Our Chemical Week

NoAmItA ChAn

New member
עוד תמונה מאותו סט, כי אני חייבת

ואם למישהו\י יש עוד תמונה\ות מאותו סט, אנא העלו D:

Because Of May

New member
אז מה, כולכן בהתקף הים בעקבות עדי, אה? ../images/Emo6.gif.

+
. אחד האנשים היפים ביותר (והמוכשרים ביותר; בנאדם שיודע לשיר ככה, בצורה מיוחדת שכזו, ולנגן על 59894386 כלים? אין הרבה כאלה...) שנוצרו עלי אדמות.

okep

New member
../images/Emo40.gif הימ ../images/Emo99.gif ~

חרשתי מלא עליהם השבוע ~ ווילה .. הוו , סקס שלי : >

okep

New member
../images/Emo40.gif של כולנו בסדר ?

לכל אחת יש וילה קטן בלב , ששר לו בקול הסקס שלו ;;

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif

שיר השבוע של MCR ? I don't love you
שיר השבוע בכללי ? ו- (שיר שאני כתבתי והאהבה שלי הלחינה ושרה)
אמן/אלבום השבוע ? מממ לא יודעת.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- איך פגשתי את אמא
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
אהבה שלי.
אבא מעצבן. כרגיל.
ציטוטי השבוע ?
תכנונים לשבוע הבא ? היום אני נוסעת לישון במושב ליד ירושלים ומחר עולה להר הרצל לחלק פרחים למשפחות שכולות. בשלישי בטח אשלים ש"ב. חמישי- אימון רכיבה. ו.............. בשישי האהבה שלי באה אליי!
תמונת השבוע ? מהים אתמול. אני חייבת לעבוד על השיזוף

Because Of May

New member
איך עבר שבוע כ"כ מהר... ../images/Emo109.gif

שיר השבוע בכללי ? Radiohead – There There
. אני אשכרה יכולה לגמור מהשיר הזה. התקווה 6 – קוקוריקו אריק ברמן – זה לא שאני אור
איזה מלך! התקווה 6- יונה לבנה Good Charlotte – Complicated Kelly Clarkson- Irvine
אמן/אלבום השבוע ? רדיוהד, התקווה 6, הקרטל, אריק ברמן ואסף אבידן.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? ממ פרוייקט מסלול (איזו שלישית גמר!), עספור, על טבעי (פרק מצויין לעומת השניים הבינוניים שקדמו לו...). לא זוכרת מה עוד, היו עוד...
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
אני חולה ביותר, עם הקאות וחום וכאלה, ואני לא מרגישה טוב בכללי
. אני ממש מקווה שהמצב ישתפר עד מחר בערב.
ובעקבות זה, לא ניגשתי למתכונת בכלכלה. לא יודעת כמה טוב זה...
ארוחת שישי אצל החבר הכי טוב ביקום כולו (
), עם שניים מהאנשים שעושים לי טוב על הלב D:.
ניגנתי אצל צ'ן באותו ערב על האורגן שלו, והוצאתי חלק מ"ג'וני" של אריק ברמן משמיעה D:. אה, והוא לימד אותי את ההתחלה של מיי אימורטל
.
100 במבחן במתמטיקה!!!!@#$#@^@$
. הראשון שלי השנה
.
ציונים חביבים ביותר בבגרויות חורף; 93 סופי ב-005, 98 סופי ב-E.
חרא ציון בחיבור: 90 סופי. למהמהקרה.
יש לי יותר מידיי דברים לקנות, ואני מחוסרת עבודה ><".
כתבתי בסאב שלי "זהו
", והוא כתב לי "אני שונא אותך שאת יכולה להגיד זהו, אבל בו זמנית, אני לא יכול לשנוא אותך. אחח, חוסר ההגינות." (?)
ציטוטי השבוע ? אמא של צ'ן: "אתה יודע מה אומרים, שעת אוכל זה כמו שעת מלחמה..." צ'ן: "כן? אז אצלי רואים כבר סימני קרב!"
~~ "זה לא שאני אור, את באה ממקום חשוך. ואני לא כזה נכון, פשוט, את רגילה הפוך. אם תסתכלי לתוך עיניי ותראי שם משהו טוב חולף, אל תופתעי אם תגלי שזה הטוב שבך שמשתקף."
תכנונים לשבוע הבא ? עצמאותתתת בתקווה שאני ארגיש טוב, ללמוד למתכונת בספרות... לא יודעת, זהו (?).
תמונת השבוע ?

okep

New member
../images/Emo40.gif רדיוהד < 333 ../images/Emo99.gif

הציטוט השני , אהבתי ממש :C:C בהצלחה במתכונת ~

NoAmItA ChAn

New member
כל הכבוד על כל הציונים @#%?<!#<%@#!<

אני לא מאמינה. את בוכה על 90 בחיבור?! כאפה שטות!! ותרגישי טוב #%<@!<%!!! 3333333333333333>

okep

New member
../images/Emo40.gif אבל לא ייכון שלום בלי צדק .

