Hunting Bears

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

LostChild

New member
ניק דרייק

יש לא מעט דמיון בין היצירה הזו ל-Horn של ניק דרייק

אכן....הדמיון בהחלט שם....לא שמתי

לב לזה עד עכשיו.... ניק דרייק פשוט גאון..

Gigantic Boots

New member
למה עילגות? ככה בערך מנגנים את זה

רק כל הקטע של השיר זה האפקט של הדיליי והכירסום של המייתרים, וזה אין לאף אחד מאיתנו...

Roy1232

New member
חח לי יש מולטי אפקט

אבל, אני אוהב רק שיר אחד באמניזיאק, אז אני לא אנסה לנגן את השאר
חח איזה לא קשור אני... כותב פעם בחודש הודעה לא קשורה כזאת אניווי תסלחו לי

Roy1232

New member
כי זה אלבום מאוד מאוד פלצני...

הרבה יותר מדי לטעמי. ובכלל, אני לא יודע אם זה ככה אצל כולם, אבל הגרסה שהורדתי היא באיכות לא ממש טובה... יכול להיות שבגלל זה זה גם הרס לי. אבל ת'אמת... בKID A יש עוד יופי מסויים. באמניזיאק, רק knives out
שאיכשהו מזכיר לי מאוד שיר אחר שלהם... נראה לי שאת אלקטיונירינג

Roy1232

New member
כמעט כל השירים שם מנסים להישמע

בעלי ייחוד, ולי זה סתם נשמע כמו...
בכל אופן לא אהבתי גם את החידוש שעשו למורנינג בל, ואין מה לדבר על הסרדינים שמעוכים בקופסה
. תמיד הייתה לי בעייה עם מה שקרה לרדיוהד אחרי קומפיוטר... אבל למדתי איכשהו לחבב את קיד א. עם אמניזיאק זה פשוט לא קורה

kittycatbone

New member
הממ...

אני מניחה שעל טעם ועל ריח ... אבל אולי עם הזמן תבין את היופי שבשירים

kittycatbone

New member
מוזר שרק את

knives out אתה אוהב מהאלבום כשיש שם את pyramid song שהוא אחד המדהימים [ואזמה שאני אומרת כמעט על כל שיר של רדיוהד מדהים!! חח].. בכללי אני חושבת שזה אלבום מעולה! אולי את קיד א' הייתי אוהבת יותר, כי יש בו יותר גאונות והרגשה של אלבום שלם אחד. אבל אמניזיאק בהחלט אלבום מעולה בשבילי, ואני אוהבת כמעט את כל השירים אם לא את כולם מאוד! אהה, ומה מוריד? קונים
חיח

דווקא באמניזיאק אני מקבל יותר את

ההרגשה של אלבום אחד שלם, ובקיד א' חסרה לי התחושה של החיבור בין השירים. כאילו הכל באמניזיאק מכושף כזה ושייך לעולם משל עצמו.

kittycatbone

New member
דווקא?

אני מבינה למה אתה מתכוון באמניזיאק... אבל כל פעם כשאני שומעת את קיד א' זה פשוט מפתיע אותי איך חצי מהשירים שם מתחברים... ואני לא מתכוונת רק בצורה ברורה כמו אידיוטיק ומורנינג בל.. אבל למשל everything in it's right place וkid a ממש מתחברים כזה אחד אחרי השני, אופטימיסטיק וin limbo... ובאלבום הזה, הכי מכולם, כשאני שומעת אותו, אני מרגישה כאילו אני שומעת שיר אחד ארוך מאשר רצף של שירים...!

למעלה