שאלון שירים

FallOutGirl

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifשאלון שירים../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif

את יודעים מה לעשות, נכון? שמים את כל רשימת השירים במחשב על שאפל (אקראי/רנדומלי), שואלים את השאלה בקול ומעבירים שיר - התשובה היא השיר שהעברתם אליו :) איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה[גבר] אני אוהב? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמתחילה בנתיים..

כי אני עוד 10 דקות יוצאת. איך העולם רואה אותי? The Ides of March - Silverstein האם יהיו לי חיים מאושרים? Your Love Is a Lie - Simple Plan האא?!?! תודה רבה באמת
מה אנשים באמת חושבים עליי? The Deep End - Scary Kids Scaring Kids איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? The Quiet Things That No One Ever Knows - Brand New מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Close Your Eyes - Before Their Eyes האם יהיו לי ילדים? Will Someone Shoot That Fucking Snake - Gallows עצה טובה בשבילי: They Almost Got Me - Kenotia מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Ready To Fall - Rise Against מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Before I Go - Useless ID איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Everybody's Screaming!!! - Lostprophets איזה סוג גבר אני אוהבת? Generation - Simple Plan איך יהיה לי היום? When Broken Is Easily Fixed - Silverstein למה אני כאן? Easy Tiger - Kids In Glass Houses בתור מה אנשים יזכרו אותי? Forever and a Day - Silverstein איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Sand Will Turn To Glass - Silverstein האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Keep Holding On - Avril Lavinge נכון. כי יונתן בדרך ואני מחכה חחחח איך תהיה השנה הזו? The end - Simple Plan צריך להוציא את סימפל פלאן מהרשימה.. הם רק הורסים! אחרכך אני אעשה שוב..

HagarStar

New member
D: ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איך העולם רואה אותי? McFly – She Falls Asleep האם יהיו לי חיים מאושרים? Kate Voegele – Only Fooling Myself כנראה שלא? מה אנשים באמת חושבים עליי? I Run Away - Britney Spears איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Dead On Arrival - Fall out boy אהא |: מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? You Don't Love Me - The Kooks האם יהיו לי ילדים? Make Me High - Star Tattooed עצה טובה בשבילי: Everybody's Changing - Keane אירוני משהו מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? I have friends in holy places - Panic at the disco מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? She loves you - The Beatles איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Yes or no - Jojo איזה סוג גבר אני אוהבת? Breakin' up - Gwen Stefani כןןןןן.. איך יהיה לי היום? Misery Bussines נחשו של מי למה אני כאן? Everywhere - Michelle Branch לאדעת למה, אבל אני בכל מקום
בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Fourth Drink Instinct - CIWWAF אלכוהוליסטית? סבבה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Cheking it out - lil chris רק לא זההההה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Everytime - Britney Spears איך תהיה השנה הזו? Happily never after - Nicole Scherzinger אוו D:

YoureMyHeroine

New member
אוקידוקי<:

איך העולם רואה אותי? Waking The Fallen- A7X האם יהיו לי חיים מאושרים? It's High Tide Baby!- The Blackout מה אנשים באמת חושבים עליי? Cities And Years- Every Time I Die איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? The Levy- From First To Last מישהו שהשם משפחה שלו הוא לוי? XD מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Within' Destruction- As I Lay Dying אואו. :O האם יהיו לי ילדים? Hey Brittany!- Forever The Sickest Kids חחח אוקיייייי. עצה טובה בשבילי: Underpass Tutorial- From Autumn To Ashes מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Hazy Eyes- Fightstar לא כ'כ. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Curse Of Curves- Cute Is What We Aim For Jחחחח מה למה. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Only A Year Or So- 36 Crazyfists חחחח וטפ. איזה סוג אישה[גבר] אני אוהב? When Distance Is The Closest Reminder- 36 Crazyfists חחחח אומייגאד. איך יהיה לי היום? Emergency- Paramore אומייגאד נראהלי אני צריכה לחשוש :ם |נזהרתונשארתבחדר| למה אני כאן? Translating The Name- Saosin מה חח בתור מה אנשים יזכרו אותי? Speak Low If You Speak Love- My American Heart איזה שיר יתקע לי בראש מחר? My Heroine- Silverstein יששששששששששששששש <: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Keep It On Wax- Alexisonfire איך תהיה השנה הזו? Saying Sorry- Hawthorne Heights אוי לא. יצא מלחיץ

