שאלון שירים

../images/Emo79.gif שאלון שירים ../images/Emo79.gif

(לקוח מפורום מטרופולין
) 1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו
2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)
3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)
4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)
5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...
6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית
7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)
8. הזמר האהוב עליכם (עברי)
9. הדיסק הכי טוב שיש לכם
10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר
11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם
12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה
13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו
(תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)
15.הקאבר הכי טוב ששמעתם
16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון
17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)
18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם
19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב
20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)
21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה
22. אתה נרדם עם מוזיקה
23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם
24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע
25.אוהבים מיקסים
26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם
27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר
28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל
29. ישראלי / לועזי
30. וע כ ש י ו מה אתה שומע

...

. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו כלום 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)
3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי) לויודע אין 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) יש כ"כ הרבה... 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... בוב מארלי... 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית לא 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי) רובי וויליאם 8. הזמר האהוב עליכם (עברי) עברי לידר 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם יש כמה 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר.. ישראלי, רוק קל, 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם ההמממממ לויודע 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה עליזה מה 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) אשים אותו באוזני עד שיכניסו אותי לאברבנל 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות) 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם של סינרגיה לדה קולינג 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון רוק כבד 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה) דני-משינה....
18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם ניצנים 4.8.04 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב כל מיני לויודע 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר) כלום 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה הרבה 22. אתה נרדם עם מוזיקה כע 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם יש כמה פה ושם 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע, יותר טוב כלום-עברי לידר, ואז ממשיכים לכל הדיסק 25.אוהבים מיקסים כע 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם....לא ראיתי משו שהוציא את עיני 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר לא 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל בעד 29. ישראלי / לועזי ישראלי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע כלום

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif אני!

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו? Aladdin-A Whole New World 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי): פינק, אבריל לאבין, אנסטסיה, גוון סטאפני ואיב. 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי): דנה אינטרנשיונל, דנה ברגר, מיקה קרני, אפרת גוש (בקטנה כזה) ואין לי עוד אחת..=\ 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)? לא קיים דבר כזה, יש כל כך הרבה שירים טובים.. אי אפשר לבחור. 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... אממ לא עולה לי לכום לראש כרגע 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית? לעיתים רחוקות מאד 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי): צ'סטר בנינגטון זה נחשב? 8. הזמר האהוב עליכם (עברי): עברי לידר ואביב גפן 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם: מטרופולין 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר, כל שירי האהבה שקיימים =) 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם Sixpence None The Richer-Kiss Me ו- Aerosmith-I Dont Wanna Miss a Thing 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה? עליזה! 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? אשמע אותו בלופ עש שימאס.. 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)? אין ואין ואין 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם? אמממלא זכור לי כרגע... 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון? שחורה 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם? Ronan Kitting-The Smile On Your Face 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם? אביב גפן בתיאטרון ושייגעצ בתיאטרון 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב? אני צורבת רק אוספים שאני עושה, דיסקים של אמנים אני קונה. 20.מה אתם שומעים עכשיו? Ronan Kitting-The Smile On Your Face 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה? 16 לפחות... 22. אתה נרדם עם מוזיקה? יאפ 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם? לא חשבתי על זה... 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע? לאדעת.. לא הייתי בסיטואציה עדיין 25.אוהבים מיקסים? לפעמיים 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם? שייגעצ עם הברבי! 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר? יאפ 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל? למה לא? אם יוצא יפה אז סבבה 29. ישראלי / לועזי? גם וגם 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע? את Ronan Kitting-The Smile On Your Face שוב

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמממ, סתם כזה../images/Emo9.gif

לשיר של רונאן קוראים When You Say Nothing At All

keeeren

New member
עונה:]

