Astronomy Domine

vegetable man

New member
לדעתי

כל מי ששומע את הפלויד צריך להיות קצת אינטליגנטי, כך שטיפשה בטח לא. בכלל, יש פה המון אנשים בגילך, אני חושב שזה ממש נהדר. פינק פלויד תמיד תמשוך מעריצים חדשים וזה דבר מדהים, מראה עד כמה הצליל שלהם עדיין רלוונטי. אני זוכר שגם אני (אפשר לחשוב שאני היום בן 80) לא עיכלתי את השירים שלהם, ובפרט של סיד, בקלות. עדיף באמת, להתחיל על שירים בהם יש לחן. לגבי שירים לא מולחנים, כמו Interstellar זה עניין של הרבה שמיעות, אבל ברגע שמכירים יותר מתאהבים במעברים שיש שם, שלא יחזרו עוד, כי האלבום הזה תקופה בפני עצמה.

oribarak

New member
ניסיתי!!!!!אבל קשה מדי

אני הבנתי את המילים, לא הבנתי את הקשר ביניהם..וואו

vegetable man

New member
אם כך

הנה ניסיון שלי לתרגם: וקודם כל הנאום במגאפון של פטר ג'נר כפי שאני מצליח לשמוע: "Moon in both..." "...Scorpio, Libra..." "...Pluto was not discovered until 1930..." "...seconds to (טיסה?)..." "...all systems satisfied..." באמצע השיר אני שומע: "...just completed orbital..." ולשיר עצמו, בתרגום מאוד לא מחייב, בלי קשר הכרחי בין מילים... "סיד וירוק שקוף, נוף נוסף, מאבק בין הכחול שפעם הכרת לרחף תחת הצליל שמהדהד מסביב למים המכוסים קרח מתחת לאדמה צדק ושבתאי אוברון, מירנדה, טיטניה נפטון טיטן כוכבים יכולים להבהיל סימנים מעוורים (באופן) שטוח, פליק, פליק, פליק, בלאם, פווו מדרגות, להוריד קנה-מידה להעז (לגלות) של מי מקום המסתור סיד וירוק שקוף, הצליל שמקיף את המים המכוסים קרח מתחת לאדמה סיד וירוק שקוף, הצליל שמקיף את המים המכוסים קרח מתחת לאדמה" נשמע קצת כמו אסטרונאוט בשעת טיסה לחלל, שאמור לחקור את הירחים של צדק שבתאי ונפטון. אירופה, אחד הירחים של צדק, מכוסה אוקיינוסים של קרח..

vegetable man

New member
והמילים באנגלית כמובן

לא הצלחתי להדיק לצד שמאל אז ויתרתי, בכל אופן Lime and limpid green a second scene a fight between the blue you once knew Floating down the sound resounds around the icy waters underground Jupiter and Saturn Oberon, Miranda, Titania, Neptune titan stars can frighten Blinding signs flat flicka flicka flicka blam pow Stairway, scale down, dare whose lair Lime and limpid green, the sound surrounds the icy waters underground Lime and limpid green, the sound surrounds the icy waters underground

שלום חן

New member
שיר מאוס....

עם הזמן כששמעתי אותו מ"ס פעמים הכימיה ביני לשיר נגמרה משום מה ואני מדלג עליו בד"כ.

למעלה