שיר השבוע

willo1

New member
"זה סתם איזה הומו אחד"?

עכשיו אתה יצאת המטומטמם

omri120

New member
כפרה עלייך WILLO...

ידוע שאת מתה על הומואים...חחחח. מאמי שלי. חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךך
שלא ידליקו אותך סתם...

omri120

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

זה ביני לבין WILLO.
היינו נשואים פעם..עד שיצאתי מהארון. פפפפפפחחחחח

gever0908

New member
נחתי הרבה.... ../images/Emo122.gif

אם ככה כתוב בחוברת, שהוא זה ששר אז באמת נחתי הרבה מה שאני לא מבין זה איך זה יכול להיות אם אמרו (ולא זוכר מי אמר) שעידן רייכל לא שר בכלל בדיסק הראשון!! ועוד משהו, למה הוא שר על עצמו בלשון נקבה? זה ממש לא מובן לי וגם בגלל זה חשבתי שזה הומו שר את זה תשמעו, אני מצטער על הדיבור הבוטה, אני בדרך כלל לא יורד על הומואים אין לי בעיה איתם, וגם מה זה מצטער על זה שיצאתי ככה בקללות עליכם זה ממש לא היה מוצדק מצידי תאמינו לי שאני אוהב עידן רייכל לא פחות ממכם, לא יודע מה גרם לי סתם להתפרץ ככה מקווה שתסלחו לי
ואגב סתם רציתי לספר, עידן רייכל גר בכפר סבא, וזה ממש צמוד אליי, אם אני יתמיד להסתובב שם אני יוכל לראות אותו כי אחת מהכיתה שלי אמרה שהיא תמיד רואה אותו בכפר סבא נוסע על אופניים חחחח בקיצור אם אני ירבה להסתובב שם אני יוכל לראות אותו וביום שבת בעזרת השם אני יהיה בהופעה שלו בהיכל התרבות בפתח תקווה! :)

Saffron

New member
לא שמעתי אף אחד אומר את זה ../images/Emo29.gif

מה שכן אומרים זה שהוא שר מעט שירים. הדוברת בשיר היא אישה, העובדה שעידן שר את זה לא אומרת שזה גבר. הרי בפזמון הוא שר: "מחכָה ביום ובלילה". אין בעיה, כל עוד לא תחזור על זה שוב. תודה על ההתנצלות. :) תהנה בהופעה, ואל תשכח לכתוב כאן איך היה.

זה שגבר שר משהו בלשון נקבה

לא אומר שהוא הומו, או לא ממעיט במשמעות. הזמר תורם את הקול שלו, וזה לא משנה אם הוא בן או בת, או באיזה לשון השיר כתוב.

willo1

New member
יפה לך ההתנצלות ../images/Emo8.gif

והוא גר בכפר סבא?! כבר לא ליד איילת?

Saffron

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

א. אף פעם לא אמרתי שהוא גר לידי. הוא פשוט גר באיזור שאני נמצאת בו הרבה. ב. אם אני לא טועה, הוא נולד בכפר סבא ועבר לתל אביב.

:)

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? הוא בטח במקום ה-7 ככה.. :) 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? "אהובי לא בבית, שקט בין החדרים.." + "אלוהים, תעשה שיבוא.. מחכה ביום ובלילה" - לא יודעת למה דווקא השורות האלה.. היא כל כך אוהבת אותו.. 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: השורה הזאת אף פעם לא תשתנה. זה הפרויקט, אז - כל הזמן. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? מתאים!! זה עידן!! 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? חלילה. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אין לי מושג.. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? שקט בין החדרים :(

למעלה