של מי השורה הזאת

ברררר

New member
../images/Emo79.gifשל מי השורה הזאת../images/Emo35.gif

להפגת הדממה. תנו שורה שאהובה עליכם. הפעם אהובי משכבר הימים: Don't panic אם הקישור לא יעבור אני מתאבדת סעמק.

ובדיוק בגלל השורה הזאת

השיר הזה מעצבן אותי. לא, אנחנו לא, והוא סתם אומר. אני לא אוהבת שסתם אומרים
.

למה את חושבת שהוא סתם אומר???

הוא לא סתם תקע את זה בשיר כי הוא חושב שהאחרים יגידו שזה יפה.. אני בטוחה שיש לזה משמעות

למה?

מהיכרות שלי עם אנשים, בעיקר. יש לזה משמעות, וגם אני בטוחה שהוא לא שם את זה סתם, אבל זה ריקני נורא. בוא נלך כולנו לגור בבית ברביות. פה לא יפה. פה 78% מהיתומים בזימבבואה התייתמו בגלל איידס. פה כל שתיים וחצי דקות מישהו בארצות הברית נופל קורבן להתעללות מינית. פה, בשנה בה יצא השיר הזה, התאבדו 30,622 אנשים. פה גם זכיתי להכיר שניים מהם ^^. פה אתה קם בבוקר ומוצא שעובדת סוציאלית לקחה את החברה הכי טובה שלך. יפה, הא?

תשארי אופטימית

אין מה לעשות,את חיב ואני חיה ואנחנו צריכים להיות מרוצים להיות מהעולם הזה כי לחיות זה מתנה,ואת צריכה להגיד תודה אני יודעת שזה קשה

ברררר

New member
קורט קוביין התאבד ../images/Emo11.gif

[ גם אם אני הייתי בעלה של קורטני לאב הייתי מתאבדת]

נכון

דבר ראשון קורט התאבד כי העולם חרא ואני מסכימה איתנו העולם שלנו באמת חרא אבל אני עדיין חושבת שצריך להשלים אם זה ושוב העולם חרא! דבר שני לא בטוח שקורט התאבד הוא אולי נרצח דבר שלישי מאיפה את יודעת מי זו קורטוני לאב..את מכירה אותה ויודעת עליה דברים?

MarishA M

New member
היא זמרת משו כזה..לא??

שחקנית..אני יודעת מה.. אבל השם שלה מוכר לי.

sf59

New member
נכון שהעולם לא מושלם אבל../images/Emo26.gif

יש בו גם הרבה דברים יפים. השיר הזה מאוד מעודד אותי, אולי זה המוסיקה והקול של כריס,

MarishA M

New member
../images/Emo185.gif MINE

There’s Nothing Here To Run From ‘cos Yeah Everybody Here’s Got Somebody To Lean On ---------------

sf59

New member
שלי../images/Emo26.gifאחד השירים המקסימים

Oh All That I Know There’s Nothing Here To Run From ‘cos Yeah Everybody Here’s Got Somebody To Lean On

דיתוּש

New member
מממ...../images/Emo13.gif

And We Live In A Beautiful World Yeah We Do Yeah We Do We Live In A Beautiful World זה תמיד מעודד אותי כשהוא אומר את זה.
נ.ב. פגשתי את oh-da (אוהד) שהיה מנהל הפורום המקורי הזה אתמול!

השיר האהוב עליי../images/Emo99.gif

Bones Sinking Like Stones We Live In A Beautiful World There’s Nothing Here To Run From ‘cos Yeah Everybody Here’s Got Somebody To Lean On

0mroosh

New member
חג שמח.../images/Emo9.gif

cos Yeah Everybody Here’s Got Somebody To Lean On אני אהובך משכבר הימים!

למעלה