שאלון שירים

מוסיקה מוסיקה מוסיקה ../images/Emo79.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו
אבשלום- רוקפור
2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)
Meredith Edwards, Anouk, אבריל לאבין, הסולנית של אוונסנס (שכחתי את השם שלה נו
) 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)
קורין אלאל, דנה עדיני, דנה ברגר, אורית שחף.. 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)
Black- Pearl Jam 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...
לא יותר מידי.. 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית
אופרות רוק אולי
7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)
Ronan Keating 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)
אביב גפן. 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם
יש לי כ"כ הרבה, וארשה לעצמי לומר שכולם מעולים
.. אחרת לא הייתי קונה אותם
10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר
אביב גפן, דניאל סלומון, Incubus.. ועוד כל מיני.. רוק ישראלי, לועזי.. בעיקר שירים שקטים ורומנטיים
11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם
וואו.. זה כ"כ קשה לבחור..
12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה
תלוי במצב רוח.. תלוי בתקופה.. 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)
אשמע אותו כ"כ הרבה פעמים עד שאזכור אותו בע"פ, אתעניין לגבי הדיסק שממנו הוא לקוח..
14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)
אביב גפן היה ונשאר נמבר 1!! ולא פלצנות לשמה בכוכב נולד. 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם
לא עולה לי כרגע משום מה.. יש המון! 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון
רוק.. ישראלי, לועזי.. 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)
מלח הדמעות- אביב גפן. 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם
שאלה קשה מידי
אביב גפן, אלג'יר, היהודים, שייגעצ... כ"כ הרבה הופעות.. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב
ישראלי אני רק קונה (ועיקר הדיסקים שלי הם ישראליים). לועזי- תלוי במצב רוח וכמה אני אוהבת אותו.. אבל משתדלת לא לצרוב בכלל. 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)
קח לך אישה- רוקפור (אני שומעת את הדיסק שלהם.. "בחזרה לשבלול" שאחים שלי המושלמים קנו לי ליומולדת
) 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה
24. 22. אתה נרדם עם מוזיקה
וודאי. 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם
Bush - Inflatable
Chris Isaak - Wicked Game 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע
Chris Isaak - Wicked Game
25.אוהבים מיקסים
לא ממש. 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם
אביב גפן 3, porcupine tree- DEADWING 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר
קצת
28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל
תלוי מי, מה, מתי ואיזה.. 29. ישראלי / לועזי
ישראלי
30. וע כ ש י ו מה אתה שומע
Chris Isaak - Wicked Game

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהו, מגניב ../images/Emo13.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו?
Sugarcult / Preety Girl 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)
אממ..
אבריל לאבין.. כאילו, ישלה שירים נחמדים אבל אני דיי שונאת אותה.. נו, מילא.. כל השאר זה מלהקות.. [איימי לי, הסולנית של Within Temptation...] 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)
אפרת גוש,
דנה ברגר [בקטנה],
אורית TT [אבל זה כאילו בלהקה... לאמשנה] 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)
אחד?!וואו..בחירה קשה. טוב, יש הרבה אבל אחד מהם הוא.. Your Beautiful של James Blunt 5. אוהבים מוזיקת עולם? תנו דוגמא...
אממ...כן! Enigma.. וישלי עוד מלא דיסקים שלזה.. אחד ממש טוב שחברהשלי נתנה לי "Medicen Power" 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית?
לא 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)
שלא בלהקות? אממ.. Ronan Keating
James Blunt
8. הזמר האהוב עליכם (עברי)
אביב גפן
עברי לידר
פיטרוט
ברי סחרוף
יוני בלוך
מוקי
יזהר אשדות ודניאל סלומון בערך, כאילו, בקטנה כזה.. 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם?
אחד? ב'מת שאנ'לא יכולה לבחור. 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר?
מוזיקה שקטה, בלדות רוק.. וכל שיר שרומנטי בעיניי 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם?
אמממ...
דניאל סלומון - עדיף
אביב גפן - השיר שלנו
Oueen - Love Of My Life James Blunt - Your Beautiful
The Calling - Wherever U Will Go ועוד.. 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה?
תלוי במצברוח 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)
בדיוק!
14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)?
נינט
, גבסו חמוד.. 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם?
מממ... My Chemical Romance & The Used - Under Pressure אבל זה לא חוכמה לשאול אותי אתזה, אני חולה על קאברים 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון?
Pאנק רוק או רוק.. [בד"כ זה מה שיש במסיבות שאני הולכת אליהן
] 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)
My Chemical Romance - The Ghost of You 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם?
יש המון 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב?
אממ..לא'דעת..תלוי בכמה כסף ישלי
20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)
Sugarcult - Saying Goodbye 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה?
הוֹ, המווווון. 22. אתה נרדם עם מוזיקה?
כן 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם?
המ, לא'דעת. 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע?
כשאני אגיע לרגע כזה אני אודיע
25.אוהבים מיקסים?
לא ממש 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם?
המ, לא'דעת, יש כלמיני 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר?
לא ממש 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל?
תלוי איזה.. אם זה לינקין פארק וג'יי זי-נגד!
אבל אם זה MCR וד'ה יוזד-בעעד
29. ישראלי / לועזי
גם וגם 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע?
James Blunt - High

