שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

והפעם - כמו שביקשתם - שושנים עצובות, מתוך האלבום הראשון.
1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?

כמה זמן לא הייתי פה...

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? מאוד גבוה 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? לא, אין לי כח שעוד יום יבוא שושנים עצובות, והוא לא פה. 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר:
יש כמה כאלה.. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? מתאים מאוד
אני הכי אוהבת שירים של עידן כשהוא שר 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? הוא קצת קצר.. אבל לא הייתי נוגעת בו
6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?
יש לו קליפ? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? שושנים עצובות והוא עוד לא פה
לא צריך לומר יותר. שיהיה לכולם פה שבוע של קסם!

Infinity AL

New member
עונה../images/Emo9.gif סופסופ../images/Emo203.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? האהוב ביותר
2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר?כל השיר
3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר- לא אוהבת את השאלה
ברושתכם אני פוסחת עליה 4. הזמר מתאים לשיר הזה? ברור
עידןןן
5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?כלום, שלמות. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? לא יודעת לא ראיתי אף פעם
7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? כה, בהופעה חיה הוא הרבה יותר שווה מבדיסק

Saffron

New member
אבלאבל, ../images/Emo29.gif

בדיסק הוא כל כך יפה.
זה דווקא אחד השירים היחידים שאני חושבת שעדיפים בגרסת האולפן. בהופעה אני פחות אוהבת אותו.

Infinity AL

New member
על טעם וריח...../images/Emo203.gif

ואת יודעת את ההמשך
אגב, יאללה מכבי

Infinity AL

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo203.gif

למה? למה? למה? אוף

Saffron

New member
טיהי ../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] הכי גבוה, השיר האהוב עליי של הפרויקט. פעם הייתי אומרת שהוא השיר האהוב עליי בכלל, אבל עכשיו אין לי שיר כזה. 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? "שושנים עצובות והוא לא פה." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: בחורף. (אוף, תפוז עברו לאייקונים של קיץ.
) 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? כמובן שמתאים. ^^ 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? הוא קצר, אבל אני אוהבת אותו ככה ולא הייתי משנה שום דבר. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? הקליפ היחידי שיצא לי לראות הוא מתוך איזה טקס, וגם זה רק שלוש פעמים, כולן באמצע הלילה.
אני לא מצליחה לחשוב על קליפ שהייתי עושה. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? הלחן שלו פשוט מדהים.

betti10

New member
גם אנייייייי

תשובות 1. מקום שני...אחרי הינך יפה. 2. אממ...מחפשת שורה אבל...אוהבת את הכל. 3. תמיד. 4. עידן מתאים בהחלט לשיר הזה. 5. לא הייתי משנה. 6. אין קליפ. הייתי משאירה לשיקול המאסטרו :) 7. שיר יפייפה... כמו שאר השירים... (כמו שתמיד אני אומרת)

gever0908

New member
בואנה אתם פשוט מטומטמים אתם יודעים?

עלק אתם קוראים לעצמכם מעריצים של עידן רייכל עידן רייכל לא שר בכלל בדיסק הראשון שלו אז כמובן שהוא לא שר את שושנים עצובות וגם לא את הנך יפה למי שחושב זה סתם איזה הומו אחד לא יודע מי זה אבל הוא שר מאוד יפה ועידן רייכל שר יותר יפה ממנו אבל זה בהחלט לא עידן שר את שושנים עצובות זה הרי היה ידוע שעידן רייכל לא שר באלבום הראשון!!! אבל בכל אופן סורי על ההתפרצות לא התכוונתי לפגוע במישהו והנה התשובות שלי: 1) אממ יש לא מעט שירים שאני מעדיף על זה, אבל גם את השיר הזה אני מאוד אוהב, זה אחד היפים 2) "אלוהים תעשה שיבוא" הפשטות שבמשפט עושה את זה יפה 3) את הפזמון ואת הנגינת פסנתר 4) הזמר מתאים, יש לו קול טוב (וזה לא עידן רייכל!!) 5) היתי עושה אותו טיפה יותר ארוך ומוסיף את הפזמון גם לסוף השיר 6) אני היתי עושה לזה קליפ באיזה מקום בצפון שבו באמת יש כאלה בתים שנשקפים על גבעה עם שדה כזה של פרחים, עדיף שיהיה שושנים מן הסתם 7) אחלה שיר, רק חבל שהוא שיר הומוסקסואלי

betti10

New member
מצטערת לבשר לך אבל...

זה אכן הקול של עידן רייכל. את קולו של עידן לא קל לחקות כך שזה הוא. אם אתה בכל זאת מתעקש, מי אני שאשבור לך את המילה? יום טוב.

Infinity AL

New member
חחח../images/Emo203.gif

את לא יכולה לשבור לו את המילה. אבל החוברת שבדיסק המקורי יכולה
וכתוב עידן רייכל..אז באמת חבל להתכווח עם ה
הוא חושב שהוא יודע הכל ו...לא..

Infinity AL

New member
?!?!?../images/Emo203.gif

את המילים המכוערות האלה תשאיר לעצמכם. גם אם אנחנו טועות) אין סיבה לקרוא לנו "מטוטמים". תרגע ומהר. דבר שני: יש לי את הדיסק, ותחת השיר כתוב במפורש: שירה: עידן רייכל! אז תרגע ומהר היחד שמפגר פה זה אתה...

betti10

New member
חחחחחחחחחחח לא מתעצבנת...

למה יש פה נטייה להתעצבן מהר? נכון הוא קרא לנו מטומטמים ונכון שהוא לא מדבר יפה אבל למה לרדת לרמה שלו??? אל תתעצבני... את יודעת שהוא טעה... אז למה שנשבור לו את המילה? <מביאה לה כוס מים קרים>

Infinity AL

New member
גי אני שונאת../images/Emo203.gif

שמתכווחים איתי על דברים ברורים. ובלי שום קשר אני עצבנית טיליםםם..אז יוצא לי ככה. תודה על המים

Saffron

New member
בבקשה ../images/Emo29.gif

כבר נשלח אליך מסר, אבל אני רוצה לכתוב גם כאן - בפעם הבאה שיכתבו כאן הודעות עם שפה כזאת, הן ימחקו. בואו נשמור על הפורום בלי ריבים. חוץ מזה, כמו שכבר כתבו לך, עידן כן שר את "הנך יפה" ואת "שושנים עצובות". אגב, למה שיר הומוסקסואלי? הוא כתוב בלשון נקבה. זו מישהי ששרה לאהוב שלה. (לא שאני מבינה למה זה היה חבל אם הוא כן היה, אבל לא ניכנס לזה.)

רק 'חבל'??

לא שמעתי את השיר ואין לי מושג אם הוא הומואי או לא, אבל גם אם כן- 'חבל'?? את הדעות הגזעניות שלך תשמור לעצמך. לא כל הפורום צריך לדעת מהן.

למעלה