שבת שלום לכולם!

../images/Emo79.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

כן, הייתי חייבת לקנות מקלדת חדשה, אחרי שנשפך קפה על הקודמת. עכשיו חזרנו לעסקים כרגיל. השבוע הבא עלינו לטובה גדוש בארועים: ביום רביעי, ה-16 לחודש, מתקיים טקס "היכל התהילה של הרוק הבריטי" בלונדון, והוא ישודר בשידור ישיר ב"רדיו 2" של ה-BBC. למחרת הוא יוקרן בטלוויזיה הבריטית ובשבוע שלאחר מכן, ב-VH1 בארה"ב. ביום שישי, ה-17 לחודש, תתקיים הבכורה של האופרה של ווטרס, ברומא. מן הסתם יהיו דיווחים משני הארועים הללו, ולכן יש למה לצפות. בינתיים, הגיעו עותקים של ה-DVD של -Live 8 לחנויות. בחנות השכונתית שלי המארז נמכר בכ-300 ש"ח. לא זול. קבלנו כבר דיווח אחד מ-flowerboy על התוכן, ואלו מכם שירכשו את המארז, מוזמנים להעלות גם את התרשמויותיהם. את המלצת השבוע שלי - אלבומה החדש של קיית בוש, Aerial, אעלה בנפרד, ע"מ לא לערב שמחה בשמחה.

avki

New member
המלצותיי השבוע!

ההמלצה שלי השבוע מתייחסת לכל אלה שאוהבים את עצמם, ולכל אלה שלא אוהבים את עצמם, ולכל השאר! אלבום:Radiohead - OK Computer [ז'אנר: רוק מלודי\רוק כבד\אלקטרוני. שנה: 1997. ציון: 10 מתוך 10] אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי בחיים שלי. מוזיקה שמבוססת על מלודיות פשוטות, ואפילו כמה בלדות. בעקרון, נשמע פשוט. בפועל, המוזיקה באלבום היא שילוב של רוק כבד, מעורבב באלקטרוני עם קטעים שקטים ורכים. המוזיקה עם בסיס פשוט, ועם המון אפקטים מורכבים וגאוניים. למען האמת, אני לא יכול להעלות להקה בימינו עם מוזיקה יותר גאונית (מבחינה מוזיקלית). הכל משתלב ליצור בעצם אלבום שהוא לא קונספט, אבל כולו עוסק בתחושת הניכור והאפסות של טום יורק (הזמר וכותב השירים) לעומת החברה שלנו, והמציאות היומיומית המודרנית והמשעממת. כמו רוב האלבומים של רדיוהד, לוקח זמן עד שיורדים לסוף גאונותם, ומגלים רובדים שונים ועמוקים למוזיקה. בשבועיים האחרונים אני מכור לאלבום בצורה מטורפת (אמנם לא בכמויות של האלבומים של הפלויד, אבל עדיין
), ואחרי בטח עשרים האזנות אני עדיין מגלה רבדים חדשים ומדהימים למוזיקה ולאפקטים.

Shakty

New member
Martin Scrocese - Blues

ההמלצה שלי לסוף השבוע - בעקבות סדרת הסרטים שהפיק סקורסזה על הבלוז (בבמוי של כמה במאים גדולים בהם וים ונדרס, קלינט איסטווד מייק פיגיס וסקורסזה בעצמו) הסדרה עצמה שודרה בערוץ החינוכית האמריקאי (PBS) אבל בעקבות ההצלחה יצאה קופסת דיסקים עם 5 דיסקים שסוקרת את התפתחות הבלוז מסוף המאה ה19 בדלתה של מיסיסיפי עד אריק קלפטון וסטיבי רי וואן. מהקלטות נדירות מסוף שנות ה 20 שעשו עליהם עבודת רימסטר כל כך טובה שפשוט תענוג לשמוע. מי שלא מוכן להוצאה הכלכלית של בוקס סט של 5 דיסקים יכול להסתפק באוסף מתוך האוסף :) דיסק אחד.

oribarak

New member
פסיכדליה אמריקאית במיטבה!

the doors-strange days, קניתי אותו באילת ב40 שקל, ו..התחרפנתי!האלבום הזה הוא פשוט מושלם!!!אין בו שירים מיותרים, ואני כבר לא יודע מה להגיד, כנראה שהדלתות הלהקה הגדולה בהיסטוריה, חוץ מהפלויד, שמעתי 2 אלבומים שלהם ושניהם פשוט גאוניים עד שיגעון. מומלץ מאוד, קצת יותר פסיכדלי מהראשון, פחות דגש על רוקנרול, ומילים חודרות ומרגשות!

