קטיה, הדעה שלך בנושא לחלוטין REJECTED.
רואים שאת לא שומעת מספיק אראשי.
השיר אמנם יכול להחשב "גנרי", אבל מעריצים רבים של אראשי (אנוכי ביניהם) יאמרו לך שהשיר הזה הוא בדיוק מה שהוא צריך להיות - Shiny Happy Gay Rainbow Love, שזה בדיוק מה שאראשי מכוונים אליו. הם לא מתיימרים להיות משהו אחר, והשיר הזה (כקודמיו) הוא up-beat וכיפי לחלוטין - שזו המטרה שלו. אין פה מקום להשוות למשהו יותר "איכותי", זה לא מצעד הלהיטים הבריטי פה. אז מה לעשות, הם לא איזו Amy Winehouse (ה-drug of choice במקרה הזה הוא תלבושות שעשויות מהמוני דגלי גאווה המחוברים זה לזה במסקנטייפ מתפורר), אבל זו לא סיבה להפוך אותם ל-KAT-TUN, שעם כמה שאני אוהבת אותם - ששת הסינגלים האחרונים שלהם נשמעים בדיוק אותו הדבר. (מה גם שלאראשי יש את אונו, שהוא חתיכת ווקליסט מדהים שהקול שלו תופס אותך בשיער כשהוא שר סולו, בזמן שלKT יש את... ג'ין והקול המסורטן שלו. >__>) אני לא מתגוננת או משהו, אבל אני לא רוצה שאנשים יאבדו עניין עקב מה שכתבת, שנשמע יותר כמו הצהרה מאשר כמו דעה. These are my own 20 cents on the matter, as it is. אה, וברור ש-Taiyou no Namida יאכל את האוריקון בלי מלח. איך אפשר אחרת, אחרי הכל יש להם שיר בשם Bambina בסינגל. *facepalm*