../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifזה לא חשוב, עצם העובדה שאת מכירה אותם כבר מנחם אותי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gifD
מהו שיר השבוע שלכם?- אלאניס מוריסט-ironic מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?-אממ... לא שמעתי.. אבל נגיד that girl מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?-אני אקל על עצמי וכתוב- המגאמיקס
מהו שיר השבוע שלכם? break away של קלי קלארקסון מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? room on the 3rd floor מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? לא מכירה שירי שלהם... אבל שמעתי השבוע את britney שלהם...חח מהו אלבום השבוע שלכם? מקפליי!!!
מהו שיר השבוע שלכם? Feeder - Feeling a Moment מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? You've Got a Friend מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Mrs Robinson מהו אלבום השבוע שלכם? Feeder - Pushing The Senses
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיווו בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif../images/Emo25.gif כמה יחידות את../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifחפיף מקסימום אפשר להשלים../images/Emo9.gif 5 זה קקי. זה סתם מתיש../images/Emo122.gif... אם רק הייתי נותנת לעצמי לרדת ל-3 החיים שלי היו כל כך הרבה יותר נפלאים... אבל הפרפקציוניזם שלי פשוט לא נותן לי../images/Emo4.gif