DOCTOR ROBERT

New member
דורז הכי טובים אחרי הפלויד?

לא שאני מתנגד, אבל מה קרה למורשת הפרוג המהוללת שלך?

oribarak

New member
עזוב פרוג!!!!

הדלתות פשוט חודרים עמוק ובקלות, כשהפרוג מפלס את דרכו באיטיות למרכז המוח, והדלתות פותחים ת'דלתות שהם צריכים בקלות

DOCTOR ROBERT

New member
אורי עוזב את הפרוג!!!

סקופ! ידיעות אחרונות! מעריב! הארץ! אהההההההההה!!! *לוקח ריטלין* זהו,נרגעתי.

itaikuskus

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

דורז גדולים.. אורי, נסה את the stooges להקה שהייתה חתומה באלקטרה (החברת תקליטים של הדורז) בסוף שנות ה60 והביעה בשורה חדשה לעולם הרוקנרול. רק חבל שבאותם ימים אף אחד לא הקשיב, וזה הגיע רק שנים אחר כך בתור מהפכת הפאנק. אל תתן למילה להפחיד אותך, האלבום הראשון שלהם פסיכודלי ומעניין, עם גיטרות נהדרות של רון אשטון ונוכחות כריזמטית של הסולן, איגי פופ. אגב, המיתוס גורס (ואני מדגיש, מיתוס) שלאחר מות המוריסון פנו הדורז לאיגי במטרה שהוא יהיה הסולן שלהם, והוא סירב.. שכחתי למה, כנראה שהוא היה על המון סמים באותה תקופה. הראשון שלהם יקלע לטעמך, השני יותר מלוכלך והשלישי כבר פאנק רוק טהור (עוד לפני שהיה כזה דבר). הלהקה הייתה ידועה בהופעותיה הפרובוקטיביות, איגי פופ היה נוהג לקפוץ על הקהל, לעשות תנועות גוף מגונות ולמרוח את עצמו בשלל דברים כמו חמאת בוטנים.

זה שיר של הטרוגז

להקה בריטית נחמדה. הסטוג'ס היו אמריקאים, מדטרויט, והתחילו כמה שנים מאוחר יותר.

da1boy

New member
המלצתי

MIRI BEN ARI-THE HIP HOP VIOLINIST דיסק ראפ שמשלב כינורות בצורה חביבה ביותר, אומנם לא קלאסיקה, ולא משהו שמחדש, אבל נחמד לשמוע את הכישורים של בן ארי, ולא רע לפעמים סתם להתענג על דיסק קליל אך איכותי...

flowerboy69

New member
שימו לב לזה טוב טוב!!!!!

יש משהו מוזר.בדרך כלל הקניה בחו"ל יותר יקרה מבארץ אבל במקרה של הלייב 8 זה הפוך.אם תקנו את זה מאמזון תשלמו בערך 220 שח שזה מינימום יותר זול בשישים שח מבארץ.אז לדעתי מי שמעוניין בזה שיקנה משם.

תודה על המידע, ליאור

אכן לפעמים משתלם יותר לקנות מחו"ל. שים לב להעלות הודעות בשרשור המתאים.

flowerboy69

New member
כדאי שתקראו את ההמלצה הזו...

