חדשות קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

למרות שגם ממש לא אכפת לי אם היא תצא בידיעה שהיא מוותרת לגמריי על האלבום הזה וזורקת אותו לפח לטובת שחרור חומרים מקוריים עד סוף השנה הנוכחית

Guncrazy

New member
אבל אם הוא ישמע כמו האלבום "ליאן ריימס"

אז הוא הולך להיות מעולה! אני מתה לעוד לאבסיק בלוז או מי אנד בובי מקגי

Guncrazy

New member
מה???

אוף
שתזרוק כבר את האדי הזה. מאז שהם ביחד היא רק מתדרדרת

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif שיר חדש לשוגרלנד

כמיטב המסורות לפני כל יציאת אלבום של שוגרלנד הם משחררים, בחודש שקודם לתאריך יציאת האלבום, שיר להורדה באייטונס. השיר של השבוע הנוכחי הוא The Incredible Machine השיר שנושא את שם האלבום - http://www.youtube.com/watch?v=TNUYTH0zrqQ מה דעתכם עליו?

MiriOrit

New member
אני לא מבינה. הם יצאו לסיבוב הופעות שנקרא

the Incredible Machine ורק אח"כ הקליטו את האלבום עם אותו הטייטל?! זה לא אמור להיות הפוך? בכל מקרה, איזה שיר מוזר
לא מתאים בכלל אפילו הקול של ג'ן לא נשמע אותו הדבר אני חושבת שייקח לי ה-רבה זמן..אם בכלל להתרגל אליו. (למרות שכמו שאני מכירה את עצמי, מספיק שאני אשמע אותו במצברוח מסויים ופתאום אתחיל לאהוב אותו
) טוב, כתבתי את ההודעה תוך כדי הקשבה לשיר..ואז נתקע לי השיר והתחלתי ממהתחלה..ומשמיעה שנייה זה לא נשמע כ"כ נוראי אז לא יודעת להחליט....only time can tell

LeAnnDylan

Well-known member
כשהם יצאו לסיבוב ההופעות הזה

רוב האלבום כבר היה מוכן (גם אם לא הוקלט רוב החומרים שלו נכתבו) הוא נקרא ככה בגלל שהם מבצעים הטור המון שירים מהאלבום החדש. ככה שזה יותר טור לקידום האלבום החדש מאשר הגדלת מכירות לאלבומים הקיימים.

MiriOrit

New member
מתי הם מגיעים אלינו?

גם פה צריך לקדם את המכירות. לא?

מה נראה להם

עם השיר הזה הם באמת חושבים שיקדמו מכירות? נורא התאכזבתי, באתי עם המון ציפיות.

הורדתי אותו לפני כמה ימים

דווקא די אהבתי. בואו נאמר שאהבתי אותו בשמיעה ראשונה הרבה יותר משאהבתי את סטאק לייק גלו בשמיעה ראשונה אז זה אומר משהו.. לא?

Guncrazy

New member
לא התלהבתי

מחכה לשאר האלבום כדי לשמוע אותו ברצץ של האלבום אולי הוא ידבר אליי יותר

למעלה