Our Chemical Week

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo115.gif Our Chemical Week ../images/Emo115.gif ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של MCR ? שיר השבוע בכללי ? אמן/אלבום השבוע ? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? דבר טוב/רע שקרה השבוע ? ציטוטי השבוע ? תכנונים לשבוע הבא ? תמונת השבוע ? מדגישומטיק http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שיהיה שבוע נפלא

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifניאמץ

שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ? V
אמן/אלבום השבוע ? סופר ג'וניור, שייני, ביסט, גירלס' ג'נריישן, דבסק, ט'ה טראקס. קאט-טון, היי! סיי! ג'אמפ!, אראשי, מיאבי, גאקט. ו, אמ, דברים רנדומאלים שכאלהXD
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט-
לא נראה לי שראיתי משו מיוחדO: אולי כן. לא זוכרתO: ספר-
תוכנית- דוקטור הו, פרוייקט מסלול, אחים ואחיות, המפץ הגדול
וידיאו- עזבו אני אוותר מראשXD
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
המחשב הנייד שלי חזר:)
הכונן החיצוני נפל ומת>>;
עברה המתכונת בתנ"ך
עברה המתכונת בצרפתית
ציטוטי השבוע ? בו לא זוכרת~
תכנונים לשבוע הבא ? מחר מתכונת בפסיכולוגיה T_T ומחרתיים אני נוסעת לחברה בחיפה עם עוד חברה, לכבוד יום העצמאות~ ואמ... ביום רביעי לאח שלי יש טקס סיום קורס קמ"נים...
תמונת השבוע ? בו, לא היה משהו ספציפי~ אז נשים שייני בדראג. קוריאנים בדראג זה תמיד טובXD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifועוד אחת... כי אני חייבת, באמת../images/Emo7.gif

היצ'ול עם באנגסין [מבטאים את זה באנגשיןXD], החתולה החדשה באופן יחסי שלו~~ אני מניחה שמתישהו כבר הצפתי פה את הפורום בתמונות שלו עם היבום [החתולה הראשונה והשמנה שלו~] ובטח גם תמונות רק של היבוםXD ואם לא, אז תגידו לי ואתקן את זה
אניווייז, יש לי גם סרטונים של באנגשין והיבום ביחד3: ושל היצ'ול עם היבום, ושל באנגשין לבד~ למי שזה מעניין אותה [ואני מניחה שזה אף אחת~] בוווו סורי על החפירות פשוט יש לי אובססיה לחתולים, ויש לי אובססיה להיצ'ול, הווה אומר- יש לי אובססיה לחתולות של היצ'ול.
אבללל תראו איזו קסומה באנגשין~ והיבום באמת מהממת גם כן

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו , איזה חמודהה *-*

איך אני אוהבת חתולים ;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני יודעתתתת3>

חתולים זה הדבר הכי מקסים שקיים, לא אכפת לי מה כולם יגידו
BTW אני יודעת שאני חופרת אבל תראי איזו מקסימה החתולה *שלי*, הנסיכה הקטנה שלי
אני ברצינות הייתי מתחתנת איתה אם הייתי יכולה~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאגב, זה רק הראש שלה...

הנה כל הגוף, השמנה שלי
למרות שבזמן האחרון היא הרזתה קצת כי היא לא אוהבת את האוכל החדש שלה >< וזה גם תמונות ממש ישנות עוד לא צילמתי אותה בזמן האחרון LOL אני רוצה אבל לעשות לה בוק ולהסריט אותה קצת אז יכוליות שכשיהיה לי כוח אני אעשה את זה

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו , איזה שלמות ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ~

גם לי יש חתולה , העלתי תמונה למטה ~ אבל הנה עוד תמונה רק כדי להשוויץ קצת D:D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוווו../images/Emo23.gif

היא לא מתכננת לקפוץ אומשו בשביל להתאבד נכון?
לול סתם נו ברור שלא~ די היא כזאת קוש
בוווו אני באמת אוהבת חתולים באמת באמת

okep

New member
../images/Emo40.gif שלך ממש יפה ,

אני ממש אבל ממש אוהבת טריקולור
. איך קוראים לה ? ^^

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאיה~

קיצור של ארץ ישראל היפה
[הייתי בת 6, אבא שלי החליט על השם. LOL] ... מה שמזכיר לי! אומייגאד, מחר בערב זה 12 שנה מאז שהיא אצלנו
מה שהופך את זה לסוג-של יומולדת שלה חחח אני תמיד חוגגת לה ביום העצמאות
למרות שכמובן היא נולדה כמה חודשים קודם~ בוו אבל אני לא אהיה בבית מחר בערב
אוף טוב לא נורא אני אחגוג לה בבוקר 3:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif "Lie is just a grest story

that someone ruined with the truth. Barney Stinson"
שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ? Brand New - Sic Transit Gloria...Glory Fades Buckcherry - Sorry The Pussycat Dolls - Buttons Ricky Martin - She Bangs Nobody Wants to Be Lonely Velvet Revolver - Fall To Pieces The Last Fight Enrique Iglesias - Rhythm Divine Be With You Sad Eyes Bailamos Could I Have This Kiss Forever Escape Agnes - Release Me David Guetta & Akon - Sexy Chick
אמן/אלבום השבוע ? לא היה משו מיוחד..
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
- על טבעי, איך פגשתי את אימא, 90210, עספור.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הלוח בחינות הרס לי את העיניים, הגוף, הבריאות, הנפש, החיים.. לחודשיים הקרובים.
שבוע נחמד בסהכ.
ציטוטי השבוע ? אירגנו בביצפר ערב שירי לוחמים אורלי המורה לרכזת:"תגידי, למה לא דיברו איתי בסוף? אני רציתי לשיר ולא החזירו לי תשובה" חחח חמודה כולנו צחקנו והיא כמו תמימה
למחרת שאלנו אותה אם היא שרה בסוף "הבן שלי אמר שאם אני אופיע הוא לא יבוא לביצפר שנה, ובעלי אמר שהוא לא ידבר איתי.. שאני אעשה להם פדיחות"
תכנונים לשבוע הבא ? עצמאות, לימודים וכאלה...
תמונת השבוע ?