כודם כל לגבי גברת בוש-לצערי עדיין לא קיבלתי את הדיסק וזה יקרה רק בשבוע הבא אבל שמעתי עליו ככ הרבה דברים טובים שרע זה כבר לא יכול להיות...אני זוכר אותה עוד מימי ילדותי בעיקר בזכות שיר שאינני זוכר את שמו שהיה לו קליפ שכל הזמן היה בערוץ שתיים בימים שהוא שידר רק קליפים-קליפ שראו אותה עם איזה מדען שיצר מכונה שמשפיעה על העננים-ציף בטח יודעת למה אני מתכוון...זה אחד מהשירים הראשונים שאהבתי לפני עידן הפלויד. בכל אופן.ההמלצה שלי היא-לא תאמינו.הקופסא החדשה שנקראת "דה אולטימט ריביו" כלומר ההשקפה האולטימטיבית-מבית היוצר של קלאסיק רוק-החברה שכבר הביאה לנו את הדיוידים המאכזבים על הפלויד שעליהם כבר סיפרתי בעבר. הפעם הם עשו קופסא יפה ובה 3 דיוידים-שניים של ה"סיפור של הלהקה משנת 67 עד 96" ואחד שמספר על הכנת האלבום atom heart mother כאשר השניים הראשונים הם למעשה הגרסה הרביעית של הדיוידי inside pink floyd שיצא לפני כמה וכמה זמן. בעבר סיפרתי על כמה שהסחורה של החברה הזו מאכזבת ולא ראוייה אבל הפעם הם הפתיעו.הם חידשו את הסיפור ריעננו את העריכה שלו ואת הצליל והתוצאה-האמת-ממש ממש טובה בעיני.מי שלא מכיר את "מאחורי הקלעים" של הלהקה והאלבומים יכול ללמוד מזה הרבה וגם לראות קטעים נדירים למשל קטעי פרומו להופעה מונציה בשנת 89 קטעי הופעות משנות השישים והשבעים ראיונות עם חברי הלהקה ועוד.ויש גם מיני בונוס שהוא למעשה עוד טריק לקידום המכירות של החברה הזו-בכל דיוידי יש שיר של הפלויד שהוקלט בהופעה בביצוע של הלהקה mostly atumn משהו כזה...בדיוידי הראשון יש את אקוז בגרסה יפה מאוד ובשני גרסה מעניינת ל comftably numb... ואחרי כל זה יש לכם עוד דיוידי עם הסרט(המאוד לא מוצלח אבל עם כבר אז כבר) על atom heart mother... המחיר של כל זה הוא בסביבות 150-180 שח ומי שיכול להרשות לעצמו-שיזמין מאמזון כי זה משהו שראוי להתיחסות...לפחות בעיני... שבס(שבת שלום ביידיש) ממני ליאור

vegetable man

New member
Clinic

הם הרכב ארט-Pאנק מצויין מליברפול שאני מאוד אוהב. הם לא כאלה ביזאריים כפי שהם נראים בתמונה, אבל עדיין יש בהם ייחודיות שקשה לי להסביר, הם פשוט שונים, ומצויינים. וכן, הם מתלבשים כמו רופאים מנתחים בהופעות. ממליץ על האחרון מלפני שנה, ומי שיאהב שילך אחורה, סה"כ יש להם 4. האלהום נקרא Winchester Cathedral.

itaikuskus

New member
לכבוד שבת

אני אשים ידי בתוך האש ואחשוף צד בחיי שמנעתי מכם, ילדי הפרחים והפרוג, מחשש ל...טוב חשש כללי. הצעד נעשה בעקבות זה שראיתי סוג של פתיחות מוסיקלית אצל כמה מכם, מה שנתן לי מוטיבציה לנסות לעניין אותכם בז'אנר מוסיקה דיי אגרסיבי,בוטה וראדיקלי בשם "הארדקור פאנק". אני מדבר על הלהקה שלי, Brutal assault, שמופיעה שבוע הבא בפטיפון, ועומדת להוציא אלבום בכורה, שמתוכו שוחררו 3 שירים להורדה כאן. השירים מדברים על דרכי עולם, מה לא בסדר, מה צריך לשפר, השירה אגרסיבית ומהירה ולא ניתן להבין ממנה הרבה, כך שכששומעים את הסגנון, רצוי להצטייד בחוברת מלים. אי לכך ובהתאם לזאת יש פה את מילות השירים. זהו, לא מצפה שמישהו כאן יתחבר לזה, אבל תמיד טוב להחשף לדברים חדשים. מצורפת הזמנה להופעה שבוע הבא שבת שלום.

One Echoe

New member
בהצלחה!

אני אשמע את השירים עוד כמה דקות. אם אני אוהב יש סיכוי גם שאני אולי אבוא להופעה, אני מת על הופעות פאנק.

למעלה