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מה זה בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? תמותו יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק אינשטיין ערן צור או שחר אבן צור? שחר. ערן מדכא אותי רמי פורטיס או ברי סחרוף? פורטיסחרוף ): יוני בלוך או אסף אמדורסקי? בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? לא מעניינות אותי המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? פעם דודו טסה או אריק ברמן? אף פעם לא שמעתי אף שיר של אריק ברמן, אז נלך על דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות הגבוהים >< משינה או היהודים? אוי אלוהים. לא זה ולא זה אבטיפוס - מדברים אליכם? רק בתור רז הג'ירפות או ד"ר קספר? ג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע? אבא של מישהו שאני מכירה היה המתופף הראשון שלהם נורית גלרון או יהודית רביץ? רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בילויים יציאת חירום - טובים או לא? נחמדים עמיר לב או שלומי שבן? לא מכירה מספיק בשביל לשפוט. אבל אני אוהבת את עמיר לב, הוא משהו מיוחד סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיעשו מוזיקה ויחלקו עוגיות בהופעות וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? ביטלס אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? בלר גאנס אנ רוזס או קווין? קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? >: רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? פפרס דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? פרינס דה דורס או לד זפלין? דורס ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 1 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 1 (אבל שיר מקסים) "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 2 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 2 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 1, אבל שוב- שיר מעולה "אנחנו דור מזויין" - 3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 1 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 2 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 1 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

פרקשון

New member
תורי

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? מוזיקה שמשפיעה יותר מדי גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? חח אלג'יר - טובים או סתם פארשים? גאונים!! אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד
קורין אלאל או דנה ברגר? דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? בערך דודו טסה או אריק ברמן? אריק החלונות הגבוהים או תמוז? עדכעדשכ משינה או היהודים? משינה אבטיפוס - מדברים אליכם? לא הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? כן לא רעים אבל שונים לאללה בגלל התקופה נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית מאור כהן או דן תורן? מאור הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? הבילוייםםם יציאת חירום - טובים או לא? אלחףאר'ק עמיר לב או שלומי שבן? שלומי סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? סבבה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? מוזיקה וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? ביטלס אואזיס או מטאליקה? מטאליקה הקיור או בלר? אר234א'קר גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? עכע פרינס או ג'נסיס? עגדכע דה דורס או לד זפלין? לד זפלין! ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 2 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -2 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 3 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 1 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 2 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 4 "איש זקן בגוף של ילד" - 2 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 2 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 2

DirtySpirit

New member
~~

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? תלוי בסגנון, לפעמים מתאים חשמלית ולפעמים אקוסטית. אם הייתי יכול לבחור מה לקבל במתנה או משהו כזה אז דפנטלי חשמלית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בלי ספק בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדי הרוק בארץ... S: פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? בסדר אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? יהודה פוליקר ערן צור או שחר אבן צור? שחר אבן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי, למרות שהשילוב שלהם גם טוב יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? קורין אלאל המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לאיודע דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה, אריק ברמן יותר מדי שוביניסט החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? משינה אבטיפוס - מדברים אליכם? לא כ"כ הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? אף אחד[?] הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? האמת שאף אחד, הבילווים וזקני צפת לא כ"כ שמעתי ובית הבובות לא ממש אהבתי... יציאת חירום - טובים או לא? לא יודע עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? וונאביז. האלבום החדש די פסדר אבל הם יותר פוזה ממוזיקה. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? דפנה והעוגיות FTW. ימשיכו לעשות מוזיקה ולהצליח. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? שאלה קשה.. אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? בלר גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? RHCP דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - "ולא לוותר על החלומות..." - "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - "אנחנו דור מזויין" - "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - "איש זקן בגוף של ילד" - "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - [אני לא נוהג להתחבר לציטוטים... מה גם שיכלו להביא ציטוטים יותר טובים]

animal bar

New member
עונה לי בכיף...D:

