שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo79.gif

אני יודעת שפול זמן לא עשיתי... אז סליחה על זה אבל אני פה בכוחות מחודשים!
מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאניי ראשונה../images/Emo9.gif (נראה לי../images/Emo3.gif) ../images/Emo185.gifמהו שיר השבוע שלכם../images/Emo35.gif מממממממ "אנבל-לי"\יוני בלוך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif או "מה את משחקת בי מה אני מונופול"\יוני בלוך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gifמהו שיר השבוע המקפלייי שלכם../images/Emo35.gif חחיחיחחיחיח מקפלייייי זה תמיד מצחיק אותי../images/Emo6.gif דאמט קשה לבחור.hypnotised... ../images/Emo39.gifמהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם../images/Emo35.gif meet you there ../images/Emo113.gifמהו אלבום השבוע שלכם../images/Emo35.gif עוד סיפור\יוני רכטר../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifחיחח אני בטוחה שהמורה שלך ללשון מאוד גאה../images/Emo34.gif../images/Emo6.gif

loner in love

New member
האמת שכן!!

כי קיבלתי 86 במשווה וכשבאתי לשאול אותה כמה קיבלתי היא אמרה לי את הציון עם כזה חיוך של גאווה של הפנים
[בתחילת השנה היו לי 40ים ואחרי בערך 2 מבחנים או אחד אפילו עליתי ל80ים ואני נשארת על הציון הזה]

loner in love

New member
../images/Emo79.gifשלי../images/Emo79.gif

מהו שיר השבוע שלכם? My Chemical Romance - The Ghost Of You
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Unsaid Things
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Sleeping With The Light On
מהו אלבום השבוע שלכם? My Chemical Romance - Three Cheers For Sweet Revenge

PunK RocK 1o1

New member
אני!:)

מהו שיר השבוע שלכם? Simple Plan - Welcome to My Life מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? 5 CIHH (ראיתי אתמול את הקליפ אחרי מלא זמן ותאהבתי מחדש..
) מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? End Up Like This (זה גם מהימים שבאסטד עוד היו ביחד..
) מהו אלבום השבוע שלכם? מקפליי מאוהב|

beyonce3

New member
../images/Emo98.gifשלי!../images/Emo11.gif

מהו שיר השבוע שלכם?how soon is now?/טאטו מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?help מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?sunshine lover/טוב..לא בדיוק באסטד,אבל מאט.. מהו אלבום השבוע שלכם?200kmqh in the wrong lane/טאטו

../images/Emo124.gifשלי../images/Emo124.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Garbage- Why Do You Love Me
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? All About You
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? WIGTSF
מהו אלבום השבוע שלכם? אמממ אין...

T a l14

New member
קיי

מהו שיר השבוע שלכם:אמ...השיר הזה..של שירי מימון...לאירוויזיון
מהו שיר השבוע המקפליי שלכם:You`ve got a friend ן-She left me
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם:When the day turns in to night

נופר36

New member
אני!

מהו שיר השבוע שלכם? simple plan-untitled מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? not alone מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? losing you מהו אלבום השבוע שלכם? ארממ אין..

Billy4

New member
../images/Emo103.gif

מהו שיר השבוע שלכם?My Chemical Romance-To The End מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Hypnotized מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?--- מהו אלבום השבוע שלכם?My Chemical Romance-Three Cheers For Sweet Revenge

loner in love

New member
../images/Emo45.gifאייל לייק יו

מיי קמיקל רומנס
טווווו דהההההההההההה אנדדדדדדדד [בסוף כזה זה יפה חח]

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif..

מהו שיר השבוע שלכם? jimmy eat world - pain מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? lola מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? build me up buttercup מהו אלבום השבוע שלכם? the killers - hot fuss

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיאאא יש לך שירים של jimmy eat world../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יש מצב שאת שולחת לי כמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifרררר אני מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יש איזה שיר שלהם שאני מחפשת ולא מוצאתתתתתתתתת אם יש לך אותו... ררררררר אני כל כך אוהבת אותך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif [email protected]

למעלה