שרשור

didalf

Well-known member
יווו שירנע תודה../images/Emo24.gif|מיאוהב| ../images/Emo109.gif

עוד אובסביבית כמוני

לכולםםםםם../images/Emo70.gif

טוב אז תקשיבו שלחתי לפדרו דמיאן מייל אל כל מה שקורה פה בישראל ועל ההסכם שלהם עם יאיר דורי והכל והוא כתב לי שבטוח הם באים רק שהם עדיין לא יודעים באיזה תאריך! ועוד משהוו יאיר דורי ביקש 5000 חתימות בשביל להסכים אני לא יודעת באמת מה קורה פה אבל אני השגתי היום בבית ספר שלי 50 חתימות אז תנסו גם אתם להשיג חתימות

מה שכתבתי והתשובה שלו

מי שרוצה תרגום שיגיד לי פדרו דמיאן: No tengo la fecha pero seguro vamos, gracias אני: Hola Pedro Espero mucho que leas este mail y que me lo respondas. Me llamo Hadar y soy de Israel y te quiero decir que estoy muy triste porque hace mucho que estoy esperando ver a los chavos de RBD. Ya desde clase 406 que soy su fan y quiero verlos. Aproximadamente 5 años. Ya se que Yair Dori lo impide pero tiene que ver alguna solucion... nostros estamos sufriendo muchisimos porque no vienen. Quiero saber porque anunciaron la fecha 10.7 si ya desde un principio no podian venir... Yo estaba muy feliz cuando me dijeron que iban a venir! No es justo. Te pido, te suplico que vengan. Con mucho amor, Hadar. Ojala y vengan...

ג ב ש ו ש

New member
איזה יופי../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

כל הכבוד על היוזמה. זה שהם באים שמענו עלייהם חחח..אני כבר לא יודע אם לחכות לזה,מה שיהיה יהיה.

redsnowhite

New member
אני כבר לא יודעת מה לחשוב, מיאיר דורי../images/Emo124.gif

הפקות קיבלתי הודעה רשמית שלעת עתה הם לא מגיעים לארץ
אני אנסה לבדוק את זה שוב

redsnowhite

New member
אימתתי זאת, הם לא מגיעים לארץ../images/Emo124.gif

כשיהיה תכנון להביאם, אתם תדעו

פדרו דמיאן בעצמו כתב לי שהם מגיעים

ואני שלחתי לו גם עוד מכתב לפדרו ואני יגיד לכם מה הוא כתב לי

redsnowhite

New member
אני ביררתי עם יאיר דורי הפקות../images/Emo124.gif

יותר אמיתי מזה אני לא חושבת

תקשיבי יאיר דורי ביקש 5000 חתימות

ואז הוא יסכים לכן לדעתי כל אחד בבית ספר שלו זה להחתים אנשים אני החתמתי היום בעצומה בכתב 60 חתימות תחתימו גם אתם

redsnowhite

New member
הוא לא ביקש ממני שומדבר כזה../images/Emo124.gif

ואני דיברתי עם מקור אמין ולא עם שרים המורדים או משהו בסגנון.. יש לנו קשרים של אמת עם יאיר דורי הפקות.. למי הוא אמר בדיוק

m o r 1 0 2

New member
סרט מושלם,ראיתי אותו פעמיים../images/Emo99.gif

אני חולה ברמות על זאק

didalf

Well-known member
שירנעעעעעעעעעע../images/Emo124.gif ../images/Emo109.gif

תראייייי
יש לך תתמונה הזאת בלי כתובת

לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

גמאני מחפשת את הסט הזה בנרותתתתת !!!

למעלה