ירמי קפלן או חמי רודנר?אעע...ירמי קפלן... רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?שניהם אבל יותר מוזיקה...
גיטרה אקוסטית או חשמלית?אקוסטית... הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?עמידה...P: שלום חנוך או שלמה ארצי?אף אחד...P: בן ארצי או שלמה ארצי?בן ארצי כנראה... שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?זקן חפרן שפג תוקפו!!...D: לא שומעת אותו...P: פיטר רוט או יהלי סובול?ואו...פיטר רוט... כנסיית השכל או שייגעצ?שייגעצ... אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?לא... אלג'יר - טובים או סתם פארשים?לא מכירה... אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה...אהבה אפורה זה שיעמום מוזיקלי... אריק אינשטיין או גידי גוב?דיגי דוב!!...D: יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?יהודה פוליקר... ערן צור או שחר אבן צור?שחר... רמי פורטיס או ברי סחרוף?אעע...ברי??... יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני... אביתר בנאי או מאיר בנאי?לא ידוע... קורין אלאל או דנה ברגר?דנה... המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?לא מכירה...P: דודו טסה או אריק ברמן?אריק ברמן!!...D: החלונות הגבוהים או תמוז?ואו...אני ישאל את אבא שלי...P: משינה או היהודים?משינה יהודים זה איכסה...אני אנטישמית...כמו בובספוג... אבטיפוס - מדברים אליכם?אבטיפוס זה סתם מישו מהפורום...P: סתם...לא מכירה... הג'ירפות או ד"ר קספר?קספר!!... הקליק - יצא לכם לשמוע?לא... נורית גלרון או יהודית רביץ?P: מאור כהן או דן תורן?דן תורן!!... הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?זקני צפת...או הבילויים...אני שונעת את שניהם אבל מה שבטוח אף פעם לא בית הבובות...P: יציאת חירום - טובים או לא?לא מכירה... עמיר לב או שלומי שבן?P: סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?הביתה...לא יותר רחוק...נגיד קמבודיה...כע זה טוב...:) דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שומעת קצת...חביבים...:) וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?ביטלס... אואזיס או מטאליקה?אואזיס... הקיור או בלר? S: גאנס אנ רוזס או קווין?קווין... ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?הנדריקס... רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט צ'ילי פפרז...זאת שאלה רטורית למדי... דפש מוד או הסקורפיונז?דפש מוד... פרינס או ג'נסיס?אעע...מוזר... דה דורס או לד זפלין?לד זפלין... ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1...לא מתפללת...P: "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4... "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5... "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3... "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1...0.0 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2... "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5... "ולא לוותר על החלומות..." - 3 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4... "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4... "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5... "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 1.. "אנחנו דור מזויין" - 5... "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3... "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 1 "איש זקן בגוף של ילד" - 1 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5... "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -1 D:

ManRed

New member
ללון

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלמה ארצי! בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה! שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? המוכשר פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי! כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ! אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה למרות שאהבה אפורה חמוד כזה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? שחר! רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי! יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני! אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא נוגעות דודו טסה או אריק ברמן? אריק!! החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז? משינה או היהודים? משינה! אבטיפוס - מדברים אליכם? קצת הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר! הקליק - יצא לכם לשמוע? יא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית מאור כהן או דן תורן? מאור הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובת יציאת חירום - טובים או לא? לא יודע עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? ימשיכו וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? ביטלס!
אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? וואי קשה, אמממ קיור גאנס אנ רוזס או קווין? קווין! ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי! רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? גרין דיי דפש מוד או הסקורפיונז? דפש פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס!
דה דורס או לד זפלין? דורס ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -1 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 1 "אנחנו דור מזויין" - 2 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 1 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -3

רק אני עוד לא עשיתי את זה?

טוב שאין את זה בכל פורום קיים. ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? גם וגם גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? תלוי של מי, בכללי עדיף עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? בן שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר כנסיית השכל או שייגעצ? עזבו אותי O0 אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא, אבל הוא מוכשר נורא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מדהימים. מכורה לדיסק שלהם. חבל שהתפרקו אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוניייי
אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? בטח נוגעות, מדהימות דודו טסה או אריק ברמן? גם וגם החלונות הגבוהים או תמוז? גם וגם משינה או היהודים? היהודים, ללא ספק אבטיפוס - מדברים אליכם? נחמדים הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? אפחת מאור כהן או דן תורן? דן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? לא יצא לשמוע עמיר לב או שלומי שבן? אפחד סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אהבת חיי.
דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? חעמודים וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? ביטלס אואזיס או מטאליקה? אוזיס הקיור או בלר? קיור גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימיייי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? בטח שרד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונס פרינס או ג'נסיס? פרינס דה דורס או לד זפלין? לאדעת ;[ ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 4 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 3 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3. אחד השירים היפים.
"לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 2 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 2 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 3.

למעלה