אינטרמן

New member
ממ נו טוב

איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו?אהבה-דניאל סולומון 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)-,דידו,איימי לי,וזהו נראה לי. 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)אורית שחף,שירי מיימון(סתמו) 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)ממ הכי טוב של השנה?לא יודע. 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...הממ מוזיקת עולם?מה? 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית?ממ יש לי רק יצירה קלאסית אחת על המחשב,ופעם אהבתי אותה,היום פחות. 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)לועזי?אין. 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)שלמה ארצי,יובל בנאי,דניאל סולומון,תום פטרובר, 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם?היהודים אנפלאגד גרר. 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר?אני לא אבחר כלום,כי מה לי ולשירים רומנטים?
11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם?ממ סתכלו טיפה למעלה. 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה? עליזה?
13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)?אחרוש עליו עד שהוא יצא מכל החורים 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)שירי מיימון בראשון.בשני אף אחד מהם,ובשלישי מישה ההוא. 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם?לא יודע 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון?
מי רוקד במועדון בכלל. 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)ממ לאיודע 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם?בהתחשב בעובדה שהייתי רק בהופעה חיה אחת ששווה משהו,אז ממ היהודים בעיר האדומה
. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב?ממ דיסקים של היהודים אני קונה,וכל השאר אני לא קונה ולא צורב,סתם משאיר אותם על המחשב. 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)אהבה של דניאל סולומון,זה בריפיט. 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה?תלוי כמה שעות אני במחשב. 22. אתה נרדם עם מוזיקה?לא. 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם?אוי שתקו 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע?אוי סתמו? 25.אוהבים מיקסים? מי זה מיקסים? 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם?הממ אננאערף 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר?לא איכס 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל?למי אכפת? 29. ישראלי / לועזי? ישראלי דה 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע?אהבה של דניאל סולומון!אמרתי שזה בריפיט נו.

שטיצה

New member
../images/Emo177.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו? K's choice - Everything for free 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי) לועזי..? נראה לי שרק אלניס מוריסט 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי) שילה פרבר רונה קינן אורית שחף אפרת גוש ענבל פרלמוטר ז"ל 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) אין אחד ספציפי 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... לא 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית מאמי
7. הזמר האהוב עליכם (לועזי) פרדי מרקורי 8. הזמר האהוב עליכם (עברי) תום פטרובר/אביתר בנאי/אביב גפן/ברי סחרוף 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם נגיעות 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר מוזיקה רומנטית? 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם אהבנו/האם להיות בך מאוהב/אני שונא - אביב גפן, תאטרון רוסי/מתי נתנשק - אביתר בנאי, Oasis - Wonderwall 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה תלוי בשיר ובמצב הרוח 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) אחרוש עליו בלי סוף 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות) לא ראיתי 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם ברוש - אביתר בנאי 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון חח, ע א ל ק 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה) לא מרגיש כלום - כנסיית השכל / מצטערים - אביב גפן 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם היו כמה.. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב זה תלוי ברמת האהבה שלי לאמן 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר) REM - Everybody hurts 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה רוב הזמן 22. אתה נרדם עם מוזיקה כן! 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם שירים לא מחרמנים אותי 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע אף שיר? 25.אוהבים מיקסים לא 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם העטיפה של The used (ככה קוראים להם?) מדהימה 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר קצת 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל תלוי אילו אמנים 29. ישראלי / לועזי? ישראלי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע Radiohead - Creep

TiNiErBeiL

New member
ANI!

