שאלות בקשות וטענות

סוניההההההההההההההההההה

חח קוראים לך ככה באמת??? את קלעת לי בול לשירררררררר אני מחשפת אותו כבר המון זמן.. תודההההההההההההההה

../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifטענה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גבי אני ממש עייפה... אני כל הזמן מנסה להכניס לאנשים לראש לקרוא את התקנון ולשמור על החוקים..אבל בסוף מאשימים אותי אתה יכול אולי להסביר במדריך שרשור לאנשים שאם מעירים זה לא כדי להאשים זה לטובת הפורום...כי ת'אמת זה מוציאלי כל חשק להמשיך להיות בפורום..אנימעדיפה כבר להיות בפורומים של רבלדה האחרים.. למרות שהם בגרוש לא כמו זה אבל אין ברירה... פשוט אם אני ימשיך להעיר ויתנפלו עליי כאילו אני באה לפה ליב אני יעזור את הפורום סופית... מקווה שתעזור לי עם הבעיה שלי!!!

אושרת21פ

New member
אני אעזור לך..

אם תעירי בצורה נכונה ולא תגידי ישר : גבי למחוק אולי אנשים לא יחשבו שמזלזלים בהם ומה שהם שואלים או טוענים לא נחשב פה בכלל.. ואז לא יהיה לך כל כך קשה כי אנשים יקבלו מה שאת אומרת ויפנימו!

מאמי מאז שהפורום הזה קיים...

אני באה לאנשים ומסבירה להםיפה שצריך לשרשרושכולם יענו בכיף אם נשמור על החוקים אז זה כבר חוצפה מה שכולם עושים נכנסים לפורום והורסים אותו מהיום למחר..מה הבעיה להיכנס לפורום לקרוא את התקנון לדפדף קצת לראות איך הכל פה עובד... אני לא מבינה את החדשים באמת שלא!!!

אושרת21פ

New member
לחדשים אין סבלנות..

מחפשים תשובות וזהו.. לפחות אני ככה.. וזה לא בסדר נכוןןןןןן

ג ב ש ו ש

New member
סוניה כנסי../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

קודם כל אל תגידי ככה מותק את שלנו את תמיד תהיי פה
ואת רואה שגם אני מנסה אבל החלטתי שלהבא חדש או חדשה שלא יבינו אחרי הסבר אחד או שניים פשוט מאוד יחסמו..שלא יציפו ויברחו

lirontzz

New member
יש לי שאלה

איך אתם רואים את הפרק שמשודר במקסיקו? יש לכם אתר או משהו כזה שדרכו אתם רואים?

לא...אנשים ממקסיקו מעלים את

הסירטונים לפורום אוניבסיון ומשם אנחנו מורידים!

סוכריה16

New member
מה זה לא יודעת ת'שם!?!?!?

או סאה! אסוררררררררררררררררר אלפונסו הררה (המלך) ושוב---------------- א-ל-פ-ו-נ-ס-ו ה-ר-ר-ה חח וכמובן! פונצ'ווווווווווווווו! זה הכינוי של אהובי

למעלה