"ואת הלכת אני לבד עושה ביד" המילה הבאה "להפסיד" תנו שורה
ש שחקנית של החיים New member 20/2/05 #20 ../images/Emo95.gif"אני אלוף בלהפסיד... וכשעצוב לי את הראש אני מוריד" ומילה...נו נראה לי זה יהיה קל גוזל
../images/Emo95.gif"אני אלוף בלהפסיד... וכשעצוב לי את הראש אני מוריד" ומילה...נו נראה לי זה יהיה קל גוזל
ס סקוויד New member 20/2/05 #24 "כיווץ אחד ממנה...ותכף אני עף" "חשבתי שאולי אני אגש אליה אתחיל לדבר אני אזמין לה משקה אבל עד שיהיה לי את האומץ אני ואת בלונדינית נחכה " זה דורש להמשיך מילה הבאה הזיות
"כיווץ אחד ממנה...ותכף אני עף" "חשבתי שאולי אני אגש אליה אתחיל לדבר אני אזמין לה משקה אבל עד שיהיה לי את האומץ אני ואת בלונדינית נחכה " זה דורש להמשיך מילה הבאה הזיות
ב בצה17 New member 20/2/05 #28 אויי נו זה קלל "מילה אחת מאלילת הבלונד.. תיראי אותי מרגיש כמו *ג'ימס בונד*" מרלין מונרו המילה שלי היא >> "מפיק"
אויי נו זה קלל "מילה אחת מאלילת הבלונד.. תיראי אותי מרגיש כמו *ג'ימס בונד*" מרלין מונרו המילה שלי היא >> "מפיק"
ב בצה17 New member 20/2/05 #30 אה אפשר להמשיך כמה פעמים? "נקבל החלטות, נחוקק גם חוקה אבל קודם... תחזרו בתשובה" חייל של מאה שערים|סמיילי עם כיפה| אממממ נשחיל איזו מילה>> "מבסוט" נירא אתכם יודעים את זה!!P:
אה אפשר להמשיך כמה פעמים? "נקבל החלטות, נחוקק גם חוקה אבל קודם... תחזרו בתשובה" חייל של מאה שערים|סמיילי עם כיפה| אממממ נשחיל איזו מילה>> "מבסוט" נירא אתכם יודעים את זה!!P:
H Hezi The One New member 20/2/05 #31 משום מה... אני כמעט בטוח שהמימלה הזו הייתה או ב"זמן ניכר" או ב"פקיד אפרורי" ואממ שמעתי אותם פעם אחר בעצם את זמן ניכר פעמיים אבל אממ לא זוכר ולא יכול לבדוק
משום מה... אני כמעט בטוח שהמימלה הזו הייתה או ב"זמן ניכר" או ב"פקיד אפרורי" ואממ שמעתי אותם פעם אחר בעצם את זמן ניכר פעמיים אבל אממ לא זוכר ולא יכול לבדוק
H Hezi The One New member 20/2/05 #34 זה קל... "מה שלא עשיתי לא יצא לי כלום הכל כמו מבוי סתום" מילה הבאה מזוזה XD תנסו
M MORAN 007 New member 20/2/05 #36 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בכלל לא מ"מחייל של מאה שערים" את טועה פה!
ס סקוויד New member 21/2/05 #37 אוי נחמד יש מהשיר "אין לי אויר" - "לא רוצה ללכת או להישאר" ויש מהשיר "רוצה ללכת" - "ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר" שזה די דומה מהשיר "את דומה לכלב" - "את דומה לכלב נובחת בלי סיבה לא רוצה להירגע גם לא לרגע" זה מה שמצאתי מילה הבאה גשם זה קל come on
אוי נחמד יש מהשיר "אין לי אויר" - "לא רוצה ללכת או להישאר" ויש מהשיר "רוצה ללכת" - "ואת רוצה ללכת ואת לא רוצה להישאר" שזה די דומה מהשיר "את דומה לכלב" - "את דומה לכלב נובחת בלי סיבה לא רוצה להירגע גם לא לרגע" זה מה שמצאתי מילה הבאה גשם זה קל come on