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו? Maria- Green day 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)? לא קיימות.. חעחע! 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)? כנ"ל.. 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)? Wake me up when september ends..! 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... wtf?! 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית? לא! 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)? נמנמ.. אין לי שמץץ.. אני יותר בקטע של להקות, גרין דיי,לינקין פארק.. 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)? אביב גפן, הראל סקעת (מה? נדלקתי..) 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם? לא קונה דיסקים.. 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר? אנערףףף.. 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם? you're beautiful, אהבה-דניאל סולומון.. 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה? ע=ל=י=ז=ה.. קצת שמחה אנשים.. 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)? אולי..
14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)? ס=ק=ע=ת! 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם? חום יולי אוגוסט, get right.. 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון? רוק,פאנק,טראנס,היפ הופ.. 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)? סעאמק! מזה פה?! טובב.. Wake me up when september ends 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם- לינקיפ\ן פארק & ג'יי זי.. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב- לקנות: גרין דיי,שייגעצ.. לצרוב: לינקים פארק,MCR, מארון 5.. 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)- ראש הממשלהה..
21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה? 25 שעות ביממה 8 ימים בשבוע! 22. אתה נרדם עם מוזיקה? חיובי! 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם? חעחע.. הגזמתם קצתת.. 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע? תסתכלו בתשובה הקודמת.. 25.אוהבים מיקסים? תלויי.. 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם? אהבתי ת'עטיפה של "משקאות חריפים.." 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר? ככה ככה.. "let the sun shine..." 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל- כל עוד אחת מהם זאת אבריל..
29. ישראלי / לועזי? לועזי, עברי סאקס.. חוץ משייגעצ.. 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע? יוו! הבאתם לי ת'סעיף..
יאללה זדיינו!

טולייצ

New member
אין סיכוי שאני עונה על זה

זו סלקציה לא עניינית לכל כך הרבה סגנונות וסוגים של שירים. זה כמו מוות לחיות

../images/Emo41.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו: היהודים - פעמון מלחמה 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי) : איימילי, הסולנית של נייטוויש. 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי): ענבל פרלמוטר ז"ל, אפרת גוש, דנה ברגר, אורית שחף. 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון): יש מלא... 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...: לא
. 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית: אם נייטוויש נחשבים אופרות אז כן. חוץ מזה לא. 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי): בילי ג'ו. 8. הזמר האהוב עליכם (עברי): אביב גפן, עברי לידר, דניאל סלומון. 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם: יש המון... 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר: יש המון אפשרויות... 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם לא יודעת... 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה: עליזה! אבל תלוי.. יש דכאוניים שעושים אותי שמחה... 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר): אני אשמע אותו שוב ושוב. 14.מי הכוכב הנולד שלכם(בכל העונות): נינט
. 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם: לא שמעתי קאבר טוב עדיין. 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון: לא רוקדת. ולא במועדון.
. 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה): שאני אמות אני אדע. 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם: וגם ראיתם? אם כן, אביב גפן בניצנים 2005. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב: הכל לצרוב
נו, אם היה לי כסף מיותר הייתי קונה
20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר): Sonata Arctica - Letter to Dana. 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה: 24. 22. אתה נרדם עם מוזיקה: לפעמים. 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם: יש שיר אחד, נראה לי רמיקס, ששומעים שם אישה גונחת.. חחח זה מצחיק, אבל מחרמן. 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע: משהו שקט. 25.אוהבים מיקסים: תלוי, בעיקרון כן. 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם: לא יודעת... [אין לי, נו] 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר: לא 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל: נגד 29. ישראלי / לועזי : ישראלי
. 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע: אני רוצה להאמין שאתה תאהב אותי לעד.. אני רוצה להאמין שאת הצרות אזרוק כמו אבן.. אני רוצה להאמין שיש שם אלוהים אחד.. אוווו אממממןןן

למעלה