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו: עברי לידר- יום טוב 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי): אין ממש.. 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי): אפרת גוש
, דנה ברגר, טיטי 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון): אהמ יש מלא אני לא יכולה לבחור.. אני רק יכולה להגיד שעברי רץ אצלי חזק בפלייליסט 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא: לא ממש 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית: לא 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי): אהמ בילי ג'ו.. למרות שזה להקה הוא הכי טוב!! 8. הזמר האהוב עליכם (עברי): עברי לידר
9. הדיסק הכי טוב שיש לכם: כולם.. אם הם לא טובים למה שאני אקנה? אני חושבת ששל עברי אבל הכי איכותי 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר: ואו.. אהמ לא יודעת 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם: וואו אהמ לא יודעת.. 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה: תלוי במצברוח אבל לא דיכאונית מדי... 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר): אקנה את הדיסק אור סומטינג.. ואדביק את כל הכיתה בשיר.. חחחחחחח 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות): שירי הכי הצליחה אבל נינט הייתה הכי טובה 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם: מלא.. בזמן האחרון אני שומעת הרבה את מיסיס רובינסון הקאבר של נירוונה 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון: אני לא אוהבת מועדונים יותר.. לא מתחברת למוזיקה ועם רוק אני לא ממש אוהבת לרקוד.. רק בהופעות
17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה): וואו אהמ לא יודעת.. לא חשבתי על זה.. אולי כך ברא אותך הטבע! 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם: רוק"עצ 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב: אין ספיציפי אני יודעת שמחו"ל אני לא אקנה כי גם ככה הם לא ממש יקבלו את הכסף על זה אז זה לא שווה אבל אומן ישראלי שאני יודעת שאני אוהבת את כל הדיסק שלו אז אני אקנה כמו עברי או שייגעצ 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר): שייגעצ- דיילת באל על 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה: הרבה 22. אתה נרדם עם מוזיקה: בד"כ 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם: אהמ השורה של כפית שמנת באיזור המפשעה בהופעות די מחרמנת אותי.. חחחחחחח 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע: לא יודעת.. כל תקופה משו אחר.. אני מחליפה הרבה 25.אוהבים מיקסים: בד"כ לא אבל לפעמים יש מיקסים טובים 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם: לא יודעת.. אני אוהבת את של זבל ושל שייגעצ של משקאות חריפים 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר: לא ממש 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל: לפעמים בעד לפעמים נגד תלוי באמן.. 29. ישראלי / לועזי: ישראלי
30. וע כ ש י ו מה אתה שומע: עדיין שייגעצ- דיילת באל על

תכלב, מטרופולין ../images/Emo99.gif.

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו: Adam Ant - Wonderful
. 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי): אהמ, איימי לי, ליאן ריימס. 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי): אפרת גוש, דנה ברגר, מיקה קרני. 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון): James Blunt - Youre Beautiful
. 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא: לא בשיא, מדי פעם זה נחמד :]. 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית: לא. 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי): David Gray, בריאן אדמס. 8. הזמר האהוב עליכם (עברי): נו זה קל, אביב גפן, נימרוד שיקלר, דניאל סלומון, עברי לידר
. 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם: אני מאוהבת בדיסק של דנה ברגר, אבל בטח יש טובים יותר איפשהו זרוקים. 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר: עברית, קודם כל, היהודים, מוניקה, עברי לידר, אפרת גוש. 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם: ממ.. 'פנים אל מול פנים' של יהודה פוליקר, ויש גם את 'אנחנו שניים' שאני אוהבת. 12. מה עדיף? מוזיקה דכאונית או...עליזה: מה שעושה טוב באותו רגע, זה עדיף. 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? כלום.. אשמע אותו הרבה עד שיימאס לי כנראה, או שאם זה אומן שווה אז דיסק :) 14. מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות): אין לי אהבה קטנהההה. 15. הקאבר הכי טוב ששמעתם: אנערף. 16. איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון: רוק ישראלי, אין ספק, זה תמיד החלק הכי טוב בכל מסיבה
. 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם? לא רוצה שירים בהלוויה שלי :[ 18. ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם: ששמעתי או שהייתי בה? בכל מקרה, 4.8.2004. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב: ישראלי אני אף פעם לא צורבת, כל השאר.. תלוי, אין לי צורב בכלל חח. 20. מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר): האמת שזה לא אותו שיר, AeroSmith' - Fly Away. 21. כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה כשיש לי זמן? שעה הייתי אומרת. 22. אתה נרדם עם מוזיקה: נרדמת עם גלגל"צ בטלויזיה. 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם: פפפ. 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג, יורד גשם בחוץ, בתוך השמיכה חם, מתחילים להתנשק ולהתמזמז.. איזה שיר מתאים באותו רגע? אני מאוהבת בכ"כ הרבה שירים שקטים שאין לי מושג. 25. אוהבים מיקסים? זה יכול להיות נחמד לפעמים. 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם? אנערף. 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר? חחח לא. 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל? אם זה יצא איכותי, אז מה אכפת לי? 29. ישראלי / לועזי? ישראלי
. 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע? בדיוק עבר לHole in my soul של אירוסמית'.

