שיר נולד

ברור!!! הייתם צריכים לראות

מה הלך שם היום כל האנשים התנפלו על כל המוצרים הכל כמעט חוסל! כולם קנו את כל המוצרים.

חזרתי לפני כמה רגעים משיר נולד

היה יום הכי מושלם שיכול להיות
אז ככה: הגעתי להיכל הספורט ב14:30 והלכתי לכניסת אומנים לחכות לאמיר.(הוא ידע אני צריכה להגיע)הוא היה בפנים ואחרי זמן מה הוא יצא ודיברנו ואמיר היה כל כך מקסים (כרגיל)ועשינו 2 תמונות והוא אמר שאחרי המופע הוא ינסה להכניס אותי למאחורי הקלעים(היתה הבטחה ממש כבדה).נפרדתי מאמיר ונכנסתי למופע המופע היה מדהים זה כעיקרון מיועד לקהל שחולה על מוזיקה(מישהי כמוני למשל)מאוד נהנתי במיוחד מהחלק השני.בהפסקה הצבעתי לשיר האהוב עלי(עודני ילד ותנחשו למה)וקניתי את מה שנשאר לי לקנות קניתי את התוכניה ואת הסוכריות של שיר נולד(בכל תוכניה יש פוסטר חתום על ידי כל הכוכבים).כשהסתיים המופע חזרנו לכניסת אומנים וחיכינו לאמיר והוא יצא אחרי 5 דקות והכניס אותנו פנימה ודיברנו המון והצטלמנו כמובן ואמיר לקח אותי למדרגות שמובילות לחדרים וקרא לרובם (יהודה לוי,נינט,צביקה הדר,הדס מורנו,הדס מורנו,אביחי מהגיים בויז,לירון לב,יהודה סעדו,ומיכאל קירקילין)והוא הכיר לי את כולם והם היו כל כך מקסימים והצטלתי עם כולם ואחר כך שוחחתי עוד קצת עם אמיר ולקריאת תחילת המופע נפרדנו והודתי לו איזה 1908755 פעם.היה יום מושלם היום ממש אבל ממש מושלם!

למעלה