חדשות קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif../images/Emo168.gifחדשות קאנטרי../images/Emo70.gif

לכאן ניתן לשרשר חדשות ועידכונים על כל מי שמענין אותנו בעולם הקאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif ליאן דוחה (שוב) את יציאת האלבום שלה

כנראה שלליאן לא נמאס לעצבן את המעריצים שלה לכן היא דוחה, שוב, את יציאת האלבום שלה (כזכור או שלא התאריך שלו נדחה כבר למעלה מ-5 פעמים) התירוץ הרשמי הפעם הוא שליאן התחילה לבצע גרסה חדשה ללהיט שלה, Blue בהופעות. גרסה שהתקבלה בצורה ממש אוהדת אצל הקהל והרבה מעריצים ביקשו ממנה להקליט את הגרסה החדשה והיא החליטה שכיוון שהאלבום שעתיד לצאת הוא אלבום קאברים לשיר ישנים וטובים- עם היסטוריה של 15 שנה- גם Blue יכול להיחשב לקלאסיקה ולכן מקומו באלבום. לי אישית אין התנגדות לשמוע את הגרסה החדשה של Blue בסטודיו כי היא מעולה ואם יוטיוב לא היה גיי וודאי היה לי קישור לחלוק אתכם כדי להוכיח לכם אבל דחיה נוספת של האלבום היא כבר בגדר בדיחה. כל עוד היא דוחה את האלבום למועד מאוחר יותר בחודש אוקטובר זה עוד בגדר הסביר אבל דחיה של האלבום לשנה הבאה (דבר שאין בו שום היגון כיוון שלהקליט שיר שכבר קיים ונוסה על קהל לייב לא אמור לקחת יותר מכמה ימים) תגרור ירידת מכירות ענקית. כאן היא מנסה להסביר את דחית האלבום - http://www.youtube.com/watch?v=WQHOvcZh5nc

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

חח קאבר לשיר של עצמה זה משעשע

LeAnnDylan

Well-known member
עזבי משעשע זה ממש טוב

בכלל כל השירים העתיקים שלה עוברים שינויים מודרנים בהופעות ורובם נשמעים ממש טוב היא יכולה להוציא אלבום שלם של גרסאות חדשות לשירים של עצמה. ראשונים ברשימה יהיו כמובן קומיטמנט, האו דו איי ליב, בלו, נאטינג באט לאב, וואן ווי טיקט וקאנט פייט דה מונלייט

LeAnnDylan

Well-known member
זה רק מראה כמה אתן קשובות למה שאני שולחת לכן

|הא| טוב שלא שמתי קישור לגרסה הזאת כבר באיזה 4 הזדמנויות שונות
לא יכול להיות שפיספסתן את כל ההזדמנויות

למעלה