שאלות בקשות וטענות

talosss

New member
זוגות במציאות...

סורי שלא שירשרתי.. אבל לא ידעתי לאן.. תגידו האם מיגל ורוברטה(לא יודעת מה השם שלהם במציאות) הם חברים במציאות??? והאם יש עוד זוגות שהם חברים במציאות? ותגיו יש למיגל(לא יודעת מה השם שלו) קעקוע????

אושרת21פ

New member
שם של שיר== דחוף

יש שיר שקט שתמיד מתנגן בקטע של לופה וניקו.. זה לא נשמע הקול של השחקנים.. זה שיר שקט נורא יפה.. מחפשת את השם של השיר

חינה אולי..

חח אין לו אמיתי והזוגות במציאות הם כאלו: רוברטה ומיגל מיה ודייגו-היו ונפרדו תאו וויקו זהו נראהלי ופעם הבאה לשרשר לשאלות,בקשות...

אושרת21פ

New member
סליחה!?!?

זה הפורום של רבלדה לא? אני מחפשת מילים לשירים שלהם! אם אתה לא יכול לעזור לי אל תעיר הערות מעצבנות!

נכנסת לעמוד שירים

דיסק ראשון של רבלדה יורדת למטה וזה נמצא מעל התמונה הראשונה של הדיסק!

אושרת21פ

New member
o.k a new start..

היי.. קוראים לי אביטל.. אני מחפשת שם של שיר של רבלדה.. אין לי מושג איך קוראים לו.. אני יודעת שזה שיר שקט שתמיש משמיעים אותו ברקע בקטעים שיש עם לופה וניקו.. הקול של המזמרים ששרים את השיר לא נשמע של השחקנים.. אם מישהו יודע שיודיע לי.. תודה =)

כנסי

למה לא יכולת לשרשר אתזה לשאלות בקשות וטענות?! שמעי בואי נעשה עסק... אני עונה לך ואם אני יוכל אני גם יעלה לך ת'שיר שאת רוצה בתנאי שאת לומדת לשרשר וקוראת את התקנון טוב טוב... עשינו עסק?!

אושרת21פ

New member
אוף אני לא יודעת מה לעשות!

אני כולי מבולבלת..מה זה שרשור מה זה זה? אני באמת מצטערת אם אני מקשה אבל זה מה שאני מבינהההה

שרשור זה תגובות..

אם את רוצה לשאול משהו או להביעה דעה וזה את לא צריכה ישר הודעה חדשה תמצאי הודעה מתאימה ותגיבי לשם.. וזה אחד משתי השירים הבאים: salvame por besarte

אושרת21פ

New member
אני יודעת שזה לא הראשון..

אני אנסה את השני.. אוף שנה עד שיוריד עכשיו..

למעלה