Hunting Bears

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
../images/Emo79.gifHunting Bears

אחרי הפסקה ארוכה מפרויקט ביקורת השירים, אנחנו חוזרים לאותה הנק' שבה הפסקנו פעם שעברה. האלבום אמנזיאק, רצועה מספר 8
Hunting Bears(קטע אינסטרומנטלי) או בעברית ציד דובים מה אתם אומרים על הקטע הזה? האם יש חוט מקשר בינו לבין שאר השירים באלבום? ולמה השם שלו? האם יש קשר לדובים שמעטרים את הקונספט ואת האלבומים של רדיוהד מאז Kid A? אולי הקטע הזה הוא סוג של מסר לגבי האלבום שעבר? אמנם זה רק איך שאני חווה את השיר, אבל השיר תמיד העלה לי קונוטציות של מערב פרוע, של ציד איילים אי שם בדרום אמריקה. יכול להיות שהשם הוא בגלל הסגנון הכמו-מקסיקני? אישית מאוד אהבתי את הקטע, וכמו שאר האלבום, הוא מאוד מתאים ללילות שקטים, שהשיר מפלח את הדממה. ככה אני אוהב לשמוע אותו בכל אופן. יהיה נפלא אם אנשים יחזרו להגיב כמו בתחילת הפרויקט, כי היו פה הרבה דעות מעניינות במשך הזמן, ולאט ולאט אנשים נמנעו מלהגיב, עד שהיה צורך לקחת הפסקה. זכרו שלא כל אחד צריך לנתח את השיר בצורה אקדמאית. אם כל אחד יגיד רק מה השיר מעביר בו, אם הוא התחבר אל השיר או לא וכדו', זה אמור להספיק ולהיות נחמד מאוד בפני עצמו.

libro

New member
אני הרי לא מסתכל על החוברת בדיסק

ובמחשב ב MP3 - מה שאני רואה כבר שנים זה hunting bears מוזר. גם כל הגרסה של HTTT שיש במחשב היא שונה קצת מהמקורי שיש לי.במחשב יותר ארוכה, למשל בשיר i will היא מתחילה בניגון גיטרה ובמקורי רק אקורד אחד מת'ום מתחיל לשיר.. ושאר השירים גם קצת יורת ארוכים בכמה שניות.

כנראה אתה מקשיב לגרסא שהודלפה

לרשת טרם יציאת האלבום..... הם אמרו בזמנו שהם עוד עושים שינויים...

אני צלולה עכשיו. :דובי-ציד ../images/Emo70.gif

השם ישמור ~_~. (לצוד דובים זה יהיה ברס האנטינג. האנטינג ברס יכול להתפרש בהקשר הזה אבל זה רק אם ישולב במשפט כמו i'm האנטינג ברס.
דובי ציד דובי ציד!

vegetable man

New member
איפה סוזי סרפרייז כשצריך אותה?

שני התפישות נכונות - זה יכול להיות גם "דובי צייד", וגם "צדים דובים" - תלוי בהקשר, אבל ככותרת, אי אפשר לדעת. כך או כך, השאלה שצריכה להישאל, היא למה קראו לזה ככה? לדעתי הכוונה היתה "צד דובים" במובן של "הורג כל מיני מחשבות רעות ומפחידות שמציקות ומעיקות בראש". ובאמת, כשמקשיבים לצלילים האלה, זה גורם לי לחשוב על לשבת בחדר לבד, לחשוב על רעיונות, ממש כמו שג'וני עושה עם הגיטרה ושומעים את כל רעשי הרקע האלה. הנגינה האיטית בגיטרה, ללא ליווי, זה כמו לחלום בהקיץ, לבד, מנותק. זו התחושה שזה מעביר.

ממה שאני יודע, מדובר אכן בציד דובים

שכן את הדובים המופיעים באלבומים של רדיוהד (kid a ו amnesiac ) מלווה גם סיפור...אני לא מכיר את כולו אבל מדובר בדובים שהם זן נכחד...מכיוון שצדים אותם... יש על זה סיפור איפשהו..צריך למצוא אותו..

kittycatbone

New member
הרעשים האלה

שיש כזה ב"הפסקות" זה נראה לי כזה כשמזיזים את האצבע על המיתר על הסריגים בין סריג לסריג בלי שלוחצים. תמיד כשאני עושה את זה זה עושה לי רעש כזה ומזכיר לי את הקטע הזה! כל מקרה... זה מתקשר למה שאמרת! להרהור כזה... של לשבת לבד.. לנגן איזה "סתם" קטע כזה בגיטרה, ולרפרף ככה בין הצלילים בגיטרה על המיתרים..

kittycatbone

New member
אפשר לפרש את זה

כ"לצוד דובים" וכמו שאמרת כ"דובי ציד"... לדעתי לפחות^^

Paranoidd

New member
האנטינג ברס..

באמת קטע יפה....והקטע הזה הוא עוד אחת מהסיבות שאני אוהב להקשיב לאמניז'יאה ככה אחרי יום מעצבן או משמרת קשה בעבודה....והאנטינג ברס באמת מצליח להרגיע קצת....אני לא יודע מה הוא אמור להעביר אבל לי הוא מעביר שלווה ורוגע....מוזר כי השם של הקטע קצת מרמז ההפך... ואני תמיד חשבתי שהדובים הם אותם דובים מקיד איי.... חייב להיות קשר... בקיצור קטע מעולה...שלפי דעתי ממש משקף את האלבום כולו..מבחינת האוירה..

libro

New member
הקשר

באמת יש קשר בין קיד א ואמנזיאק, החומרים שלהם נוצרו ביחד במשך 3 שנים. ואז בגלל כמות העבודה שמשקפת גם את כמות זמן העבודה (תקופה לא קצרה) הוחלט לפלג אותם ולסדר את הטראקים בני אלבומים נפרדים, קיד א 2000, אמנזיאק 2001. זו הסיבה שיש שני morning bell/s, הראשון יצא בקיד א.

lifahead

New member
הקטע הכי יפה בכל הדיסק

אני ממש אוהבת אותו.. ממש גורםלי הרגיש לא בנוח כזה..

למעלה