שרשור ציטוטים משירים עם המילה אהבה

LCA

New member
מאוהב/ "להקת עדן"

מאוהב, נורא קשה להפרד שאוהבים כשלמעלה זה נכתב בכוכבים לפעמים כשהדרך מובילה לשומקום ואתה נישאר ביד רק עם חלום שיורד בי גשם את נירטבת אני בוכה ואת דואגת אני מרגיש שאת יודעת שעוד לא מאוחר מאוהב, כל שתבקשתי תמיד אתן מאוהב, את עצמי אליך מחפש מאוהב, כי את המציאות שבחלום לא איכפת לי מה אומרים ככה זה כשאוהבים, כלום לא משנה גם לא מילים for youre love, אם היתי רק אוהב אותך יותר מנסה מתוך השקט לדבר אם נחפש אולי דמעה ביחד יותר אהבתי תצעק לשקחת אני מרגיש שאת יודעת שזה לא מאוחר! מאוהב, כל שתבקשי תמיד אתן מאוהב, ככה זה כשאוהבים כלום לא משנה גם לא מילים

niva99

New member
נע

בין אהבה שאין לה סוף אבל הסוף הזה נראה לי מקולל הולך בין אנשים ברחוב צועק אוהו תגידו לה. עכשיו אני מרגיש כאילו לא הכל אבוד זה זז בבטן והורס את צעדי אני חושב שהאהבה שלי זה הדבר הכי חשוב היא לא יודעת מה עובר עלי.

מוותק

New member
../images/Emo168.gif"אני אוהב אותך

בגלל שאני אוהב אותי אני פותר את בדידותך ואת את בדידותי אני אוהב אותך ואת אותי ואם תראי לי את שלך אני אראה לך את שלי..."

niva99

New member
לא עוזב את העיר

עבור אף אחד אנחנו שניים תמיד בינינו אלוהים אחד ואת עבורי כמו שתיקה רכה ובין כך או כך לא עוזב גם אותך.

ghatto

New member
יש איי שם

יש איי שם משהו חושב עלייך משהו רוצה אותך נורא יש איי שם

הכוכבת

New member
אבל בלילה איך בכיתי

אבל בלילה איך בכיתי, איך הרטבתי את הכר למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר?

דנה551

New member
שירי אהבה

אהוב יקר/רונית שחר אהוב יקר לא עצרת אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי קר בלילה

דנה551

New member
ועוד אחד

שבועה/רמי וריטה קלינשטיין בלי מילים אלייך אדבר גוף יאמר ראשון אחריו הלב רוצה אותך כל נשימה, אהוב שלי חבר יודעת שאסור לי לוותר

דנה551

New member
אחרון למרות שיש לי המון

אהבה קצרה/מאיר בנאי וארקדי דוכין את היית יפה כל כך אז במסיבה בעינייך השתויות הצעת לי אהבה האורות עמומים ואנחנו כבר עוזבים

למעלה