שיר השבוע של MCR ? האמ , שמעתי קצת ; Thank You For The Venom I Never Told You What I Do For A Living פרצוףגאה
שיר השבוע בכללי ? כולם מדברים על שלום - מוקי וחבורתו
Bicycle Race - Queen Personal Jesus - Marilyn Manson אכן קאבר -.- We Will Rise Again - Scorpions חע : > Straitjacket Feeling - All American Reject Dreamer's Ball - Queen Thank You For Loving Me - Bon Jovi Sugar We're Goin Down - Fall out boy ועוד ועוד :C:C
אמן/אלבום השבוע ? קווין , ג'אז . ללא כל ספק P:p:
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? ספר - יומנה של נערה / אנה פראנק . התחלתי לקרוא , לא סיימתי -.- . סרט - הוו , פאק שכחתי איך קוראים לו ;; . תוכנית - רמזור < 33 , ממ היה עוד משהו :> וידאו - היוטיוב שלי לא עובד , אבל הקליפ של פרסונל ג'יזס של דפשמוד .
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
טיול שנתי 2010 לנגב ;; .
ציונים לא משהו בשני מבחנים .
90 בספרות , למבחן שלא למדתי את החומר . (!)
מצב רוח קקה .
חזרתי שלמה מהטיול D:D:
חם . -.-
ציטוטי השבוע ? הוו , סוף סוף יש לי !! P:p: ציטוטים מהטיול השנתי לנגב :: אני : "פאק פאק פאק פאק !" חברה חסויה , אהמעינתאהמ : "מה פאק ? אני : "אני לא מוצאת את התיק שלי ! פאק!" חברה חסויה , אהמעינתאהמ : "רגע , איפה התיק הקטן שלך ?" פאק זה היה מצחיק ~
אני : "שיט שיט שיט שיט שיט !!" חברה , אהמליאהמ : "איפה ?!" איך צחקתי אחרי זה D:D: ~שני ערסים קקות רבו~ ילד ערס : "אמש'ך זונה !" המדריך : "איך אתה יודעת מה אמא שלו עושה ?" חעחע
תכנונים לשבוע הבא ? יום העצמאות ~
עבודה נוספת בצרפתית , מרד
מיצ"ב באנגלית . קקה . עוד משהו -.-
תמונת השבוע ? החתולה המדהימה שלי *~* תמונה ראשונה שיצאה נורמלי ~ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו ! איך יכולתי לשכוח ~

הימ הימ הימ ו .. הימ . חרשתי על סקימוורקס
. אז כמעט כל השירים שם : >>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאיזו פוצייייי../images/Emo23.gif

איך קוראים לה, בת כמה היא, ושאר שאלות סטוקריות שרק אני יכולה להתעניין בהן בגלל האובססיה שלי לחתולים? D: [היי, מה? האובססיה הזאת מנחמת אותי. לפחות אני יכולה לדעת שגם כשאני אהיה בתולה רווקה בת 80 עדיין יהיו לי את הנשמות הקטנות האלה
]

okep

New member
../images/Emo40.gif אהבתי ../images/Emo6.gif

ממ , קוראים לה בלה ;; . היא בערך בת שנה ^^ . האמ , מצאנו אותה ברחוב , היא אימצה אותנו D:D: ויש לה עין אחת כחולה אחת חומה צהובה ~ מגניב לה . אני אוהבת אותה
~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוו בלה, איזה שם יפה3>

לול לי אישית זה מזכיר את בלאטריקס מהארי פוטר, אבל נא להתעלם מהמוח האסוציאטיבי שלי..... D: בו היא ממש קוש~ חתולים לבנים זה תמיד סקסי~ וגם שחורים LOL למרות שהחתולה שלי טריקולור והיא מושלמת, לא מתלוננת

okep

New member
../images/Emo40.gif לי זה מזכיר דווקא

את בלה מדמדומים ;; . טריקולור שליטה , אבל חתולים לבנים זה אכן סקס *~*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלאאאא אל תשווי אותה אליה!

בלה מדמדומים טיפשה O: היה לה את ג'ייקוב ביד והיא בכל זאת בחרה באדוארד >>; אומווווווו מה היא טיפשה מההה! [עזבו אני בכלל מתכחשת לזה שפעם אהבתי את הספר הזה חחח יש ספרים כלכך הרבה יותר טובים אני מעדיפה להשקיע את עצמי בהם מאשר בדמדומים~ אבל כיף לצחוק על בלה ואדוארד כי שניהם כאלה #@$%^%# סתומים~ אבל ג'ייקוב וסת' לעומת זאת...
]

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו , חחח ../images/Emo6.gif

בסדר , זה רק מזכיר לי D: קראתי את הספר הראשון , והתייאשתי -.- . מעכשיו , רק סרטים ;; . אגב , ~לא קשור~ המסן שלי חזר לעבוד :>:> תודה ~ .

Because Of May

New member
היא בהחלט סתומה :) ../images/Emo45.gif. ../images/Emo109.gif

וגם כ"כ, וואנאבי-טובה כל הזמן. אנשים נחמדים יותר מידי מוציאים אותי מדעתי! אגב, יש לך חתולה חמודה מאוד, בלי שום קשר :).

למעלה