Hezi The One

New member
פוף

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו-עברי לידר-יום טוב 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)-איימי לי,אבריל לאבין(כן
),גוון סטפאני,אנסטאסיה וזהו מה>< 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)-טיטי
,שירי מימון,איריס פרחי,דנה ברגר,אפרת גוש (אבל רק במטרופולין.) 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)-אם כבר-היהודים 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא-אוונסנס[?] 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית-לא ממש. מחזות זמר אבל 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)-זה של גרין דיי,שכחתי את שמו>< 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)-תום פטרובר,רון הופמן 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם-היהודים-אנפלגד,וכולם זדיינו 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר-להקות בנים והחארטות האלהXD 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם-Nights In White Satin-Moody Blues 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה-תלוי בהרגשה באותו רגע 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)-אשמע אותו ברצף[?] 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)-שירי מימון,הדבר היחיד שיצא טוב מכוכב נולד. 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם-חום יולי אוגוסט-סינרגיה. קאבר לשיר של שלמה ארצי 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון-יש הרבה 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)-אמ,לא יודע. מארש לוויות?XD 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם-היהודים-LIVE, אוונסנס בפאריז. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב-אתם רוצים שמות?XD זה הרבה 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)-תענה לי-היהודים 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה-כל זמן שאני ער ולא בבצפר. 22. אתה נרדם עם מוזיקה-גם 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם-יש כמהXD 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע-מיי חושב על מוזיקה באותו רגע?
25.אוהבים מיקסים-לפעמים 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם-היהודים-פחות מוות 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר-מאוד 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל-שיתחברו,לא מפריע,היו גם שילובים טובים מאוד. 29. ישראלי / לועזי-ישראלי,הייתם שואלים את זה לפני שנה וחצי,הייתי צוחק עליכם. 30. וע כ ש י ו מה א תה שומע-Green Day-Basket Case

Hezi The One

New member
כן,כולה פוזה.

סביר שזה מה שתגידו? מה אכפת לי ממנה,יש לה שירים טובים,זהו. (כמובן,עניין של טעם)

TiNiErBeiL

New member
יש לה שירים טובים..

כי היא לא כתבה אותם! היא סתם פוזרית.. וצבועה! הכי מרגיזז.. שהיא אמרה שבתיכון היא הייתה "סקייטרית מגניבה" והיא בכלל הייתה מעודדת די מקובלת! היא גם אמרה ש"היא בחיים לא תתאפר" אממ.. ב-ו-ל-ש-י-ט?! מישו שם לה לאודם והצלליות הורודות שלה?! הע?! הע?!

Hezi The One

New member
נו אז?

