שייפתח עלי, שייפתח

רכבנו סובל מ"פיצול אישיות".

רכבנו סובל מ"פיצול אישיות". בכל צד של השמשה האחורית סמל אחר ומה שיפה שיש תחרות בין משפחת העופות למשפחת החתוליים.

poli55

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif גם אצלנו אותו דבר

על המדבקה היה קרב כי קבלנו רק אחת אצל מי תהיה המדבקה

oshiko

New member
בעוד אנחנו מדברים על סמלים ...

צה"ל שוקל לבטל את הסמל הכי נחשב והכי מיתולוגי - הכומתה. הביעו את מחאותיכם הקולניות. בעיקר הפראיירים שעשו כבר מסע כומתה ...

סמדר בנ

New member
סיבה לביטול

לפי מה שכתוב היא שהחיילים חשופים לשמש. אפשר תמיד לחזור לימי רפול העליזים - שחבשנו כומתה על הראש...
משהו טוב - להחליף את הסוודר בפליז - יותר נעים, יותר נוח ויותר אופנתי. ממילא רוב הגדודים הקרביים כבר תפרו לעצמם פליזים.

sim26

New member
אני בעד שרק חיילים קרביים ילכו

עם כומתה. מגיע להם וממלא הם לא לובשים מדי א' הרבה!

לא יאומן

זה היה מירגש אמיתי לראות את הבן מגלח את הכומתה בסכין גילוח ומסביר לי בארשת פנים רצינית שככה צריך לטפל בכומתה כדיי שהיא תשכב יפה על הכתף.אחר כך הוא הרס איזה חוצץ אדום בתוך קלסר ושוב הסביר שזה בשביל הרקע האדום של סמל החייל.(הנדסה קרבית).והשיפצור של הרובה....(רק לבובות מתיחסים בכזו אהבה)...מה לא תפרתי כבר.....למחסנית - עם כל מיני קישקושים וקשרים למינהם.הוא מאוד אוהב שמסתכלים לו על הרובה בעיקר כשהוא נוסע ברכבת שעות אין סופיות עד הבסיס. והסיכות על החולצה חחחחח.....לא יעמדו יפה בלי כרטיס מגנטי גזור כתמיכה לסיכה מאחורה.

oshiko

New member
בואו לא נספיד עדיין

רק שוקלים לבטל את הכומתה. בינתים צירפתי כומתת ניחומים למעוז אישה.

טעות שעשיתי

כשהייתי ירוקה בעיניני קרביים - גיהצתי לו את המדי "ב".....איזה היסטריה הוא קיבל.ואני רק רציתי להיות האמא המושלמת...

י רדן

New member
אושיקו ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifבהצלחה לבן../images/Emo140.gif

כמה מרגש ..

אממאא

New member
כל הכבוד לילד, וברכות לאבא מאד

מאד גאה (שומעים את זה עד אלינו ......)

poli55

New member
../images/Emo66.gifמזל טוב

משהו קטן ונחמד ראית אותו במטוס הממריא תחתיו נפרשים פרדסים וכפרים הוא חש את משא המצנח על גבו אוחז ברצועות וחושב בליבו: הנה עוד דקה והרוח תחבוט על פני הנה עוד דקה יפתח המצנח מעלי. כשיפתח עלי כשיפתח את העולם כולו אשכח אני לבד והמצנח שיפתח, שיפתח שיפתח עלי.

שויו

New member
מצטרפת לברכות ואיחולי מזל טוב לבן

וגם לאב. אכן גאוה גדולה מאד. המשך הצלחה ושיהנה !!!!!!!!!

למעלה