שיר נולד

avitalgirl

New member
חזרתי מהגנרלית של שיר נולד

וחבל לכולם על הזמן פיי פיי שלנו יוצא מלך אתם לא תאמינו איזה מדהים הוא היה בשיר שלו - הריקוד שם זה כמו בימים הטובים של היי פייב כולל חליקה על הריצפה וסלטה באויר - הוא אוכל שם את כולם בלי מלח עם כל הכבוד לפליטי כוכב נולד והטלנובלות - חובה לראות!!! חג שמח לכולם

sexit16

New member
לא יודעת עם זה קשור לפורום הזה..אבל

מחר אני הולכת להופעה של שיר נולד ויש לי שאלה עם אפשר להכינס לאחורי הקלעים? או להביא משהו לאמיר? עם אחד השומרים נתן לכם או משהו? בבקשה תגידו לי ביוששש

רוניתפ2

New member
כרטיס למכירה שיר נולד

שלום, לכל המעוניין לרכוש כרטיס אחד לשיר נולד, ליום שישי הקרוב בת"א, שעה : 12:15, שער 8 תחתון, מקום טוב, ב- 55 ש"ח מוזמן לפנות אלי למייל : [email protected], תודה.

aMiRi GiRl

New member
הייתי היום בשיר נולד ו...

את האמת - קצת התאכזבתי..! כי פרסמו ת'מופע כמופע הגדול ביותר והשואו הכי מושקע ובלה בלה בלה...! ות'אמת... זה היה רק הצגת השירים ע"י האומנים ואחרי זה בוחרים ת'שיר של כל הזמנים ע"י SNS כמובן.. ואחרי ההפסקה יש איזה מין מרתון של השירים הכי הכי פופואלרים מהקמת המדינה ועד היום.. הם מדגישים את הרגעים הכי חשובים של המדינה - שכמובן זה נורא חשוב לנו...כדור הבא של המדינה. הרעיון עצמו היה נחמד - אבל כמופע שייחצן את עצמו כדבר הכי גדול - אכזב. ולגביי אמירוש.. הוא היה מדהים כמובן...הוא זז ורוקד ללא הפסקה... וזהו... היה מאד נחמד לראות אותו.. :)) שיהיה לו בהצלחה בהמשך..!!

היום הייתי בשיר נולד

היה יפהההה אמיר היה מדהים שם הכי כוסוןןןןןןן איזה קול נדיר יש לו ובכלל הוא נראה אחלהה כתבתי לו משהו והבאתי לאחד השומרים מקווה שיביאו לוו וזהוו יאללה ביוווו'שש

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifתמונה של אמיר משיר נולד...

רק שבוע עבר וכבר העיניים בצבע שחור

aMiRi GiRl

New member
אני בספק גדול מאד אם כן

אפשר להגיד שאפילו אין סיכוי... תאמיני לי שיש עוד מילונים כמוך... אני חושבת שכמעט לא אפשר להיכנס למאחורי הקלעים רק אם יש לי פרוטקציות... מצטערת...

יאאאאאאאאאאא איזו תמונה יפה../images/Emo99.gif

אמירוש שלי כזה מתוק
כפרה על החיוך הזה
בתאלי תודה מאמי

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &%$#@&%$#@&%$#@&%$#@&%$#@&%$#@ הורס מטריף שלי!!!!!!!!!!!!!
תודה בתאלי
אגב מחר אני הולכת לשיר נולד

mary lou

New member
חחח מיליונים...

הייתי היום והאולם חצי ריק... אפשר לחכות לאומנים כשהם נכנסים או יוצאים (זה לא צריך להיות מסובך מדי לברר מאיפה הם יוצאים, פשוט תשאלו את אחד השומרים. ואם כבר בשומרים עסקינן היה שם אחד ממש ממש שווה
. רק בשביל זה היה שווה ללכת...)

זה רק היום הראשון../images/Emo70.gif

אבל כל ההצגות הולכות להיות מפוצצות במיוחד בצפון.כל הכרטיסים נחטפו כבר לפני חודש.שיר נולד מכר המון כרטיסים לכל ההופעות. אבל בכל מקרה באמת הכי טוב שתחכי בכניסת אומנים או כשהם נכנסים או כשהם יוצאים ואם לא תמצאי את הכניסה(ולא נראה לי שתהיה בעיה למצוא אותה)אז תשאלי את השומרים כמו שיעל אמרה.

אני הבאתי משהו ..

ביקשתי משומר אחד עם הוא יכול להביא לאמיר והוא אמר בסדר והוא הביא את זה לאיש אחד שהוא הלך להביא את זה לאמיר אבל אני מקווה שהוא הביא לוו

mor sh

New member
../images/Emo79.gif שיר נולד ../images/Emo79.gif

חברים, להתחיל לשרשר יש יותר מדי בלאגן

הDVD של שיר נולד

הרגע חזרתי מהקריון אצלינו ועברתי דרך טאואר רקורדס ואמרתי לעצמי... אולי היגיע הDVD של שיר נולד?ואכן הגיע אז כמובן שרכשתי לי עותק
אפילו שמחר אני אהיה במופע אני העדפתי לרכוש אותו איך שראיתי אותו(טוב אמיר זה הדבר הכי יקר לי כידוע
)ועל הדרך רכשתי גם את הדי וי די של טייק ד'את

למעלה