מה אכפת לי ממנה?XD אני אומר שוב,שירים יפים-לא אכפת לי ממנה. ואמ,אני רואה שדווקא אותך מאוד מעניין מה קורה איתך. אבל בכל מקרה,זה לא פורום אבריל לאבין.

keeeren

New member
עוקצני ועצבני

בדיוק איך שאני אוהבת אותך..
מה אתה לפני מחזור או משו?PMS XD

•No¥a•

New member
MEE ^^

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו? העצב שלה-איפהילד 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)- בלעע >< אממ.. נגיד הסולנית של הקרנבריז, של גארביג' 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)- דנה ברגר, קורין אלאל, יהודית רביץ, מיקה קרני ו..נגיד שמירי מסיקה, יש לה כמה שירים נחמדים >< 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)- נממ.. שיר בעפרון-בית הבובות
5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...- אממ.. 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית- זה נחמד לפעמים 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)- סטיבן טיילור 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)- אביב גפן, נמרוד שיקלר.. 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם- דארק סייד אוף דה מון - פינק פלויד [למרות שהוא צרוב X:] 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר- שירי אהבה וכאלה 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם- אממ.. לא'דעת]; 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה- תלוי במצברוח ^^ 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) אשמע אותו כל הזמן ^: 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות) נינהP: 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם- נממ.. לא'דעת, אבל אני חייבת לציין שהקאבר של צ'ילדרן לדה טרופר של איירון מיידן יחסית טוב
[ואני לא כ"כ מחבבת את צ'ילדרן
] 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון- אני לא 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)- אממ.. קרן אור-אביב גפן 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם- לא שהיו כ"F הרבה.. חח.. אממ.. נראלי שב"ה 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב- ישראלי אני משקיעה וקונה לרוב.. ולועזי אני מרשה לעצמי לצרוב 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)- נפלת חזק-איפהילד 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה- הרבה 22. אתה נרדם עם מוזיקה- אמ..לא 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם- LOL 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע- הממ.. לא'דעתX: 25.אוהבים מיקסים- לא ממש 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם- נממ..אני מאוד אוהבת את העטיפה של סנצ'רי צ'יילד של נייטויש
27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר- פה ושם 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל- נטרלית 29. ישראלי / לועזי - גם וגם[: 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע- רק בשביל לקבל חיבוק-איפהילד ואיגי וקסמן

invAsion

New member
המממ. ../images/Emo103.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו
HIM - Join Me 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי): הסולנית של K's choice, אלאניס, Anouk, איימי-לי (ככה היא נקראת?) והסולנית של נייטוויש. 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי) אורית TT שחף. (אפרת גוש, מירי מסיקה, דיקלה
, 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) רבות הדרכים 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... מממ.. 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית - לאחרונה Phantom of the opera בגירסא של נייטוויש
7. הזמר האהוב עליכם (לועזי) להקה. three doors down. 8. הזמר האהוב עליכם (עברי): טום פטרובר. 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם : פחד מוות 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר? קשה. אבל את קח אותי בטוח. 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם: לא יודע
קח אותי יפה :) 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה: דכאונית. כי לרוב השירים הטובים (רוק) הם דכאוניים. 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) בהחלט. נחרוש נחרוש נחרוש. 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות): שירי מיימון!!!
15.הקאבר הכי טוב ששמעתם: still loving you של סונטה שעשו קאבר לסקורפיונז. 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון: טראנסים? כאילו רמיקסים מגניבים וכאלה. ורוק. 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה). תלוי - אם התאבדתי, אז את לעוף של היהודים. אם לא אז את טיפה בים של היהודים. 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם: היהודים לייב
19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב: קונים היהודים. השאר תלוי במצברוח. 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר): יוני בלוך - התקף לב קטן. 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה: לפחות 3 22. אתה נרדם עם מוזיקה - תמיד 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם: תעזור לי!!
24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע: כל דבר שיהיה רועש מספיק בשביל לבלוע קולות אחרים 25.אוהבים מיקסים: מ א ו ד. 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם: לא'דע. 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר: כן, כן, כן! And all that jazz! 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל: 2 זה תמיד ביחד 29. ישראלי / לועזי: ישראלי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע: עוד ארון אחד - היהודים

למעלה