היום בתפוז אנשים

Miss CB

New member
Q - Quarrymen

לקח לי זמן... ידעתם שאין שיר אחד של הביטלס שמתחיל ב-Q?!

אין לי x

אבל יש לי y הרבה You've Got to Hide Your Love Away yer blues Yesterday Your Mother Should Know יש עוד אבל נסתפק בזה

הייזל

New member
../images/Emo153.gifתחרות סיפורים קצרים../images/Emo153.gif

בפורום "כותבי מדע בדיוני"(438) נערכת תחרות סיפורים קצרים גם השנה. התחרות תחל ב 1.8.03. תאריך אחרון לפרסום סיפורים הוא 13.8.03 שאז ייבחרו 10 הסיפורים היותר מוצלחים וייערך סקר שבו תבחרו את הסיפור המוצלח ביותר. שלושת הסיפורים שיזכו למירב הקולות יזכו בפרסים. נושא התחרות השנה: מעברים על הסיפורים להיות מפורסמים בפורום כותבי מד"ב. לא יתקבלו סיפורים בעלי מעל ל 1500 מילים (שזה פחות או יותר סיפור שנכנס להודעה). לא יתקבלו סיפורים שיפורסמו כלינק או כקובץ מצורף או שישלחו אלינו(המנהלות) במייל. נא לרשום בכותרת ההודעה שזהו סיפור לתחרות כדי שאפשר יהיה להמשיך לפרסם סיפורים בלי קשר לתחרות. (פינת תמונה סיפור או תרגילים בכתיבה יוצרת) מותר לפרסם יותר מסיפור אחד אבל שימו לב! כל סיפור בפתיל נפרד. אנחנו בהחלט מצפות לתגובות מאנשים על הסיפורים שפורסמו. ניתן לפרסם סיפור מחדש אבל לפרסם אותו באותו הפתיל של הסיפור המקורי עם הבהרה שזאת גירסה נוספת.

הייזל

New member
../images/Emo153.gifתחרות סיפורים קצרים../images/Emo153.gif

בפורום "כותבי מדע בדיוני"(438) נערכת תחרות סיפורים קצרים גם השנה. התחרות תחל ב 1.8.03. תאריך אחרון לפרסום סיפורים הוא 13.8.03 שאז ייבחרו 10 הסיפורים היותר מוצלחים וייערך סקר שבו תבחרו את הסיפור המוצלח ביותר. שלושת הסיפורים שיזכו למירב הקולות יזכו בפרסים. נושא התחרות השנה: מעברים על הסיפורים להיות מפורסמים בפורום כותבי מד"ב. לא יתקבלו סיפורים בעלי מעל ל 1500 מילים (שזה פחות או יותר סיפור שנכנס להודעה). לא יתקבלו סיפורים שיפורסמו כלינק או כקובץ מצורף או שישלחו אלינו(המנהלות) במייל. נא לרשום בכותרת ההודעה שזהו סיפור לתחרות כדי שאפשר יהיה להמשיך לפרסם סיפורים בלי קשר לתחרות. (פינת תמונה סיפור או תרגילים בכתיבה יוצרת) מותר לפרסם יותר מסיפור אחד אבל שימו לב! כל סיפור בפתיל נפרד. אנחנו בהחלט מצפות לתגובות מאנשים על הסיפורים שפורסמו. ניתן לפרסם סיפור מחדש אבל לפרסם אותו באותו הפתיל של הסיפור המקורי עם הבהרה שזאת גירסה נוספת.

The Mad Hatter

New member
כולם עזבו (ורק אני חזרתי)

(לא ידעתי לאיפה לשרשר את זה) למי שתהה לאן נעלמתי (שזה אני והחבר הדמיוני שלי, כנראה) הייתי בחו"ל מבלי להודיע על ההיעלמות. טוב, חזרתי עכשיו ממחנה חביב בצרפת בו הייתי מוכרת בעיקר כ"זו שאוהבת את הביטלס". לא יודעת למה, האמת. ובנוסף קיבלתי הרעלת let it be אבל לונורא. נתגבר. :)

Miss CB

New member
בדיוק רציתי לאמר...

ראיתי הודעה שלך בשרשור קודם! היי! תהיתי איפה את באמת... לפני כמה ימים ראיתי (פעם וחצי
) את עליסה בארץ הפלאות וחשבתי עלייך ועל הכינוי השווה שלך
... הרעלת לטאיטבי... חחחח...

Another Girl

New member
רק לידע כללי...../images/Emo63.gif

מה בדיוק התסמינים של הרעלת Let it be?
ודווקא כן שמתי לב להיעלמותך המחשידה...

למעלה