Because Of May

New member
סקסייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif. ../images/Emo109.gif

חחח ס'מורה חמודה D:. סיק טרנסיט גלוריה זה אחד השירים
.

NotFamous

New member
../images/Emo41.gifרק משהו אחד.

אני הרוסה מעייפות ואמלא את זה מחר אומשו. אבל זה גמככה כל מה שאני זוכרת מהשבוע הזה: אבל אני בזאת סגנית אלופת ישראל בדואתלון לשנת 2010, לנערות 16-17 ולכלל הנערות 16-19. [זה מאוד מקל על החיים שיש רק עוד שלוש מתחרות חוץ ממני חחח] הלך לי על הפנים התחרות, אנלא בכושר, אחרי שלוש פציעות ורציתי למות איזה חרא תוצאה. אבל יהיה בסדר.שנה הבאה נפגיז ונקרע לכולם את הצורה.

Hey baby, let me be your valentine ../images/Emo223.gif

Suck the sorrow out of you and keep the lie alive like st. valentineeeeeee
שיר השבוע של MCR ? לא שמעתי.
שיר השבוע בכללי ? HIM - Love, the hardest way In the arms of rain Ode to solitude Disarm me with your loneliness Dead By April - Promise me A Promise Leaves Falling Madina Lake - Welcome to oblivion
אמן/אלבום השבוע ? HIM
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- עספור, איך פגשתי את אמא[אחרי מלא זמן!], הפיג'מות[עונות 1+2 בעיקר
].
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
מכון.
קניתי מכנסי ספורט וחולצות ספורט למכון. טיהי. ^^
140 שקל לבייביסיטר.
כיףףףף בגן.
כל מיני מחשבות מטרידות ובלבולים למינהם.. ובעיקר חוסר וודאות, כללי.
אני צריכה לנסוע כבר לת''א!~!#$~! דרושה דחוף שרשרת הארטגראם חדשה, ואלבום חדש! [של הימ, כמובן...]
ציטוטי השבוע ? "Lie is just a story that someone ruined with the truth" , בארני סטינסון.
~ בגן- ~אני מגישה אוכל לקבוצה שלי~ נועם: "עדי, יש לך שרשרת יפה" אני: "תודה חמודה" ליאור: "נכון, ויש לה גם שיער יפה" אני: "תודה ליאור" נויה: "ויש לה גם שרשרת יפה" נועם: "נכון, וגם חולצה יפה" ליאור: "ויש לה גם חגורה" וזה פשוט המשיך.XD ואני: "תודה,תודה.. טוב אני כולי יפה וזהו?!" חחחחחחח יואו, הם כאלה מתוקים!!!!!!
תכנונים לשבוע הבא ? אממ.. אין לי מושג איפה אני ביום עצמאות..
חברה שלי עובדת, ואין לי ממש חברות אחרות לצאן איתן. אני מניחה שאהיה בבית בסופו של דבר. נמ, מקווה ללכת לקנות ג'ינסים חדשים וסוויטשירטים! וכמובן, מכון.. אהאה, ולראות את המשחק של ברצלוווונהההההה.
תמונת השבוע ? Iker Casillas. תודו שהוא פשוט חתיך.
זה השוער של ריאל מדריד, ביי דה וואי... הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
Little deaths to a dying song!

Sounds alot like life and love with you
שיר השבוע של MCR? לא חושבת שהיה ממש אחד כזה... שיר השבוע בכללי? המוןןןן של הימ! הרשימה ארוכה, והעיקריים הם: In Venere Veritas, Heartkiller, Killing Loneliness, Dying Song, Scared to Death, Cyanide Sun, The Funeral of Heart, The Sacrament. אמן/אלבום השבוע? הימ, דהההההה!!! מלא אלבומים D: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - הממ.. לא היה ממש אחד O: ספר - "באדולינה" לעבודה בספרות XP סיימתי ביומיים (יותר מדיי זמן). כזה ספר טוב 3> תוכנית - אמריקן איידול? המממ... השמינייה XDDDDDDD עשיתי מרתון עם אח שלי XDDDDDD ופרויקט מסלול :) דבר טוב/רע שקרה השבוע? היו הרבה. אבל אני אוהבת את אליס!
יאיי1 ציטוטי השבוע? ציטוטים של וילה: - "All women are beautiful". -"I have given up on love several times, but love unfortunately doesn't give up on me". - "Peace, love and vegetables". תכנונים לשבוע הבא? היום תיאוריה + בגרות בע"פ בביולוגיה, בהמשך השבוע יום העצמאות, הרבה חופש (לומדת רק ביום שישי) XP תמונת השבוע? וילה אהובי 333333333333333>! אחת התמונות האהובות עליי *-*

למעלה