ILoveBerger

New member
../images/Emo110.gif

איך העולם רואה אותי? The Almost - Souther Weather האם יהיו לי חיים מאושרים? Blessthefall - A Message To The Unknown מה אנשים באמת חושבים עליי? Bullet For My Valentine - Spit You Out איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Blessthefall - Rise Up מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Avenged Sevenfold - I Won't See You Tonight, Pt. 2 האם יהיו לי ילדים? The Red Jumpsuit Apparatus - Disconnected עצה טובה בשבילי: All Time Low - Remebering Sunday מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Bullet For My Valentine - Room 409 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? David Cook - Don't Say A Word חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל שיר מושלם
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? The Red Jumpsuit Apparatus - Misery Love Its Company איזה סוג אישה[גבר] אני אוהב? Bullet For My Valentine - Cries In Vain איך יהיה לי היום? Arch Enemy - Taking Back My Soul פאק
למה אני כאן? The Red Jumping Apparatus - Cat and Mouse XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שיאללללה בתור מה אנשים יזכרו אותי? Lostprophets - For Sure איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איפה הילד - נפלת חזק אני חושבת שזה פעם ראשונה שאני שומעת את השיר הזה
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? David Cook - Fall Back Into Me איך תהיה השנה הזו? The Almost - Everyone Here Smells Like A Rat אוי לי X.X

נסטי XD

New member
שלי..

איך העולם רואה אותי? chris daughtry - over you האם יהיו לי חיים מאושרים? mcfly- too close for comfort יהיה לי נוח מדי...XD מה אנשים באמת חושבים עליי? paramore- crushcrushcrush הם חושבים שיש לך קראש\ שתתרסקי..XD איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? mcfly- walk in the sun את צריכה ללכת על השמש! מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? nsync - pop את צריכה להיות פופית.. האם יהיו לי ילדים? three doords down- let me go כנראה שלא..XD עצה טובה בשבילי: mcfly -memory lane [מה אני אעשה שכל שיר שני הוא בוחר את מקפליי..?!] מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? incubus- drive מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? sum 41 - stiil waiting איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? simple plan - perfect חחח יצא לך טוב.. איזה סוג אישה[גבר] אני אוהב? P!ATD - that green gentelman חחח הכל מסתדר פה..XD איך יהיה לי היום? רן דנקר ועילי בוטנר - בואי נעזוב למה אני כאן? seether- fake it חחחח בתור מה אנשים יזכרו אותי? snoopy dog- who let the dogs out? חחח יזכרו אותך בתור אחת ששחררה את הכלבים.. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? nsync - bye bye bye האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? mcfly -nothing XDD איך תהיה השנה הזו? paramore- that's what you get!

Drowning Lovers

New member
אבל,../images/Emo23.gif

טו קלוס טו קומפורט זה ביטוי כזה. יענו, יותר מדי קרוב לנוחות. יענו, תתרחק ממני אני מריח את הבית שחי שלך, אחי.

HagarStar

New member
להפך../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה ביטוי, אבל יותר מידי קרוב לנחמה משתמשים בזה יותר לנוחות, אבל זה גם נחמה

חח אני אוהבת את השאלון הזה. ../images/Emo141.gif

איך העולם רואה אותי? Madina Lake-Me Vs. The World.
האם יהיו לי חיים מאושרים? Three Days Grace-Let You Down. מה אנשים באמת חושבים עליי? Hinder-Lips Of An Angel. חחחחחחחח. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Breaking Benjamin-Evil Angel. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Madina Lake-House Of Cards האם יהיו לי ילדים? Kate Voegele-One Way Or Another. עצה טובה בשבילי: Breaking Benjamin-Rain. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Three Days Grace-I Hate Everything About You. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? OneRepublic-Dreaming Out Loud.
זה הניק שלי במסן. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Daughtry-What About Now. כןןןן! חח. איזה סוג אישה[גבר] אני אוהב? Breaking Benjamin-So Cold. איך יהיה לי היום? Yellowcard-Ocean Avanue. למה אני כאן? The Script-We Cry. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Kate Voegele-No Good. XDDD איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Three Days Grace-Wake Up. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Jason Castro-Over The Rainbow.
איך תהיה השנה הזו? Hinder-Bliss (I Don't Wanna Know)

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

איך העולם רואה אותי? When I'm Gone האם יהיו לי חיים מאושרים? Miserable At Best מה אנשים באמת חושבים עליי? Almost Lover (מה לעזאזלO_ס") איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Holding On מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? The End האם יהיו לי ילדים? Save You עצה טובה בשבילי: ספרי מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? אין לך מקום מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? עד אלייך איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? עוזב איזה סוג אישה[גבר] אני אוהב? על גגות תל אביב (חחחח מזכיר לי את ההוא מהסנטר
) איך יהיה לי היום? Frozen (צפוי -.-") למה אני כאן? Time To Say Goodbye (חחח
) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Penny & Me איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Uninvited האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? It's About Time אוקיי. הזוי
היה שווה לנסות....

xXx Lilo xXx

New member
דילגתי על אחד ../images/Emo12.gif

האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? I Can Wait Forever (השיר שאחרי It's About Time) אה כן. ואינלי כוח לכתוב תשמות של הלהקות. אז תתמודדו

למעלה