מוכר לי .... אבל אני לא יודעת איך קוראי לשיר
W Wet n Wild New member 19/8/05 #37 ווואאייי זה השיר תודה רבה רבה לך באלוהים איזה שיר מרגש.. ענק.. (ואני בן)
O ofer you are mine New member 19/8/05 #21 היה כבר שרשור של שירי השבוע?../images/Emo12.gif אם כן איפה זה?
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 19/8/05 #27 טוב צריך לשרשר את השאלות לשרשור שאלות לזיהוי שירים כולם פה שואלים על שירים מתי פותחים את השיקשור שירים מפרקי השבוע? מרי תצילי אותנו!!
טוב צריך לשרשר את השאלות לשרשור שאלות לזיהוי שירים כולם פה שואלים על שירים מתי פותחים את השיקשור שירים מפרקי השבוע? מרי תצילי אותנו!!
מ מור תייר New member 19/8/05 #30 אשכרה... איפה המנהלים?? כבר כואב לי העיניים... כמה שרשורים מפוזרים...
ד דנה בלום המושלמת New member 19/8/05 #38 בפעם הבאה לשרשר ../images/Emo46.gif כבר פתחו שרשור על שירים אז למה לפתוח חדש? אההה ואין לי מושג מה שם השיר סור מקווה שתמצאי גם אני רוצה לדעת את שם השיר ??
בפעם הבאה לשרשר ../images/Emo46.gif כבר פתחו שרשור על שירים אז למה לפתוח חדש? אההה ואין לי מושג מה שם השיר סור מקווה שתמצאי גם אני רוצה לדעת את שם השיר ??
מ מור תייר New member 19/8/05 #11 עוד שאלה: איך קוראים לשיר שהיה בפרק של יום רביעי, שבני אומר שהוא ייסלק את פילאר ודייגו מהארץ, ואז הוא יוצא מהאסימוב ופילאר ודייגו מתחילים להילחץ... יש איזה שיר ברקע מ'זה חמוד! ודרך אגב, צ'נדלר שם כבר את הרשימה של השירים?
עוד שאלה: איך קוראים לשיר שהיה בפרק של יום רביעי, שבני אומר שהוא ייסלק את פילאר ודייגו מהארץ, ואז הוא יוצא מהאסימוב ופילאר ודייגו מתחילים להילחץ... יש איזה שיר ברקע מ'זה חמוד! ודרך אגב, צ'נדלר שם כבר את הרשימה של השירים?
M Mini Monster New member 19/8/05 #14 hooked on a feeling ככה קוראים לשיר של אוגה צ'קה.. מי הזמר אני לא יודעת...
O ofer you are mine New member 19/8/05 #16 ../images/Emo12.gifתשובה ../images/Emo12.gif I Can't Stop This Feeling של המבצע Blue Swede מקווה שעזרתי.. דרך אגב אפשר לשמוע את השיר דרך וואלה-->מוזיקה-->5 הגדולים-->מצעד פסקולים מקווה שעזרתי
../images/Emo12.gifתשובה ../images/Emo12.gif I Can't Stop This Feeling של המבצע Blue Swede מקווה שעזרתי.. דרך אגב אפשר לשמוע את השיר דרך וואלה-->מוזיקה-->5 הגדולים-->מצעד פסקולים מקווה שעזרתי
D Dorushh 3 New member 19/8/05 #3 ../images/Emo41.gifנ"ש- כנסו לקומונת מיכל גבריאלוב! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=11304 כולם מוזמנים
../images/Emo41.gifנ"ש- כנסו לקומונת מיכל גבריאלוב! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=11304 כולם מוזמנים