גם אני אוהבה!!! אבל בבי"ס שלנו מסיימים בי'.
F Fully Alive New member 24/3/10 #26 ../images/Emo85.gif גם אני אוהבה!!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif אבל בבי"ס שלנו מסיימים בי'.
../images/Emo85.gif גם אני אוהבה!!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif אבל בבי"ס שלנו מסיימים בי'.
B BehindClosedDoors New member 21/3/10 #22 אני רוצה לבקש חופש ביום הזה, אבל ../images/Emo223.gif יש בעיה של מחליפות אצלנו ואם אני אהיה חסרה אז זו תהיה בעיה. מצד שני, אני כל הזמן משתדלת להגיע וזה די פוגע בי שאני לא יכולה לקחת חופש... אני חושבת שאני אדבר על זה עם המנהלת/אחראית עליי בשירות. מותר גם לי, לא? רק יום אחד. ><
אני רוצה לבקש חופש ביום הזה, אבל ../images/Emo223.gif יש בעיה של מחליפות אצלנו ואם אני אהיה חסרה אז זו תהיה בעיה. מצד שני, אני כל הזמן משתדלת להגיע וזה די פוגע בי שאני לא יכולה לקחת חופש... אני חושבת שאני אדבר על זה עם המנהלת/אחראית עליי בשירות. מותר גם לי, לא? רק יום אחד. ><
S SuperUkeChan New member 17/3/10 #6 ../images/Emo121.gifבעיקרון כולם טובים לי~ אבל ב11.4 יש לי מתכונת בתנ"ך אז אני מעדיפה שזה לא יהיה ב6... אבל אם כולן יוכלו רק בתאריך הזה אני אבוא, אל דאגה
../images/Emo121.gifבעיקרון כולם טובים לי~ אבל ב11.4 יש לי מתכונת בתנ"ך אז אני מעדיפה שזה לא יהיה ב6... אבל אם כולן יוכלו רק בתאריך הזה אני אבוא, אל דאגה
N NoAmItA ChAn New member 18/3/10 #12 יאללה, להראות נוכחות!! קדימה, חברים וחברות. גם אם אתם חדשים ולא מוכרים, וגם אם אתם בקאמבק לפורום - תבואו!
יאללה, להראות נוכחות!! קדימה, חברים וחברות. גם אם אתם חדשים ולא מוכרים, וגם אם אתם בקאמבק לפורום - תבואו!
H Hadar way New member 18/3/10 #17 ../images/Emo45.gif הכל טוב לי אבל תכלס מה שתגידו אני צריכה רק לןדעת כמה זמן קודם כדי שלא יהיו לי בעיות הורים
../images/Emo45.gif הכל טוב לי אבל תכלס מה שתגידו אני צריכה רק לןדעת כמה זמן קודם כדי שלא יהיו לי בעיות הורים