לתת-את הנשמה ואת הלב לתת לתתכשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת,לתת... לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך,מכל מבט.
על קו החוף ישוטטו הילדים, שושן אדום אני אקטוף לשערך כשמעלינו חופה של כוכבים. אהובתי הביטי איך יורד היום כמו חלום, כמו חזיון תעתועים, ואם את מרגישה אותי רחוק פתאום אל תפחדי זה רק לכמה רגעים.
עיגולים של שימחה ואור גנוז בנישמת אפך עמוק בלב עיגולים של כאב אתה שונא אתה אוהב. יהללו,יהללוך מלאכים ולא תאבד דרכך בזהר ובחשכה שמחות קטנותיאירו כנצנוץ הכוכבים. לחיי התמימים ודוברי האמת ולכל החיים את חייהם באמת שזוכרים את השמש ונוגעים באויר שיודעים אהבה שאינה בת חלוף.
"ניצמדת לכתפי מטוס של קרב ממריא הרבה דברים קורים כשאת לוחשת לעברי בוא ונרקוד נרקוד ביחד בוא ונרקוד נשכח בואי נרקוד נשכח את כל הפחד בואי נרקוד נשכח ... אני לא מתייאש כשהתיזמורת מפסיקה סוגרים כאן בחמש,אז יש לנו דקה"...
כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה ומעיני שלי טיפטוף מקומי כי יש סדק בלב אהבה כשהלכת מכאן לא ידעת לאן מיסגרת פני בחלון אבל גם בתמונות לפעמים הדמויות מקשיבות לתקתוק השעון ואולי... אתה פה חסר לי אתה כאן אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי....
שואל הלב ומצפה לראות אותך אני חולמת יום וליל אני רוצה אותך אותך וכדומה מתוך הערפילים האם תזכור רוחות הסתיו אשר ליטפו אותך אותך אני זוכרת יום וליל אותך ליבי שואל ומתפלל אותך הוא מאבד ולא חדל אותך אותך אני חולמת עוד לראות אותך גם אם חלפו ימים מאות אותך לאחוז ביד ולהגות אותך אותך לנשום מן הפרחים מן השיכר אותך מתוך הצוף מתוך הדבש מן המתיקות אותך אותך וכדומה מתוך הערפילים ולא נותר לי אלא חלומי לראות אותך.